سلام
با تموم شدم مهلت نظر سنجی نوبت به واریز پول و ثبت نام نهایی و تایید 100% حضور شما در دیدار ماسوله - انزلی می رسه .
تور لیدر برنامه قصد رزرو هتل رو داره که برای رزرو هتل نیاز به اطلاعاتی از قبیل تعداد خانومها و آقایون داریم که با واریز پول این اطلاعات مشخص میشه ، همچنین ما می تونیم برنامه ریزی های باقیموندمون رو برای این دیدار انجام بدیم .
افرادی که قصد شرکت در این دیدار رو دارند لطفا مبلغ 70 هزار تومان تا تاریخ 10 اردیبهشت به حساب 6037991112815109 به نام حامد شه بندگان ، بانک ملی ایران واریز کنند .
بعد از واریز پول با شرکت در نظر سنجی (پول را واریز کردم) ما رو از انجام این کار مطلع کنید .
برنامه مسافرت به قرار زیر می باشد :
زمان حرکت 4.45 صبح از میدان آزادی
صبحانه در حوالی قزوین
بازدید از سد منجیل و نیروگاه بادی
ناهار در رستوران سنتی مولانا در بندر انزلی .
بعد از ناهار حرکت به سمت هتل و استراحت .
عصر بازدید از منطقه آزاد انزلی که دارای پاساژ و ساحل و ... هست .
برای غروب میریم به تالاب انزلی .
بعد از اون شام در رستورانی در تالاب که در شب منظره زیبایی داره .
اضافه کنم هزینه شام بعهده هر فرد هست .
برای حدود 10/30 الی 11 می ریم هتل .
هتل کادوسان محل اسکان ما کنار دریا قرار داره و می تونیم از دریا استفاده کنیم .
فردا صبح بعد از صبحانه می ریم به سمت ماسوله .
برای ظهر ناهار در رستورانی بعد از ماسوله هستیم .
و در حرکت به سمت تهران خرید کلوچه در فومن و خرید در رودبار رو داریم و در نهایت تهران .
جهت اطمینان حداقل 30 هزار تومان همراه داشته باشید برای قایق سواری(11 هزار تومان) و ...
از همین الان آرزوی سفری خوب و خاطره انگیز برای تک تکتون دارم ، می دونم که دو روز لذت بخش رو در کنار هم خواهیم داشت .
دوستان سعی کردیم بهترین برنامه رو برای دیدار تنظیم کنیم که از وقتمون نهایت استفاده رو ببریم .
شماره کارت : 6037991112815109
شماره حساب : 0308470715001
به نام حامد شه بندگان
بانک ملی
با تموم شدم مهلت نظر سنجی نوبت به واریز پول و ثبت نام نهایی و تایید 100% حضور شما در دیدار ماسوله - انزلی می رسه .
تور لیدر برنامه قصد رزرو هتل رو داره که برای رزرو هتل نیاز به اطلاعاتی از قبیل تعداد خانومها و آقایون داریم که با واریز پول این اطلاعات مشخص میشه ، همچنین ما می تونیم برنامه ریزی های باقیموندمون رو برای این دیدار انجام بدیم .
افرادی که قصد شرکت در این دیدار رو دارند لطفا مبلغ 70 هزار تومان تا تاریخ 10 اردیبهشت به حساب 6037991112815109 به نام حامد شه بندگان ، بانک ملی ایران واریز کنند .
بعد از واریز پول با شرکت در نظر سنجی (پول را واریز کردم) ما رو از انجام این کار مطلع کنید .
برنامه مسافرت به قرار زیر می باشد :
زمان حرکت 4.45 صبح از میدان آزادی
صبحانه در حوالی قزوین
بازدید از سد منجیل و نیروگاه بادی
ناهار در رستوران سنتی مولانا در بندر انزلی .
بعد از ناهار حرکت به سمت هتل و استراحت .
عصر بازدید از منطقه آزاد انزلی که دارای پاساژ و ساحل و ... هست .
برای غروب میریم به تالاب انزلی .
بعد از اون شام در رستورانی در تالاب که در شب منظره زیبایی داره .
اضافه کنم هزینه شام بعهده هر فرد هست .
برای حدود 10/30 الی 11 می ریم هتل .
هتل کادوسان محل اسکان ما کنار دریا قرار داره و می تونیم از دریا استفاده کنیم .
فردا صبح بعد از صبحانه می ریم به سمت ماسوله .
برای ظهر ناهار در رستورانی بعد از ماسوله هستیم .
و در حرکت به سمت تهران خرید کلوچه در فومن و خرید در رودبار رو داریم و در نهایت تهران .
جهت اطمینان حداقل 30 هزار تومان همراه داشته باشید برای قایق سواری(11 هزار تومان) و ...
از همین الان آرزوی سفری خوب و خاطره انگیز برای تک تکتون دارم ، می دونم که دو روز لذت بخش رو در کنار هم خواهیم داشت .
دوستان سعی کردیم بهترین برنامه رو برای دیدار تنظیم کنیم که از وقتمون نهایت استفاده رو ببریم .
شماره کارت : 6037991112815109
شماره حساب : 0308470715001
به نام حامد شه بندگان
بانک ملی
به امید دیدارتون در سفر ماسوله - انزلی
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .