2013/08/27, 02:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/27, 04:31 PM، توسط sooorooosh.)
(2013/08/27, 02:02 PM)امین نوشته است:امین جان دوست عزیز من اصلا با عصبانیت جواب نمیدم. همه دوستان منو میشناسن. من تنها مشکلم. آقای حسام هست. چون متاسفانه ایشون عادت به سفسطه کردن دارن.(2013/08/27, 01:36 PM)kaveh_plus نوشته است: این بحث کمی الکی نیست؟؟؟؟کاوه جان...کسی توصیه نمیکنه که زیفرون نزنید...!مثلا من خودم مشکلاتمو با زیفرون گفتم.رفتم سراغ اکتوفرون...خیلیا تعجب کردن...اما باورتون نمیشه...انگار اکتوفرون بمن ساخته!!!چرا؟ چون من حتی بتافرون که میزدم پشت بندش همش داشتم مسکن میخوردم...هیچوقت هم عادت نکردم.اما اکتوفرون خیلی راحت بودم.وقتی به دکتر هم گفتم گفت انگار این بهت ساخته...خب حالا این بمن ساخته و زیفرون نساخته.آیا من دارم به دیده شک به زیفرون نگاه میکنم؟!! من با دوستان دیگه دارن مشکلات خودشون رو با این دارو میگن.بعضی دوستان هم میگن مشکل نداریم.خب خدارو شکر
من این ماه هم اکستاویا گیرم اومد و دارم میزنم ولی ماه بعد چی؟؟ خب وقتی بتافرون نیست زیفرون میزنم
بدونه شک زیفرون نه کامل ولی نزدیک به بتافرون نتیجه داره(حتی نزدیک هم نباشه به هر حال درصدی از بتافرون نتیجه داره)
و باز هم بدونه شک تزریقه زیفرون بهتر از هیچیه
اون کسائی که توصیه بر عدم تزریقه زیفرون میکنند جایگزینه دیگه ای سراغ دارند که ما بی خبریم؟؟؟؟
اینجور بحثها چه نتیجه ای داره؟؟؟؟ غیر از نگرانی الکی برای کسانی که تازه دارو رو شروع کردن؟؟؟؟
کمی فقط کمی سعی کنیم منطقی فکر کنیم
این جور فکر کردن فقط احساسی و بدور از منطقه
الان من یک ماه اکتوفرون گرفتم 200 تومن و یک ماه هم نبود و بار بعد که رفتم بگیرم شد 923 هزار تومن.آیا شرکت زیفرون و یا هرکس دیگه که مسئول گرونی هست میاد بمن و امثال من جواب بده؟!!!! یا آقا سروش با اعصبانیت با صحبت دوستان برخورد میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حمید پزشکهای تهران و رفت. خودم شخصا ب خانم یک غریبه رفتیم پیش دکتر صحراییان. .بعد از اون من اومدم شیراز. که نظر سه تا دکتر رو بپرسم. نیک سرشت-نیکنام -برهان حقیقی. مخصوصا دکتر حقیقی که واقعا. استاد بزرگی هست.
دوست گلم تمام این پزشکهاهم نظر بودن.همه تحصیل کرده ایشون تو دانشگاه شیراز بودن. هم دکترصحراییان. هم دکتر نیکنام. دکتر مقدسی و هم خود دکتر نیک سرشت که استادن
همه نظرات زنگ زدم به حمید گفتم. دقیقا تایید بر عملکرد داروبود . اینکه د ارو کاملا شخص هست. بیما ر داشتیم که به اکستاویا جواب ن داده اما به زیفرون جواب. داده. .مثل شما که به اکتوفرون. جواب دادی