2011/10/15, 10:13 PM
میلو جان خیلی زحمت کشیدی عزیزم
ممنون
ممنون
سمپوزیم مبتلایان به ام اس + پرسش و پاسخ
|
|||||||||||||||
2011/10/15, 10:13 PM
میلو جان خیلی زحمت کشیدی عزیزم
ممنون
نمی تونم این یکی رو یام واقعا شرمنده
نمی تونم این یکی رو بیام واقعا شرمنده
ماییم و نوای بی نوایی.بسم لله اگر حرف مایی
2011/10/15, 10:57 PM
(2011/10/15, 10:44 PM)rad007 نوشته است: نمی تونم این یکی رو یام واقعا شرمندهرضا جان تاریخ رو دقت کن گذشته کجا بیای خبری نیست
gone out
follow the white rabbit [/b]
2011/10/16, 01:02 AM
اول که خواهش میشه love51
دوم هم خوب این دستگاه تزریق رو به کسانی میدن که بتافرون هستن. این کتاباش همه واسه بتافرونی هاست بیشتر confused2 البته سینووکس هم اینجا پرستار دارن نمی دونم دیگه تهران هم باید 100% داشته باشه . خدا شانس بده ماکه نداریم
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2011/10/16, 08:52 AM
(2011/10/15, 10:57 PM)fireboud نوشته است: رضا جان تاریخ رو دقت کن گذشته کجا بیای خبری نیستراس میگیاااااااا خوب شد گفتی وگرنه پا میشدم میومدم
ماییم و نوای بی نوایی.بسم لله اگر حرف مایی
سلام بچه ها.
واقعا ممنون از ساینا که خیلی مختصر و مفید توضیح داد. من دیروز رفته بودم پیش دکتر عظیمی. واقعا از حرفاش غمگین شدم. میگفت که حالا که داروی سیناژن و زیفرون که به بازار اومده، از طرف شرکت سازنده بتافرون به بعضی مریضا زنگ زدن و خواستن که برن و شیشه بشکونن و شکایت کنن که داروهای ایرانی بی خاصیت هستن و نباید وارد بازار بشن. آیا تولید و پخش یک دارو انقدر الکیه که هرکس به خودش اجازه بده اونو زیر سوال ببره؟ و ایشون در مورد داروهای ایرانی و مقبولیتشون صحبت کرده بود درحال که در همون سمپوزیوم تبلیغات بتافرون میشده!! باعث تاسفه. من اگه دکترم برام زیفرون رو تجویز کنه میپذیرم. بالاخره این مملکت باید پیشرفت کنه یا نه؟
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
2011/10/16, 12:37 PM
دوستان عزیز ، آقا فربود و ساینا جون و میلو جون بابت زحماتی که برامون کشیدید بینهایت سپاسگزارم
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
2011/10/16, 01:16 PM
ميلو جونم دستت درست خيلي ممنون
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
2011/10/16, 01:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/10/16, 01:44 PM، توسط TootFarangi.)
اگر می خواهید باقی کتابها رو هم بزارم
(2011/10/16, 01:02 AM)پویش نوشته است: خدا شانس بده ماکه نداریم چی ندارید ؟ پرستار یا دستگاه تزریق ؟ اگر منظورتون دستگاه هست که کلن واسه تزریق های عضلانی دستگاه نداریم ولی اگر منظورتون پرستارش هست بایس دوستانی که تو انجمن هستن برگه درخواست بدن تا براشون پرستار بیارن ، آخه اینجا هم تا 3 - 4 ماه پیش پرستار واسه سینووکس نداشتیم که دوست جان ها درخواست دادن و خلاصه یک پرستار واسشون آمد ، البته فکر می کنم همون خانمی که واسه آوونکس هست واسه سینووکس هم خدمات میده . Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/10/16, 02:26 PM
سلام
من داروى ربيف استفاده ميكنم والبته هم برستار بهم معرفى كردن وهم بهم دستكاه دادن شماره برستار رو دكترم بهم داد كه ايشون بعد از اموزش تزريق يك دستكاه هم بهم داد و كفت كه هر وقت سوالى داشتم ميتونم به ايشون مراجعه كنم والبته خودش هر ماه زنك ميزنه و در مورد عوارض دارو و وضعيت خودم سؤال ميكنه حتى وقتى دارو كرون شد ودوباره أرزون شد براى اطلاع رسانى تماس كرفت
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
31 مهمان |