امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلول های بنیادی + ام اس
#31
سلام من تمام راههاي پيشگيري را امتحان كردم اما نتيجه اي نداشت حالا ميخواهم سلول بنيادي امتحان كنم ايا كسي انجام داده ؟
لطفا راهنماييم كنيد
#32

(2016/02/29, 02:25 AM)sara sh نوشته است: سلام من تمام راههاي پيشگيري را امتحان كردم اما نتيجه اي نداشت حالا ميخواهم سلول بنيادي امتحان كنم ايا كسي انجام داده ؟
لطفا راهنماييم كنيد

من یکبار درباره همین نوع درمان از دکترم پرسیدم ، اونم بهم گفت که این نوع درمان فقط تو خارج از کشور میشه انجام داد و امکانات زیادی میخواد و میشه گفت یه نوع ریسکه چون باید بیمار چند روز تو قرنطینه باشه ودرمان و شروع کنه و هزینه بسیار بالایی هم داره.
سرگذشت من
سر گذشتی بود
که اشتباها بر من گذشت.
 تشکر شده توسط : niloofary
#33
این روش در خارج از کشور انجام میشه هزینه اش 35000 دلاره ، در این روش سلولهای ایمنی بدن از بین میرن و دوباره نوع عادی اون کشت و پیوند میشن بیمار باید مدتی رو در قرنطینه کامل باشه و از داروهای شبیهه شیمی درمانی استفاده کنه فقط ریسک کار اینجاست که حمله عوامل بیماریزا در مدت ایزوله و یا عفونت مغزی خیلی زیاده که در اونصورت بیمار به کما میره به همین خاطر هیچ تضمینی نیست ، در ثانی معلوم هم نیست بعد از مدتی که از رفع بیماری میگذره حمله بزرگ و غیرقابل کنترلی رخ نده هنوز این موارد درخصوص پیوند سلولهای بنیادی حل نشده بخاطر همین وقتی با دکترم مشورت کردم واسه پیوند سلول بنیادی اینارو بهم گفت و بسیار تاکید کرد اینکار یعنی خوابیدن روی ریل یک قطار .... هیچی مشخص نیست هنوز گفت آمپولهاتو فعلا بزن تا یه روش مطمئن بیاد
به زخمهایت افتخار کن
 تشکر شده توسط : niloofary , سمیرا67 , famoon
#34
جلوگیری از پیشرفت ام‌ اس با استفاده از سلول‌های بنیادی
دانش > پزشکی - ایرنا نوشت: یک تحقیق محدود نشان می‌دهد پیوند سلول‌های بنیادی بعد از شیمی ‌درمانی تهاجمی می‌تواند پیشرفت اِم‌اِس (اسکلروز چندگانه) را متوقف کند.
این تحقیق روی 24 بیمار 18 تا 50 ساله در سه بیمارستان در کانادا انجام شده است؛ بیمارانی که انتخاب شده پیش‌آگهی بدی داشتند؛ بیماریشان فعال بود و برایشان ناتوانی و معلولیت از متوسط تا ناتوانی در راه رفتن ایجاد کرده بود.
رشته‌های اعصاب در بدن مانند سیم برق هستند؛ سیم برق یک رشته نازک هادی جریان برق در وسط دارد که کار هدایت الکتریسیته را انجام می‌دهد و روی آن پوششی لاستیکی قرار دارد که از رشته هادی برق محافظت می‌کند.
در بدن نیز همین گونه است؛ روی رشته عصبی را لایه‌ای محافظ به نام میلین می‌پوشاند؛ در بیماری ام اس، سیستم ایمنی به دلایل ناشناخته، ترکیبی از عوامل محیطی و ژنتیکی، به این غلاف میلین حمله کرده و آن را تخریب می‌کند.
این تخریب علاوه بر اینکه خود عصب را در معرض آسیب قرار می‌دهد هدایت جریان الکتریکی در عصب را نیز مختل می‌کند؛ انگار سیم برقی که عایق آن کنده شده دچار اتصالی شود.
این سبب می‌شود اعصاب نخاعی و مغزی که دیگر لایه محافظ ندارند به تدریج دچار تحلیل و تخریب شوند که نتیجه آن معلولیت‌ و ناتوانی‌های مختلف است.
در حال حاضر اساس درمان ام اس داروهایی است که سیستم ایمنی را از کار می‌اندازند اما این روش صرف ‌نظر از عوارضی که به همراه دارد، کمکی به بازگرداندن اعصاب تخریب شده نمی‌کند و در بهترین حالت پیشرفت بیماری را کند کرده یا دوره‌هایی را که بیماری فروکش می‌کند، بیشتر یا طولانی‌تر می‌کند.
در سال‌های اخیر سلول‌های بنیادی نیز در کنار سرکوب سیستم ایمنی به کار گرفته شده است؛ اساس کار این است که با شیمی درمانی سلول‌های ایمنی را که به غلاف پوشاننده اعصاب حمله می‌کنند از بین برده و بعد با سلول بنیادی آنها را جایگزین کنند.
برای تولید سلول‌های بنیادی از سلول‌های خود بیمار استفاده می‌شود؛ این سلول‌ها با دستکاری ژنتیکی در آزمایشگاه تبدیل به سلول‌های بنیادی می‌شوند، این کار شبیه این است که سلول از نو برنامه‌ریزی شود.
این سلول‌های بنیادی چون در مراحل اولیه قرار دارند، فاقد نقصی هستند که بیماری را ایجاد می‌کند.
در این تحقیق، پژوهشگران سیستم ایمنی بیماران را چنان شدید سرکوب کردند که تقریبا از کار افتاد، بعد از این شیمی‌درمانی سنگین برای سرکوب سیستم ایمنی، به بیماران سلول‌ بنیادی تزریق شد.
این 24 بیمار از زمان تشخیص بیماری تا زمان پیوند سلول‌های بنیادی، تحت شیمی‌درمانی استاندارد قرار گرفته بودند اما بیماریشان متوقف نشده بود و در مجموع 167 بار عود بیماری را تجربه کرده بودند.
اما پس از درمان با این روش، در ام‌آرآی هیچ ضایعه جدیدی دیده نشد، سرعت تحلیل مغز به قدری کاهش یافت که به فرد سالم نزدیک شد، عود بیماری مشاهده نشد و میزان ناتوانی و معلولیت بیماران کاهش یافت.
البته روشن است که سرکوب سیستم ایمنی به این شدت، عوارض خود را دارد و یکی از بیماران بر اثر همین عوارض درگذشت؛ متخصصان با اینکه این شیوه را «امیدوار کننده» خوانده‌اند اما تاکید کرده‌اند که این روش «خطرات قابل‌توجهی» دارد.
علاوه بر این، سرکوب سیستم ایمنی به این شدت نیاز به مراکز بسیار تخصصی و پیشرفته برای مراقبت و نگهداری از بیماران دارد، به جز این، باید فواید این روش در مقایسه با عوارض آن سنجیده شود، از این رو برای همه مناسب نیست.
دکتر «مارک فریدمن» سرپرست این تحقیقات نیز به محدودیت‌های این تحقیق شامل تعداد بسیار کم بیماران تحت مطالعه و نیز نبود گروه شاهد برای مقایسه تاثیر درمان اشاره کرد.
10 روز پیش، نتایج تحقیق گروهی دیگر از محققان کانادایی منتشر شد که ژنی را در ایجاد ام‌ا‌س شناسایی کرده بودند. در دنیا حدود دو میلیون نفر مبتلا به اِم‌اِس هستند.
آنها با بررسی بیماران مبتلا به نوع نسبتا نادر ام اس، نوع پیشرونده اولیه که حدود 10 درصد مبتلایان به این بیماری را تشکیل می‌دهد، متوجه شدند که 70 درصد آنها ژن جهش یافته NR1H3 دارند.
همه کسانی که این ژن معیوب را دارند به ام اس مبتلا نمی‌شوند اما محققان معتقدند برای اینکه مجموعه‌ای از عوامل بتوانند کلید آغاز بیماری را بزنند، این ژن به عنوان عامل زمینه‌ساز، نقش مهمی دارد.
شناسایی این ژن و احتمالا ژن‌های دیگر در آینده، به شناسایی افراد در معرض خطر، بیماریابی سریع و آغاز درمان در مراحل بسیار اولیه، پیش از آنکه آسیب‌های غیرقابل برگشت ایجاد شود، می‌تواند تحولی در درمان این بیماری ایجاد کند.

http://www.ghatreh.com/news/nn32146538/%...8%AF%DB%8C
جمعه 21 خرداد 1395 - 23angry341
 تشکر شده توسط : kiana
#35
استفاده از سلول های بنیادی یک گام رو به جلو در درمان MS
پیرو تلاش های زیادی که پیش از این در زمینه سلول های بنیادی و طب بازساختی صورت گرفته بود، محققین توانسته اند از مزایای این سلول های بنیادی برای درمان مولتیپل اسکلروزیس(MS) و یک بیماری نادر و کشنده در مورد کودکان استفاده کنند.
