2011/10/14, 12:42 PM
ممنون ساینا جان واسه توضیحاتت.
حالا چرا سوژه عکس کتاباش همش خانمه؟
حالا چرا سوژه عکس کتاباش همش خانمه؟

به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
سمپوزیم مبتلایان به ام اس + پرسش و پاسخ
|
|||||||||||||||||||||
2011/10/14, 12:42 PM
ممنون ساینا جان واسه توضیحاتت.
حالا چرا سوژه عکس کتاباش همش خانمه؟ ![]() به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/10/14, 12:46 PM
آره اصلا به اعتقادات اسلامی ما خدشه وارد نموده !
![]() ![]() ![]() ممنون از ساینا و فربد و دیگرعزیزانی که قراره بهمون کتاب بدن و... ![]() ![]() ![]() ![]() ساینا جون این سایته که من رفتم توش چیزی ندیدم. یعنی فقط عنوان مطالب بود .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2011/10/14, 12:48 PM
اعتقادات چیه؟!منظورم اینه 2 تا آقای برنزه هم مثل اون خانم ها میذاشتن که ملت بفهمن این بیماری زنونه نیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/10/14, 02:22 PM
حالا چرا برنزه ؟ برنزه ها ام اس نمی گیرن ، سفیدپوستا میگیرن 75 درصدشونم خانمن. پس بیشتر زنونس.
![]() ![]() ![]()
2011/10/14, 02:36 PM
![]() ![]() ای خدا!!!!!!!!!!!!!!یکی بیاد حرفامو ترجمه کنه! دلیل نمیشه 70 درصد خانم ها میگیرن همش عکس خانم باشه ![]() به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/10/14, 02:46 PM
اسکنش خوب نمیشه چون برگه هاش گلاسه هست 5 تا کتاب اولی رو من تایپ شده تو سایت گذاشتم نمی دونم لینک دانلودش درسته هنوز یا نه .
البته اسکن من شاید بد اسکن میکنه چون وقتی اسکن می کنم نقطه نقطه میشه. اگر خواستید بگید من هم تایپ شدش رو دارم هم اسکنش رو ![]() Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/10/14, 02:51 PM
اگه حرفای جدیدی توش زده خب میلو جان دستت بی بلا بذارش واسمون
![]() به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/10/14, 02:52 PM
یعنی چی ترجمه کنه ؟ مگه من نمیفهمم چی میگی ؟
خوب این کتابا حتما خارجی بوده ترجمش کردن ولی عکساش همونه. اگه ایرانی بود که حتما به هفتاد درصدشم کاری نداشتن همش عکس مردا رو میزدن اونم نقاشی نه عکس! ![]() ![]() ![]() رو این کتاباهم عکس مردهست روشونم ننوشته بیمار کدومه ![]() ![]() ![]() ولی هفتاد درصد شوخی نیست . ![]()
2011/10/14, 03:30 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/10/14, 03:32 PM، توسط TootFarangi.)
اون سری کتاب های سه تایی که گذاشتن اونا افراد حقیقی هستن . ولی این کتاب های دیگش نمایشی می باشند.
ضمن اینکه هیچ حرف جدیدی نداره. فقط گفته ام اس چی هست اصلا ؟ روش تشخیص چطوریه ؟ دارو چه تاثیری رو روند بیماری داره ؟ تجهیزات این دارو چی هست ؟ و داخل اون کتاب های 3 تایی هم زندگی افراد مختلف رو تشریح کرده. این کتاب یک دونه ای هم یک چیزی شبیه مصاحبه هست با اون افراد که پرسیده کی فهمیدی ؟ چطوری برخورد کردی ؟ و ... ضمن اینکه ناهید خانم این کتاب ها ترجمه می باشند زبان اصلیش تو سایت بایر هست من دارمشون منتها این کتابهاش یکمی عکس هاش رو سانسور کردن ![]() Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/10/14, 09:30 PM
خیلی ممنون از توضیحت میلو جان.
اگه چیز جدیدی توش نیست راضی به زحمت نیستیم . تو همین سایت فکر کنم اطلاعات به اندازه کافی هست.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |