موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 11550
تشکر های دریافت شده :9062 بار در 3748 پست
سال تشخيص بيماري : ----
دكتر معالج : ----
داروي مورد استفاده :
راه که دارهوفقط یه خورده خیلی دووووووووووووووره:38:
موضوعها: 12
تشکر های اهدا شده: 10944
تشکر های دریافت شده :6812 بار در 3496 پست
سال تشخيص بيماري : ......
دكتر معالج : .........
داروي مورد استفاده :
(2011/04/14, 02:38 PM)bita.s نوشته است: راه که دارهوفقط یه خورده خیلی دووووووووووووووره:38:
عزیزم منم از اصفهان میخوام برم
عشــق
همین خنده های ساده ی توست
وقتی با تمام غصه هایت میخندی
تا از تمام غصه هایم
رها شوم...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 11550
تشکر های دریافت شده :9062 بار در 3748 پست
سال تشخيص بيماري : ----
دكتر معالج : ----
داروي مورد استفاده :
(2011/04/14, 02:40 PM)sahar نوشته است: عزیزم منم از اصفهان میخوام برم
آخه سنم یکمی اجازه نمیده بیام

ولی تابستون حـــــــــتما میام پیشتوووون

[/quote]
موضوعها: 12
تشکر های اهدا شده: 10944
تشکر های دریافت شده :6812 بار در 3496 پست
سال تشخيص بيماري : ......
دكتر معالج : .........
داروي مورد استفاده :
عشــق
همین خنده های ساده ی توست
وقتی با تمام غصه هایت میخندی
تا از تمام غصه هایم
رها شوم...
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
(2011/04/13, 08:11 PM)hamid نوشته است: دوستان یه بار این پست رو گذاشتم مجید پاک کرد
اول اینکه به مجید این اطمینان رو میدم که اگه این سری هم پستم پاک بشه به تک تک بچه هایی که در نظرسنجی شرکت کردن پیغام خصوصی میدم و همین پست رو براشون ارسال میکنم .
دوستان مجید میگه من در این سفر شرکت نمیکنم !
علتشم فوق العاده مسخرس
میگه !چون من ام اس ندارم نمیام و میخوام جمعتون خصوصی باشه .
من هر چقدر تلاش کردم نتونستم راضیش کنم .
کسی با حضور مجید در این دیدار مشکل داره ؟؟؟
فربد هم بعد از این پست من که پاک شد پست داده بود که من با نبود مجید مشکل دارم
شمام نظرتون رو بگید .
آقا مجید من نمیتونم دیدار ماسوله رو بیام، اما مطمئنم سایر دوستان که میرن ماسوله دوست دارن شما هم باهاشون باشید، همون طور که تو همه دیدارها دوست داریم شما باما باشید، آخه پسر خوب این چه دلیلیه، جمع خصوصی دیگه چه صیغه ایه؟!

کدوم حرف و حرکت ماها باعث شده همچین تصمیمی بگیری،آخه ما باید یه همچین حرفی بزنیم که تو همچین تصمیمی بگیری! وقتی ماها خودمون رو از بچه ها و افراد دیگه جدا نمیکنیم و با دوستان خوبی مثل تو که برای دور هم جمع کردن ما زحمت میکشی و مطمئنا بی خوابی و دردسرهای زیادی تحمل میکنی دوست داریم رابطه داشته باشیم و ببینیمش، اون هم تو شادیهامون، اون وقت شما ما رو ترد میکنی؟؟!! از ما کناره میگیری؟ یعنی فقط باید تو ناراحتی ها با ما باشی و نباید تو تفریح و شادی همراه ما باشی؟ من فکر میکنم هیچ فرقی بین دیداری مثل دیدار فردا و دیدار ماسوله نیست و همون طور که تو این دیدارها قدم رو چشم ما میذاری دیدار ماسوله رو هم حتما با بچه ها همراه شو، منم مثل شهرزاد اگه قرار بود ماسوله برم با این تصمیم شما نمی رفتم، شک نکن، دوستان خوب تو غم و شادی کنار هم هستن، لطفا کنارمون باش هم تو غم و هم شادی و البته بیشتر شادی
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 2174
تشکر های دریافت شده :1809 بار در 440 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
سلام
زمان شرکت در نظر سنجی اعلام آمادگی در دیدار ماسوله - انزلی تا روز چهارشنبه 90/1/31 تمدید شد .
لازم به ذکر هست در انتهای این نظر سنجی هزینه دقیق این برنامه نسبت به تعداد افرادی که اعلام آمادگی کردند محاسبه می شه ، بدلیل اینکه با مشخص شدن تعداد افراد نوع وسیله نقلیه و ... مشخص می شه .
همچنین افرادی که با یک رای برای دو نفر اعلام آمادگی می کنند (به عنوان مثال خودشون و هسرشون ) این موضوع رو اعلام کنند .
بعد از پایان این نظر سنجی اطلاعات کامل تری از هزینه و برنامه این سفر به آگاهی شما می رسه .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
در تكميل صحبت هاي حامد جان بگم كه بهتره دوستاني كه بالاي 70 درصد احتمال حضورشون هست حتما اعلام كنن. چون اگه براي بالاي 20 نفر بخواد برنامه ريزي بشه كاملا هم هزينه هم امكانات متفاوت ميشه. از طرفي قطعا در مرحله بعد اولويت با كسايي خواهد بود كه قبلا اعلام آمادگي كردن
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 1962
تشکر های دریافت شده :1786 بار در 790 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : در حال حاضر دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
بچه ها حالا كه ديدمتون وديدم كه اينقدر خوب و گلين دوست دارم ماسوله رو هم شركت كنم ولي واي از اين همه كار و مسئوليت زندگي :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:منم ماسوله ميخوام
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
2011/04/16, 12:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/04/16, 12:48 PM، توسط paeeze.)
من احتمال اومدنم همون بالای 70 هست ولی من خودم ساکن گیلانم تنها میام .احتمالایه بعد ظهر بیام و برگردم اگه میشه برنامه دو روزتون رو بهم بگید ممنون میشم.
پیشاپیش هم ورودتون رو به گیلان همیشه بهار خوش آمد میگم.کاش میشد بیاین شرق گیلان جاهای دیدنی و در عین حال بکرش زیاده
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...