به گزارش بنیان به نقل ازstem-cells-news، جزئیات این مطالعه در مورد جداسازی سلول های بنیادی و هدایت آن ها برای تمایز به سلول های اولیگودندروسیتی به تازگی در مجله Nature Biotechnology به چاپ رسیده است.
شناسایی و جداسازی سلول های دقیق که برای سلول درمانی مناسب باشند، امری حیاتی برای رسیدن به موفقیت در این زمینه محسوب می شود. در مطالعاتی که محققین انجام داده اند دریافته اند که سلول های در مغز وجود دارند که یک مارکر سطحی به نام CD140a‌را بیان می کنند و قابلیت خوبی برای تبدیل شدن به اولیگودندروسیت ها دارند. آن ها دریافتند که زمانی که این سلول ها سیگنال BMP4‌را دریافت می کنند به آستروسیت و زمانی که سیگنال Noggin را دریافت می کنند به اولیگودندروسیت تبدیل می شوند که قادر به میلین سازی هستند. محققین دانشگاه روچستر این سلول ها را به مغز موش هایی که بدون توانایی تولید میلین متولد شده بودند تزریق کردند. 12 هفته بعد، سلول ها به اولیگودندورسیت هایی تبدیل شدند که قادر بودند بیش از 40 درصد نورن های مغزی را با میلین بپوشانند. این میزان بیش از 4 برابر میزانی بود که بوسیله سایر روش های مورد استفاده تاکنون تولید شده بود. این سلول ها به خوبی به سیگنال های موضعی محیط پیرامون شان پاسخ دادند. محققین براین باورند که این سلول های بنیادی خاص می توانند در صورت شرایط محیطی و سیگنالی مناسب، درمانی موثر برای بیمارانی باشند که به دلیل عدم تولید میلین مبتلا به MS‌شده اند.

ﺳﻪشنبه 23 شهریور 1395
http://www.bonyannews.ir/News/ctl/Articl...7%D9%86-MS
 تشکر شده توسط : hamed69 , kiana , mojtabasalimi28
#36
سرمایه گذاری روی سلول های بنیادی برای درمان MS
انجمن MS ایتالیا(AISM)، سلول های بنیادی بالغ را آینده درمانی بیماری مولتیپل اسکلروزیس یا MS می داند.
به گزارش بنیان به نقل ازstem-cells-news، انجمن MS ایتالیا موسوم به AISM تلاش زیادی را برای دریافت بودجه برای سرمایه گزاری روی سلول های بنیادی و استفاده از این سلول ها برای درمان بیماری MS آغاز کرده است. مطالعات صورت گرفته با استفاده از سلول های بنیادی مزاتنشیمی روی مدل های جانوری در دانشگاه جنوآ نتایج امیدوار کننده ای را برای درمان این بیماری اتوایمن ارائه کرده است و همین امر موجب شده است که محققین بدنبال گسترش مطالعات و پژوهش هایشان برای رسیدن به یک درمان امیدوار کننده با استفاده از سلول های بنیادی برای این بیماری باشند و بتواند آزمایشاتی را برای سلول درمانی روی انسان آغاز کنند.
http://www.bonyannews.ir/News/ctl/Articl...7%D9%86-MS
دوشنبه, 19 مهر,1395
 تشکر شده توسط : kiana , mojtabasalimi28
#37
درمان MS با استفاده از سلول های بنیادی جنینی
محققین در ImStem با همکاری محققین مرکز سلامت Connecticut، روش جدیدی را برای درمان MS ارائه داده اند.
