بعضی از دوستان شــــجـــــــــاع (با ع غلیظ) که اشاره مستقیم نمیکنم
(
خدایش مستقیم نبود) یادشون رفته تو سفر طالقان چجوری هفت دور میدویدن دور نی نی بوس بعد نزدیک بود غش کنن مجبور شدیم کمکای اولیه براشون بیاریم !!! ای شجــاع! ای پلــنگ!ای افسانه جومونگ!ای لرزه انداز بر پیکر "مبارزه با خواب"!ای خوف ناک!ای یکی آب قند بیاره برا مـــــــــــن!!!
مهسا جونم من دارم با تجهیزات کامل میام نگران نباش کوپه ما تا خود صبح در ارامش بسر میبره.چون خودمم از صبحش سرکارم.
چیپس چیپس جان من و ترس !!!!!!!! از سفر طالقان به بعد کلی کار کردم و عاشق حیوانات شدم اصلا شبا تا آفتاب پرستم نیاد پیشم خوابم نمیبره.صبح ها هم با مار و مارمولکم میریم سرکار.ناهارم رو با سوسک های عزیزم میخورم.عصرها هم با پاندام میرم پارک ورزش هوازی میکنم
2014/10/14, 12:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/10/14, 12:24 PM، توسط paeazan.)
وااااااااااای من حتما میام صبح یکی از لنزام گم شد.هرچی گشتیم با خواهرم در اتاق و اون منطقه پیدا نسد.گفتم خدا چرا الان؟ امام رضا نمیخای بیام؟ باشه نمیام.حدود یک ساعت و نیم من با چراغ قوه داشتم میگشتم در منطقه و اثری ازش نیود
به امام رضا گفتم منو باش میخوام بیام چی ازت طلب کنم، حالا لنزمو پیدا نمیکنی؟
اهواز هم لنز من گیر نمیاد و باید سفارش بدیم از تهران بیاد.گفتم دردسر داره و قید مشهد رو زدم.خواهرم به زور بردم که صبحانه بخورم.وقتی برگشتم در اتاق و خواهرم در حال گشتن بود، دیدم یه چیز روشنی روی طبقه بالایی تزئینات تختم داره برق میزنه.در اوج ناامیدی برداشتمش اما دیدم لنزمه
باورنکردنی بود
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد