2014/10/21, 09:56 PM
بچه ها من نمیخواستم بگم که اونجا مثلا ، یه جو متنوع درست کنیم ولی خوب یه کارایی میکنید که مجبورم بگم دیگه
سجاد که بنده خدا این همه تلاش کرد با شیوه های طنز زهرا رو منصرف کنه به خاطر این بود که میدونست جریان چیه
حالا جریان چیه ؟؟؟
به خاطر اینکه در محدوده سفرمون تولد 5-6 نفر هست
تصمیم گرفتیم با یه جعبه شیرینی ، یه دوره همی کوچیک داشته باشیم
اینم ملتمسانه ( درست نوشتم دیگه !! جور دیگه نمیشه نوشت واقعا ) خلاصه اینم ملتمسانه میگم که لطفا لطفا لطفا خواهشا تمنا میکنم که هیچ کس واسه هیچ کس کادو نخره . قراره دور هم جمع شیم و یه خاطره بسازیم .
حالا اینکه یه نفر تو رودروایسی بره وام بگیره و واسه اون 5-6 نفر کادو بخره ، تازه طرف چندین ماهه سرکار نرفته ، اصلا اسم نمیبرم که طرف کیه و بهش لقب مخالف صاف دادن ، کار درستی نیست . شاید طرف بدبخت شه ( تمام این ناله کردن ها واسه این بود که 5-6 تا کادو نخرم ولی شما کارتون رو بکنید )
خلاصه اینکه بگم (این قسمت حرف واقعا جدی هست) لطفا کادو نخرید .
سجاد که بنده خدا این همه تلاش کرد با شیوه های طنز زهرا رو منصرف کنه به خاطر این بود که میدونست جریان چیه
حالا جریان چیه ؟؟؟
به خاطر اینکه در محدوده سفرمون تولد 5-6 نفر هست
تصمیم گرفتیم با یه جعبه شیرینی ، یه دوره همی کوچیک داشته باشیم
اینم ملتمسانه ( درست نوشتم دیگه !! جور دیگه نمیشه نوشت واقعا ) خلاصه اینم ملتمسانه میگم که لطفا لطفا لطفا خواهشا تمنا میکنم که هیچ کس واسه هیچ کس کادو نخره . قراره دور هم جمع شیم و یه خاطره بسازیم .
حالا اینکه یه نفر تو رودروایسی بره وام بگیره و واسه اون 5-6 نفر کادو بخره ، تازه طرف چندین ماهه سرکار نرفته ، اصلا اسم نمیبرم که طرف کیه و بهش لقب مخالف صاف دادن ، کار درستی نیست . شاید طرف بدبخت شه ( تمام این ناله کردن ها واسه این بود که 5-6 تا کادو نخرم ولی شما کارتون رو بکنید )
خلاصه اینکه بگم (این قسمت حرف واقعا جدی هست) لطفا کادو نخرید .
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...