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، محققین توانسته اند با موفقیت مدل جانوری MS را با استفاده از سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از سلول های بنیادی جنینی انسان(hES-MSCs) درمان کنند. آن ها دریافته اند که hES-MSCs در درمان مدل جانوری MS بسیار موثرتر از سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان انسانی(BM-MSCs) می باشند. مشخصه اصلی hES-MSCs اثر بخشی دائما بالای این سلول ها در مدل MS است و این در حالی است که اغلب رده های BM-MSC کارایی ضعیفی را نشان می دهند. علاوه براین BM-MSCها سطوح بالایی از اینترلوکین6 را نشان می دهند که یک سیتوکین پیش التهابی است که خود منجر به بدتر شدن بیماری می شود و این در حالی است که hES-MSCs با توجه به جوان تر بودنشان چنین ریسک فاکتورهایی را بیان نمی کنند. با توجه به آن چه گفته شد، محققین در ImStem، کیفیت سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از سلول های بنیادی جنینی را برای کاربرد بالینی و درمان بیماری های اتوایمنی مانند مولتیپل اسکلروزیس(MS)، بیماری روده التهابی و آرتریت روماتوئید تایید می کنند. در مطالعات صورت گرفته این محققین مشاهده کرده اند که این hES-MSCs به خوبی از سد خونی مغزی عبور می کنند و به طناب نخاعی ملتهب مهاجرت می کنند(ویژگی که در مورد BM-MSCها مشاهده نمی شود)، در نهایت در جایگاه آسیب، این سلول های بنیادی مزانشیمی می توانند اثرات خود را برجای بگذارند.

http://www.bonyannews.ir/News/ctl/Articl...9%86%DB%8C
چهارشنبه, 05 آبان,1395[/size]
 تشکر شده توسط : سها
#38
سلول های بنیادی می توانند مغز شما را ترمیم کنند
در حال حاضر بیماری های تحلیل برنده عصبی قابل درمان نیستند و متاسفانه این قدر ادامه پیدا می کنند تا جان قربانیان شان را می گیرند.
به گزارش بنیان به نقل ازstem-cells-news، این بیماری های عصبی شامل بیماری هایی مانند پارکینسون، آلزایمر و هانتیتگتون می باشد که مغز انسان را تحت تاثیر قرار می دهند و در حال حاضر می توان آن را به تاخیر انداخت یا علایم آن ها را کاهش داد اما نمی توان آن ها را به طور کامل مهار یا درمان کرد. در حال حاضر یکی از درمان های موجود، استفاده از قدرت سلول های بنیادی است.
در تست های آزمایشگاهی محققین سلول های بنیادی را به مغز مدل های جانوری تزریق کردند. این سلول ها از طناب نخاعی جانوران بدست آمدند و تنها نوع مزانشیمی آن ها مورد استفاده قرار گرفت. زمانی که این سلول ها وارد مغز می شوند راه خود به منطقه آسیب دیده عصبی را شناسایی می کنند، به آن جا مهاجرت کرده و سپس به صورت موضعی شروع به ترمیم آسیب می کنند. محققین براین باورند که با این که تاثیر این سلول های بنیادی در درمان بیماری های عصبی اثبات شده است اما به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است. آن چه در این مطالعات مشهود بوده است این است که سلول های بنیادی می توانند تحلیل رفتن عصبی را مدیریت و متوقف کنند و هم چنین نشانه هایی مبنی بر احیا شدن و معکوس شدن آسیب دیدگی بافت آسیب دیده نشان می دهند. محققین براین باورند که این سلول های بنیادی، روند مهاجرتی شان را بر مبنای سیگنال هایی که از محیط دریافت می کنند انتخاب می کنند.
http://www.bonyannews.ir/News/ctl/Articl...9%86%D8%AF
یکشنبه, 09 آبان,1395
 تشکر شده توسط : سها , zohrevand
#39
بررسی استفاده از سلول های بنیادی برای درمان ام اس و پارکینسون
سلامت نیوز:رئیس انجمن علوم اعصاب ایران، از بحث و بررسی پیرامون چگونگی استفاده از سلول های بنیادی در درمان سکته مغزی، ام اس، پارکینسون و... در کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی، خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دکتر محمد تقی جغتایی در آستانه برگزاری پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی، اظهارداشت: پنجمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن علوم اعصاب ایران برگزار می شود.
رئیس پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی گفت: سلول های بنیادی عصبی، صرع، اختلالات تکاملی، نقشه برداری مغز، رشد و تکامل کودکان، فلسفه ذهن، علوم اعصاب شناختی، عصب زبان شناسی و توانبخشی عصبی، از جمله محورهای این کنگره است.
وی افزود: اساتید و متخصصان ایرانی و خارجی حاضر، در حوزه «سلول های بنیادی عصبی»، به چگونگی استفاده از سلول های بنیادی در درمان بیماری هایی مانند سکته مغزی، ام اس، پارکینسون و فلج مغزی می پردازند.
