موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 3289
تشکر های دریافت شده :5123 بار در 1084 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2012/07/19, 09:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/20, 09:22 AM، توسط Saina.)
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
تشکر شده توسط : | gilane , N00shin , هانیه , melody , بنده خدا , chipchip , shokolat , kaveh_plus , مهدی نصیری , hamid , fireboud , parastoo joon , eglantine , paeeze , Majeed , Pooya.N , سـاناز , ساحل , نازلی , Hegan , ehsan 10054 , بهــار , Majid , Sina , مـه ســـا , مهرافروز , sooorooosh , AVID2000 , neda.n , O#!!! , hamid t , Hasty , paeazan , nafass , Ghost , seyyed reza , ساغر , sadaf , sama |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
ساینا یعنی علاوه بر معکوس شمار، گزارش گر خوبی هم هستی عزیزم
تشکر شده توسط : | Saina , chipchip , shokolat , مهدی نصیری , hamid , fireboud , parastoo joon , eglantine , Pooya.N , ساحل , ehsan 10054 , Majid , neda.n , O#!!! , hamid t , Hasty , seyyed reza , sadaf |
|
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
خوب منم هم اینک رسیدم
میخوام خیلی حرفها بزنم گفته باشم
همیشه تشکر وقدردانی و مچکرم مچکرم یه چیز معمول و البته به جا وگاها وظیفه است که یه مدعو از میزبان بعمل میاره اما حالا من
یه دیداره خوب وبا کیفیت با یه جمعی که هر روز گرمتر وبزرگتر وباانگیزه تر میشه به ادم کلی انرژی میده
امروز یه حس دیگه نمیدونم شاید یه دید دیگه داشتم از حضور، اما هر چی بود خیلی خوب بود
دیداری که نبود خیلیها والبته بودن یاد ودلشون اونجا بخوبی محسوس بود از محیط خوب دیدار وبادرایت واگاهانه عمل کردن تیم برگزارکننده ومسئولین دیداروتامسئول مکان دیدار که لطف ومهربونیش جای تشکروقدردانی داره همه همه یه خاطره خوب دیگه از دیدار دوستان برامون رقم زد.
پس به رسم همیشه از همگی مچکرم از همه دوستای جدیدی که امروز باراول دیدمشون از نزدیک وهمه اوناییکه از راه دور اومدن سپاسگزارم.
اقا اجازه یه چیزی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز یه چند دقیقه ای با اجازتون البته ببخشیدا به تک تکتون نظری انداختم
شاید خودتون اصلا متوجه نشده باشید اما برام جالب بود نمیگم ادم تیزی هستم اما میتونم بفهمم که کی...........
بماند نتیجه این نگاه ها:همه شماها یه فرشته اید ادم های خاصی هستید معلومه تواناییهایی پشت این روح های بزرگتون دارید که شاید کمتر توجه کرده باشید منظورم باهمتونه ها
یه جرقه هایی میزنید به ادم با حرفهاوکارهاتون من امروز خیلی انرژی گرفتم واقعا میگم خیلی خیلی بیشتراز اونیکه فکرشو میکردم
شاید یه گوشه بودم اما با خنده های شما خندیدم با انرژی های شما انرژی گرفتم خلاصه خیلی خوب بود جمع امروز ودیدار امروز برای من عالی بود
از همگی بی نهایت بی نهایت بی نهایت سپاسگزارم
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
تشکر شده توسط : | N00shin , chipchip , مهدی نصیری , hamid , fireboud , parastoo joon , melody , negar_negar92 , eglantine , هانیه , ساحل , نازلی , ehsan 10054 , بهــار , Majid , Sina , مـه ســـا , مهرافروز , kaveh_plus , AVID2000 , Pooya.N , neda.n , O#!!! , shadi.green86 , hamid t , Hasty , paeeze , Ghost , seyyed reza , sadaf , naz.gigili |
|
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
تا به حال اینقد دلم آب نشده بود حداقل به خاطر تسلای دل اونایی که نبودن اینقد تعریف نکنید آب از لب و لوچمون آویزون شد
خوشحالم به همتون خوش گذشته و شادین انصافا دست مریزاد به مدیرا مخصوصا حمید و سینا، شاد کردن دل بقیه یه نعمت ه
تشکر شده توسط : | shokolat , hamid , parastoo joon , fireboud , eglantine , ساحل , ehsan 10054 , Majid , Sina , Pooya.N , Hasty , aalieh , Ghost , sadaf |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1883
