(2011/09/07, 09:02 PM)melody نوشته است: [quote='Milo' pid='110418' dateline='1315413567']
یک سوال فنی بپرسم ؟
راستی گفتن به من که آب مقترش مثل پینیسیلین شیشه ای هست باید شیشه اش رو بشکنیم و بکشیم تو سورنگ و بعد مخلوط کنیم و .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو انجمن یکی می گفت اینطوری حالا می خوام ببینم راست گفته ؟
آره عزيزم آب مقطرش جداس و بايد سرش رو بشكنم و بعد با سرنگ مخلوطش كنم
خيلي پشيمونم كه اين دارو رو گرفتم
فكر نميكردم اينقد بد باشه
سلام سال نو مبارک خوبید؟ من چند وقته دارم زیفرون میزنم. بد نیس. درد رو که داره مثه هر امپوله دیگه. اما بهتره به جنبه ی مثبتش که همون رایگان بودنشه بیشتر فکر کنیم . مطمین باشیم جواب میده. ما که باید امپول بزنیم پس بهتره که دردش رو بیش از این واسه خودمون مرور نکنیم. من 8 ساله دارم امپول میزنم. خدا رو شکر کارامو خودم انجام میدم. چند روز پیش بیمارستان بستری شدم البته واسه اینکه از محیطه خوونه دور باشم از دکترم خواستم 3شب من رو توو بخش بستری کنه. اونجا هم تنها بودم!!!!!!!!!!! اما الان خوبم سعی کن که خوب باشی. کسی به کسی نیس. همه فکره خودشونن. حق هم دارن!!!!!!!!!!!! میتونی. جوونی. زییبایی. همه چی داری این یه امتحانه . راستی من فردا تولدمه کسی رو ندارم که باهاش جشن بگیرم همه ازم دورن. تو واسم دعا کن خوش باش. خووووووووووووووووبببببببببببببببببببب . ععععععااااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللییییییییییییییییی توپ
به نزدیکه من اگر میاید نرم و آسته بیایید. مبادا ک ترک بردار. چینی نازک تنهاییه من