موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 20813
تشکر های دریافت شده :5239 بار در 1175 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
واقعا واقعا واقعا واقعنی حرف نداش مثه همیشه!
خیلی عالی بود خیلی خوش گذشت
خیلی خوشحال شدم دیدمتون خیلی جای همه خالی بود
خیلی مرسی!
راستی خیلی هم این فرم منو جدی نگیرینا!
من که نمیدونم فرما دست کیه
ولی دیدم بعد از کلی فرم پر از تعریف و تمجید و اینا شاید به درد بخوره!
به هیچ کدوم از جملاتش توجه نکنین!
یه اعترافی هم بکنم! اول این پستم یه به اینکه گذاشته بودم!
تشکر شده توسط : | sargol , یه غریبه , hamid , fireboud , Elinaz , مـه ســـا , Saina , melody , sooorooosh , neda.n , earth , فرناز , نارنجی مدرسه موشها , minoshka , chipchip , nahid , coffeedot , matinfard , ابراهیم , Maz , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , zeinabi , zenith , hilda |
|
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
من یه بار دیگه تشکر کنم
تشکر از همه دوستانی که در بخش هزینه ها مارو یاری میکنن
نمیدونم باید اسم بیارم یا نه چون خیلی از بچه ها دوست ندارن اسمشون گفته بشه
ولی از همه این عزیزان ممنونم که همیشه همراه ما هستن
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | یه غریبه , eglantine , fireboud , Elinaz , sooorooosh , Saina , hessam , melody , neda.n , فرناز , minoshka , نارنجی مدرسه موشها , chipchip , coffeedot , matinfard , ابراهیم , paeazan , yummy , seyyed reza , Hasty , zeinabi , hilda |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
وقتی امروز بچه هایی رو که از شهر های دیگه اومده بودن دیدم احساس عجیبی پیدا کردم از بودنشون به شدت خوشحال شدم و از طرفی جای خالیه تک تک بچه هایی رو که در شهر های دیگه بودن خالی دیدم . یاد همه اتون همیشه دوستان نازنین حاضره .
.
.
دوستای عزیز از زحمات تک تکتون برای برگزاری دیدار ممنونم . میدونم که چقدر زحمت می کشید . امروز هم مثل همیشه بچه ها کلی تلاش کردن که به ماها خوش بگذره ، اسم نمی برم چون حمید یه بار اسم برد . از تک تکتون ممنونم . همیشه بیشتر از پیش پر توان باشید .
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | hamid , Elinaz , مـه ســـا , Saina , م.ه , eglantine , fireboud , sooorooosh , earth , فرناز , minoshka , نارنجی مدرسه موشها , chipchip , nahid , coffeedot , melody , matinfard , ابراهیم , بی تـــا , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , نازلی , zeinabi , zenith , hilda |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1093
تشکر های دریافت شده :346 بار در 125 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
یه شرح مختصری از دیدارتون نمی نویسید عایا؟
برنامه های ویژه و اینا
چ خبر بوده دلمون آب شد
خوشحالم که به همتون خوش گذشته
تشکر شده توسط : | eglantine , fireboud , liliyam , فرناز , hamid , minoshka , نارنجی مدرسه موشها , chipchip , nahid , coffeedot , matinfard , aarnika , سهند , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , zeinabi , zenith |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 3679
تشکر های دریافت شده :2768 بار در 559 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دكتر مقدسی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
تشکر شده توسط : | مـه ســـا , fireboud , sooorooosh , neda.n , فرناز , earth , eglantine , hamid , minoshka , نارنجی مدرسه موشها , chipchip , coffeedot , یه غریبه , matinfard , ابراهیم , nanaz , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , zeinabi , zenith , hilda |
|
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 3289
تشکر های دریافت شده :5123 بار در 1084 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2013/06/28, 09:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/28, 09:05 PM، توسط Saina.)
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
تشکر شده توسط : | sooorooosh , fireboud , م.ه , neda.n , earth , eglantine , فرناز , minoshka , hamid , نارنجی مدرسه موشها , Sina , chipchip , بهــار , Elinaz , nahid , coffeedot , matinfard , سهند , nanaz , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , zeinabi , zenith , hilda |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
با درود خدمت همگی دوستانی که تو این دیدار بودند.
با پوزش از اینکه من طی اشتباهی که کرده بودم، و ساعت دیدار رو دقت نکرده بودم، تازه داشتم طوری آماده می شدم که هنگام پایان دیدار تازه برسم. که با زنگ یکی از دوستان تازه متوجه شدم که چه اشتباهی کردم. اولش قیدش رو زدم، آژانسی رو که رزو کرده بودم برای ساعت پنج و نیم کنسل کردم. اما بعدش گفتم اگه خیلی سخت نگیرم می شه با موهای خیس هم راهی دیدار شد. اینه که دوباره زنگ زدم آژانس و با فهمیدن اینکه برای همون لحظه ماشین داشت ازش خواستم که بفرسته. بخت هم یار بود به خاطر خلوتی این روزها از شرقی ترین قسمت تهران به غربی ترین قسمت تهران نیم ساعته رسیدم.
به هر حال طی شتابی که برای رسوندن خودم حتا چند دقیقه ی آخر برنامه داشتم، اگه در ادای ادب خدمت همگی دوستان و یاران آشنا چه در سلام و احوالپرسی نخست و چه در خداحافظی پایان، کوتاهی کردم منو ببخشید.
با آرزوی روزگاری خوش و خرم برای همتون از همه ی کسانی که برای این دورهمی تلاش کردند سپاسگزارم. به امید دیدن لبخندهای همیشگی و از ته دل روی لبهای همتون.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | فرناز , Saina , neda.n , minoshka , hamid , نارنجی مدرسه موشها , eglantine , یه غریبه , chipchip , بهــار , مـه ســـا , nahid , coffeedot , melody , matinfard , ابراهیم , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , zeinabi , hilda |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7936
تشکر های دریافت شده :9655 بار در 3933 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : torabi
داروي مورد استفاده :
امروز خیلی خوشحالم وکلی انرژی گرفتم از تک تک بچه ها سپاسگذارم که زحمت کشیدید چه اونهایی که در تدارک زحمت کشیدن چه اونهایی که از راه دور اومدن مثل مرضی خودم مثل سید هستی جون ونازنین عزیزم آقا ابراهیم وخانواده محترم بلو اسکای گل و..............وای که چقدر زحمت کشیدید.ازهمگی ممنونم
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
تشکر شده توسط : | Saina , earth , minoshka , hamid , نارنجی مدرسه موشها , eglantine , chipchip , coffeedot , melody , matinfard , ابراهیم , nanaz , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , zeinabi , zenith |
|
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/28, 10:46 PM، توسط sargol.)
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | یه غریبه , نارنجی مدرسه موشها , neda.n , fireboud , Elinaz , مـه ســـا , eglantine , فرناز , coffeedot , nahid , melody , سهند , aarnika , بی تـــا , matinfard , ابراهیم , yummy , seyyed reza , Hasty , parastoo joon , hamid , simin , naarin.p , shahrzad , zeinabi , zenith , earth |
|
|