موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3439
تشکر های دریافت شده :1827 بار در 521 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر بابک منشی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3439
تشکر های دریافت شده :1827 بار در 521 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر بابک منشی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 624
تشکر های دریافت شده :431 بار در 135 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 89
دكتر معالج : دکتر کریمی
داروي مورد استفاده :
بله دکترها حدس میزنند که اینترفرون یا آونکس یا سینووکس شاید جلوی پیشروی بیماری را بگیرد! کسی ناراحت نشه :ما هم شدیم موش آزمایشگاهی این دکترها
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :9 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 86
دكتر معالج : اعتمادی فرد
داروي مورد استفاده :
2012/08/18, 11:50 AM
معجونهای مفید برای بیماران ام اس
1. معجون جین سینگ روزی 3 قاشق مربا خوری صبح و ظهر و شب میل شود.
مواد لازم:
جین سینگ 50 گرم.
زعفران گل 1 مثقال.
هل سبز 5 مثقال.
عسل 1 كیلو.
طرز تهیه: مواد فوق را آسیاب كرده با عسل خوب مخلوط كنید و طبق دستور میل كنید.
2. معجون جوانه گندم.
مواد لازم:
بادام ، فندق ، بادام هندی ، چلغوز ، نارگیل ، كنجد ، پسته از هر كدام 100 گرم ، هل آسیاب شده 5 مثقال ، دارچین 10 مثقال ، زنجبیل 1 مثقال ، زعفران 1 مثقال ، وانیل 1 قاشق چای خوری سر صاف ، آرد جوانه گندم 250 گرم ، عسل 500 گرم و شیره خرما یك لیوان.
طرز تهیه: همه را آسیاب كرده خوب مخلوط كنید سپس عسل و شیره خرما را اضافه كنید و به آرامی هم یزنید تا یكنواخت شود در دیس پهن كرده و روی آن سلیفون بكشید و روزانه 3 تا 5 قاشق غذا خوری میل كنید.
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2012/10/29, 08:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/10/30, 01:16 AM، توسط sooorooosh.)
عزیزه من شما میای میگی ما شدیم موش آزمایشگاهی...ببین اول اون 30 درصد رو که اعلام میکنن رو یه جامعه آماری بزرگه دارو ممکنه رو یک نفر صفر جواب بده رو یه نفر خیلی بیشتر...این اصلا ربطی نداره...
من نتایج کار روی همین گروه اینترفرون که به چشم هیچ کس نمیان رو دیدم...دارو خیلی فرق میکنه زدن و نزدنش...دوسته من جنابعالی ام اس رو به چشم ندیدی...فکر میکنی اینی که داری ام اس هست...نه برادر...اون کلمه 35-40 درسته اما زدن اینتر فرونها در روال بیماری تو سالهای اینده خیلی تاثیر میزاره...اینجوری نیست که فکر میکنی...بیماری رو خیلی آروم میکنه...ام اس میخوای ببینی ... میتونم مقالاتشم بزارم رو سایت که اعضا به چشم ببینن این مریضی چه قدرتی داشته...همین سری اینترفرون که شما الان به چشم شوخی بهش نگاه میکنی این بیماری رو تا حدود زیادی اروم کرده...ابداع این دارو انقلابی در کنترل ام ا س بود...
شما به حرف پزشکا اعتقاد نداری..اون وقت حرف این بابا که هیچ تخصصی در حوزه پزشکی نداره رو کردی ملاک درمانت ...بقیه رو هم ارشاد میکنی که از این روش استفاده کنن؟والا بخدا هیچ تاثیری نداره....یعنی من تضمین میدم که روش این آقا صفر در صد در رونده ام اس جواب میده...
همون اول یعنی دو سال پیش که خیلی حول داشتم فکر میکردم چی شده فرستادنم المان یه پزشک ویزیتم کرد...یه دنیا سوال نوشته بودیم بریم از این بابا بپرسیم....حتی در مورده نوع تغذیه هم پرسیدم...
اصلا نمیدنست چی میگم...آخرش گفتن هیچ تاثیری نداره...
تنها بهم گفتن چربی اشباع مصرف نکنین...
این آقا معلوم نیست از کجا اومده میگه من ام اس رو درمان کردم.لطفا با این صحبتاتون بقیه رو از درمان صحیح منع نکنید...خودتون اگر دوست دارین تو این راه باقی بمونید ولی نباید نظرتون رو اینجوری تو جمعی که دارن درمان رایج و درسته پزشکی رو مصرف میکنن تلقین کنین
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 615
تشکر های دریافت شده :415 بار در 107 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر ابوالفضلی
داروي مورد استفاده : اکتووکس
من هم بادکترم راجع به تغذیه صحبت کردم گفت مثل یه آدم عادی و تغذیه هیچ تاثیری نداره حتی این چیزایی که اینجا راجع به نخوردن غذاهای طبع سرد گفته میشه رو هم رد کرد و گفت از نظر علم پزشکی ربطی نداره و گفت فقط چربی اشباع شده و چربی حیوانی در حد گوشت خوک یا کله پاچه مصرف نکنید
هر آنچه در بالا می گذرد نمودی از پایین است
و هر آنچه در درون جاری است در برون متجلی
تشکر های اهدا شده: 337
تشکر های دریافت شده :144 بار در 70 پست
سال تشخيص بيماري : مرداد۸۹
دكتر معالج : آقای دکتر شهبازی
داروي مورد استفاده :
دوستان داروهاتونو مصرف کنید.غذاهای طبع سرد رو هم به حداقل برسونید.
گر نگهبان من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :3 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : منصوره تقا
داروي مورد استفاده :
سلام من عضو جدید انجمن هستم و به تازگی با رژیم استاد خدادادی آشنا شدم اما نتونستم جزوه 85 صفحه ای درباره ی درمان ام اس رو پیدا کنم لطفآ اگه میشه لینکش رو برای من اینجا بزارید . هم چنین نمیدونم موقع گرفتن این رژیم باید قذص هامو قطع کنم ازدوستانی که این رژیم رو امتحان کردن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن . ممنونم.
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
2012/11/12, 12:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/11/12, 12:20 AM، توسط paeeze.)
نقل قول: دکتر خدادادی : من كتابی نوشتم در مورد چایی كه ۶۷ نوع بیماری را با سند و مدرك كاملا علمی برایش عنوان كرده ام. اگر به آخرین تحقیقات دنیا رجوع كنید، می فهمید كه چای یك گیاه سمی است كه ۵ هزارسال است شناخته شده و ما به همراه شاگردانم آزمایشی را انجام دادیم و دیدیم هیچ موجود گیاهخواری در دنیا برگ سبز چایی را نمی خورد، حتی ما آن را لای نان گذاشتیم و به گاو دادیم و خورد، به محض اینكه طعم چایی را حس كرد، چای را بیرون انداخت. این را هم بگویم كه هیچ آفتی هم سراغ این برگ چای نمی رود وهیچوقت این گیاه سم پاشی نمی شود.
این قسمتش جالب بود!!!فقط ایرانه که باغ های چاییش سمپاشی نمیشه و کاملا ارگانیک هست در عوض کشورهای دیگه همشون سمپاشی میکنن!!
همون چایی های هندی که ترجیح میدین به ایرانی ,همشون سمپاشی شده اند
(2012/11/11, 11:40 PM)پولادی نوشته است: سلام من عضو جدید انجمن هستم و به تازگی با رژیم استاد خدادادی آشنا شدم اما نتونستم جزوه 85 صفحه ای درباره ی درمان ام اس رو پیدا کنم لطفآ اگه میشه لینکش رو برای من اینجا بزارید . هم چنین نمیدونم موقع گرفتن این رژیم باید قذص هامو قطع کنم ازدوستانی که این رژیم رو امتحان کردن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن . ممنونم.
سلام دوست عزیز
تو نت بگردین احتمالا روش کارش رو پیدا میکنین.
فکر میکنم وقتی طب سنتی رو شروع میکنن داروهاشون رو کنار میزارن ولی شما سعی کن کنار مصرف داروهات غذاهای طبع سرد کمتر مصرف کنی.
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
تشکر های اهدا شده: 1404
تشکر های دریافت شده :886 بار در 408 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : babak jalalian
داروي مورد استفاده :
2012/11/12, 09:14 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/11/12, 09:20 AM، توسط ghaside.)
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.