رئیس انجمن علوم اعصاب ایران ادامه داد: مبانی پایه و بالینی بیماری صرع در حوزه صرع، اختلالات تکاملی با تاکید بر بیماری اوتیسم، چگونگی تشکیل فرآیند ذهن در حوزه فلسفه ذهن، چگونگی شکل گیری زبان و گفتار در کودکان و اختلالات آن، در حوزه عصب زبان شناسی و استفاده از کارکردهای عصبی در توانبخشی و انعطاف پذیری مغز در حوزه توانبخشی عصبی مورد بحث قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: مقالات و تازه های علمی این کنگره برای متخصصان نورولوژی، جراحان مغز و اعصاب، روانپزشکان، متخصصان علوم اعصاب، فیزیولوژی آناتومی، نورورادیولوژی، رادیولوژی، ایمونولوژی، روانشناسان و متخصصان حوزه های مربوط به مهندسی مانند برق، مکانیک، مهندسی پزشکی و فیزیک قابل استفاده خواهد بود.
رئیس کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی همچنین به بخش های جانبی این کنگره اشاره کرد و افزود: بخش های دانش آموزی، دانشجویی و دستیاری از بخش های جانبی کنگره هستند که به ترتیب توسط دانش آموزان خلاق در حوزه علوم اعصاب، دانشجویان علوم پزشکی و دستیاران نورولوژی و روانپزشکی برگزار می شود.
وی با توجه به گستردگی مباحث این کنگره بزرگ بین المللی از تمامی کارشناسان ، متخصصان و دانش پژوهان جهت شرکت و استفاده از مباحث متنوع و تازه های علمی حوزه علوم اعصاب در این کنگره، دعوت کرد.
پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی ایران، از ۱۷ تا ۱۹ آذر ۹۵ در مرکز همایش های رازی برگزار میشود

http://www.ghatreh.com/news/nn34909651/%...9%88%D9%86
۱۳۹۵/۰۹/۱۵ - ۱۵:۴۶
 تشکر شده توسط : zohrevand
#40
پیوند سلول های بنیادی ممکن است به برخی بیماران مبتلا به MS‌کمک کند
پیوند سلول های بنیادی ممکن است پیشرفت مولتیپل اسکلروزیس(MS) تهاجمی را در نیمی از کسانی که به این بیماری ناتوان کننده مبتلا هستند، درمان کند.
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، بیماران مبتلا به MS، بویژه بیماران جوانی که که به دلیل ابتلا به این بیماری هنوز به طور کامل ناتوان نشده اند و نتوانسته اند از درمان های دیگر نیز بهره مند شوند، می توانند از مزایای سلول درمانی استفاده کنند. محققین پیوند سلول های بنیادی را یک درمان قطعی برای MS نمی دانند اما براین باورند که این سلول های بنیادی می توانند اساس یک درمان موثر را برای بیمارانی که به MS‌تهاجمی مبتلا هستند و به درمان های تایید شده پاسخ نمی دهند، تشکیل دهند. استفاده از سلول های بنیادی خود بیماران برای راه اندازی مجدد سیستم می تواند راهی برای متوقف کردن پیشرفت بیماری باشد. اما این درمان به دلیل که سیستم ایمنی بیماران قبل از سلول درمانی، حذف شده است، می تواند خطرناک باشد. در حقیقت، نزدیک به سه درصد بیماران مدت کوتاهی بعد از دریافت پیوند می میرند و مرگ آن ها نیز با پیوند ارتباط مستقیم دارد.
برای مشاهده این که بعد از پیوند سلول های بنیادی برای بیمار چه اتفاقی می افتد محققین 281 بیمار از 13 کشور که بین سال های 1995 تا 2006 مورد سلول درمانی قرار گرفته بودند را مورد مطالعه قرار دادند. محققین دریافتند که 46 درصد بیماران ظرف 5 سال بعد از پیوند، میزان بقایشان بدون این که علایمی از بیماری مشاهده شود، افزایش می یابد.
با این حال، ظرف 100 روز بعد از پیوند هشت بیمار(نزدیک سه درصد) از بیماران مردند که مرگ آن ها ناشی از پیوند بود. محققین تصور می کنند که این مرگ ها به احتمال زیاد به دلیل تکنولوژی پیوند که مربوط به قبل از 2006 بوده است.

http://www.bonyannews.ir/News/ctl/Articl...9%86%D8%AF
چهارشنبه 11 اسفند 1395
 تشکر شده توسط : سها , zohrevand
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست