2013/06/30, 06:06 PM
خانم محترم بحث توصیه نیست -زایفرون مطالعه دو سالش در دانشگاه تهران داره تموم میشه. شما زحمت تحیق رو نکشین اونایی که باید دنبالش باشن هستن-ایشالا اگر نتایج رو بهمون بدن چند تا پزشک معتمد هستم که حاضر شدن بررسی کنن- البته من در مورد زایفرون با چند تا از استادهای تهران و شیراز صحبت کردم-دیگه اونی که خیلی رُک بود گفت-نمیتونم قسم بخورم که با بتافرون یکی هست- و در یک خط به موازات هم حرکت میکنن- ولی تفاوت فاحشی که فکر کنید خیلی خاص هست تو میزان عملکرد نداره.
پس تو این وضعیتی که فعلاً بر بازار دارویی کشور حاکم هست-خیلی معقولانه تر هست که به قضیه خیلی منطقی تر نگاه کنیم- خیلی خوب هست که مثبت فکر بشه مگر اونکه خلافش ثابت بشه - و مدرکی دیده بشه که باعث ایجاد شک در مصرف دارو باشه- مطمئن باشین کسانی که پی گیر این ماجرا هستن اونقدر براشون دوستانشون مهم هستن که اگر چیزی رو متوجه بشن سکوت نمیکنن-
پس تو این وضعیتی که فعلاً بر بازار دارویی کشور حاکم هست-خیلی معقولانه تر هست که به قضیه خیلی منطقی تر نگاه کنیم- خیلی خوب هست که مثبت فکر بشه مگر اونکه خلافش ثابت بشه - و مدرکی دیده بشه که باعث ایجاد شک در مصرف دارو باشه- مطمئن باشین کسانی که پی گیر این ماجرا هستن اونقدر براشون دوستانشون مهم هستن که اگر چیزی رو متوجه بشن سکوت نمیکنن-