موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :1209 بار در 341 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : پرفسور زارعي
داروي مورد استفاده :
سلام
منم از همه ی اونایی که در نظر سنجیه اولیه برای حضور اعلام آمادگی کرده بودن و تشریف اورده بودن و باعث شادی دیگران شدن ممنونم و اما اوناییکه نیومدن جاشون خالی بود
تشکر شده توسط : | coffeedot , Maz , hamid , yummy , seyyed reza , eglantine , neda.n , nanaz , minoshka , fireboud , shahrzad , ابراهیم , Hasty , earth |
|
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
تشکر شده توسط : | مـه ســـا , seyyed reza , neda.n , nahid , yummy , nanaz , coffeedot , minoshka , fireboud , eglantine , shahrzad , ابراهیم , zenith , Hasty |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 26262
تشکر های دریافت شده :30262 بار در 11272 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 237
تشکر های دریافت شده :336 بار در 65 پست
سال تشخيص بيماري : 89-91
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
حمید جان سلام
گلایت کاملا به جا بود و باید خبر میدادم , ولی به قول یکی از دوستان پیش میاد دیگه منم کاملا برای دیروز هماهنگ بودم چون روزای سخت شیمی درمانیم را هم پشت سر گذاشته بودم ولی متأسفانه صبح جمعه خبر فوت یکی از اقوام را دادن و منم ناچار شدم برم و در اون موقعیت اصلا امکان اینو نداشتم که خبر نیامدنم را بدم
به هر حال امیدوارم که همه دوستانی که زحمت این دیدارها رو میکشن و از جمله خودت به بزرگی خودتون ببخشید
با اینکه نیومدم ولی میدونم که مثل همیشه کیفیت دیدار عالی بوده
پس منم با اجازتون تو نظرسنجی شرکت میکنم
از زحمتهای بی دریغتون سپاسگذارم و برای همگی آرزوی سلامتی میکنم
در پناه حق باشید
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ......
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
سارگل جون شما که نبودی میخوای دقیقا در مورد چی نظر بدی؟
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/29, 06:42 PM، توسط sargol.)
(2013/06/29, 05:51 PM)yummy نوشته است: سارگل جون شما که نبودی میخوای دقیقا در مورد چی نظر بدی؟ عزیزم درسته که من توی دیدار حضور فیزیکی نداشتم اما بالطف دوستان عزیزگزارش لحظه به لحظه اش رو داشتم دوستان عزیزم بمن خیلی لطف کردند ودرساعت دیدار بمن زنگ زدند گفتند جات خالی دیدار خیلی عالی برگزار شده یعنی کلی درمورد تدارکات دیدار برای من گفتند حتی بعدازاتمام دیدار هم برام زنگ زدند وگفتنددیدار عالی شروع شد وعالی تموم شدیعنی حتی درمورد تعداد دوستان که دردیدار حضور داشتند بمن گفتند یعنی کلا درمورد همه چیز بمن گفتند انگار که من اونجا بودم.خب برای این جسارت پرسیدن این سوال رو کردم چون درجریان گزارش لحظه به لحظه دیدار توسط دوستان عزیزم بودم درسته ازپشت تلفن بود ولی خب گزارش کامل بمن دادند.ولی بازم شما می فرمایید چون من حضور فیزیکی در دیدار نداشتم حق شرکت درنظرسنجی رو ندارم خب جسارت شرکت درنظرسنجی رونمی کنم.شاید شمادوست عزیزبگویید شنیدن کی بُود مانند دیدن ولی برای من حرف دوستان عزیزم دقیقا من دیدنم هست من به دوستانم اعتماد بیش ازحد دارم.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
خدا رو شکر که مثل همیشه بهتون خوش گذشته، خیلی دوست داشتم بیام اما متاسفانه به علت سقوط از یه طبقه و اندکی کوفتگی در عضلات نشد که در جمع صمیمی دوستان باشم، امیدوارم دیدارهای بعدی دیگه سقوط نکنم و بیام
لازم به ذکره که در این سقوط خدا با من بود و چیزیم نشد، جائیم نشکست و حالم خوبه، فقط کمی کشیدگی عضلات و کوفتگی و اندکی زخم داشتم که حالا خیلی بهترم، لطفا نگران نشید (حالا کی گفته کسی نگران شده) ضایعم نکنید دیگه، خودم و تحویل گرفتم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
تشکر شده توسط : | hamid , nanaz , nahid , neda.n , fireboud , yummy , eglantine , matinfard , coffeedot , seyyed reza , Hasty , بی تـــا |
|
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2013/06/29, 06:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/29, 06:58 PM، توسط nahid.)
آقا ما که تو دیدار بودیم هممون در جریان تمام امور نبودیم ، مثلا اون کلیپ یا وله یا (؟) که نشون دادن ما جایی نشسته بودیم که ندیدیم ، البته بعضیا قبلا دیده بودن تو همایش ولی من همایش نرفته بودم.
بعدشم فربود و حمید موقع صحبت برای جمع ،بیشتر به طرف در گرایش داشتن و من بعضی از حرفاشونو نشنیدم ، آخه خودمونم همش حرف میزدیم !
اینا رو گفتم که بگم کاش یکی هم برای ما گزارش لحظه به لحظه میداد !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | fireboud , yummy , eglantine , hamid , matinfard , coffeedot , seyyed reza , ابراهیم , zenith , Hasty , nanaz |
|
موضوعها: 165
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4598 بار در 1336 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2013/06/29, 07:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/29, 07:58 PM، توسط shahrzad.)
منم دیر رسیدم مثل همیشه
خیلی خوش گذشت..جای همه ی دوستای عزیزم که دوست داشتن باشن خیلی خالی بود
آقا اون فرم رو خودمم نفهمیدم چی نوشتم!هی وسطش کار پیش میومد
فربود مدیونی ها اگه بخندی به نوشته هام
سیناااااااااااااااااااااا دفعه بعدی حتما بیا لفطا
بعدشم ما بعد از اتمام دیدار یه دیدار هم داشتیم با مریم و انیس...یعنی مریم دفعه بعدی برا دیدار من یه گالن بنزین میارم
خدا بگم چیکارت نکنه
ها راستی یه تشکر خیلی خیلی ویژه هم از فربود بهمنی بستنی عزیز
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
تشکر شده توسط : | eglantine , hamid , yummy , coffeedot , seyyed reza , ابراهیم , neda.n , fireboud , سهند , Hasty , earth , nanaz , م.ه , Sina , melody |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1277
تشکر های دریافت شده :1326 بار در 412 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
زندگی کوتاه نيست ..... مشکل اینجاست که ما زندگی را دير شروع ميکنيم!!!
تشکر شده توسط : | eglantine , ابراهیم , fireboud , neda.n , sanaz-sss , Hasty , hessam , nanaz , matinfard , elham 66 , minoshka |
|
|