تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
محل دیدار تسبیح نیاز نیست............ همه میریم خلصه ..........ارتباط دیجیتالی میشه
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
میگم یه چیزی
شاید علت اینکه الان شماره نظرسنجی کمه این باشه که دوستایی که ثبت نام کرده بودن اطلاع پیدا نکردن که شرایط تغییر کرده؟
الان باید چکار کرد پس؟
بشتابید پس کجایییییید
بابا تعدادا کم انگیزه رو کم میکنه ها
خودمم در تلاشم که بشتابم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
یه موردی که از دوستان درخواست میکنم حتما انجام بدن اینه که طبق اطلاعیه افراد شرکت کننده در دیدارها حضور همراه در دیدار ( اقوام درجه یک یا ... ) می بایست به اطلاع یکی از اعضای مدیریت برسه .
الان چند نفر از دوستان مبلغ واریزیشون برای بیش از یک نفر بوده ولی هیچ اطلاعی از همراهانشون نداریم .
لطفا به این مورد عمل کنید
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
حمید جان اگه مبلغی که شما اعلام کردی مبلغ پایه به حساب بیاد و دوستان به نیت کمک به برگزاری بهتر ، مبلغ بیشتری به حساب واریز کنن ایراد داره؟ هرچند که مطمئنم مبلغ اعلامی خیلی کمتر از هزینه ای هست که برای برگزاری و پذیرایی صرف میشه!
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
به کسانی که در نظر سنجی قبلی رای داده بودن باید پیغام داده بشه که اون لغو شد و باید دوباره شرکت کنن. بعضیها زیاد در سایت حضور ندارن.
الان من تازه دیدم نوشته نظر سنجی بسته شده ! یعنی این بار هر کس پول واریز کرد جزء تعداد شرکت کنندگان شمرده میشه بدون این که خودش اعلام حضور کنه.
منم فکر می کنم با 10 تومن هزینه رستوران جور نمیشه.
دوستان گرامی مرسی از این همه عشق
فکر میکنم اگر هر کس همون مبلغ مشخص رو پرداخت کنه بهتر باشه
تا انشالا در زمان های بعدی در مورد این موضوع بحث و گفتگو بشه
با تشکر از این همه محبت شما
بی شک جهان را به عشقِ کسی آفریده اند؛ چون من که آفریده ام از عشق، جهانی برای تو!