تشکر های دریافت شده :2851 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
دسیت همه دوستان مخصوصا حمید سینا و مهسا که امرور خدایی خیلی زحمت کشید درد نکنه.خیلی دیدار خوبی بود.ضمنا حمید از موات خیلی بدم میاد
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
تشکر شده توسط : | N00shin , shokolat , Saina , fireboud , بنده خدا , hamid , parastoo joon , chipchip , eglantine , ساحل , Hegan , ehsan 10054 , Majid , Sina , مـه ســـا , AVID2000 , Pooya.N , neda.n , shadi.green86 , hamid t , Hasty , seyyed reza , sadaf |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :1209 بار در 341 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : پرفسور زارعي
داروي مورد استفاده :
ممنون از همه ی دوستان گل
تمایز رو که من حسابی احساس کردم
خدا قوت
دل به کف غصه نباید سپرد ...... اول و آخر همه خواهیم مرد
تشکر شده توسط : | parastoo joon , N00shin , fireboud , shokolat , hamid , eglantine , Hegan , ehsan 10054 , Majid , Sina , AVID2000 , Pooya.N , neda.n , shadi.green86 , Hasty , chipchip , ساحل , sadaf |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 3679
تشکر های دریافت شده :2768 بار در 559 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دكتر مقدسی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2012/07/19, 10:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/19, 10:43 PM، توسط melody.)
ســــــــــــــــــــــــــــــــــلام و يه خسته نباشيد بــــــــــــــــــــزرگ به همه ي دوستان گل و خوبم كه اينقدر زحمت كشيده بودن و ديدار به اين خوبي ترتيب دادن
خدا قوت دوستان
بازم مثل هميشه يه ديدار خوب و عالي و متمايز
دوستاي خوبم رو ديدم و از ديدنشون شاد شدم و انرژي گرفتم دست همگي درد نكنه
آقا حميد .آقا سينا .آقا فربود. مهسا جون و همه ي كساني كه زحمت اين ديدار رو كشيدن خسته نباشيد
اين گل ها هم تقديم به همه ي شما عزيزان
zrcusxzwgoc3z23b77jl.jpg (اندازه: 72.83 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
عظمت واقعی در آن نیست كه هرگز زمین نخوریم ؛ بلكه در آن است كه هر بار سقوط كردیم، دوباره برخیزیم
تشکر شده توسط : | N00shin , parastoo joon , fireboud , بنده خدا , shokolat , hamid , Pooya.N , نازلی , ساحل , ehsan 10054 , Majid , Sina , مـه ســـا , sooorooosh , neda.n , O#!!! , shadi.green86 , hamid t , Hasty , هانیه , Ghost , chipchip , seyyed reza , sadaf |
|
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2012/07/19, 10:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/19, 10:18 PM، توسط hamid.)
منم رسیدم
فقط اومدم چند تا تشکر جانانه کنم و برم بخوابم
از همدم عزیز بابت ترجمه اخبار و ویراستاری خبرها ،
از سید رضای عزیز به خاطر تندیس های زیبایی که طراحی کرده بود ،
( به این دو عزیز فکر کنم از ده روز قبل از دیدار زحمت دادم )
از مهسا و نوشین بابت نوشتن اطلاعات دوستان ،
از مهشید خانوم گل بابت صحبت های قشنگش و روحیه بی نظیرش ،
از سینا و فربود بابت تدارک دیدار ،
از مادرهای عزیز که واقعا حضور بزرگتر ها در جمع ما همیشه باعث دلگرمیمون بوده و انشالا همیشه سایشون بالا سرمون باشه
و یه تشکر مخصوص ( با اینکه احتمالا نیاد اینحا و نوشته ها رو نخونه ) از آقای جعفرنژاد صاحب کافی شاپ که هم صحبت های فوق العاده ای داشتن و هم واقعا هیچی واسمون کم نذاشتن ، از قیمت سرویسی که بهمون دادن گرفته تا کادو 100 هزار تومنی که بهمون دادن .
و از همه دوستانی که همه به نوبه خودشون به برگذاری بهتر این دیدار کمک کردن
ببخشید که اسم همه رو نمیبرم . خیلی سخته مخصوصا که الان با چشمای بسته مینویسم
پارچه طراحی شده ای هم که سید رضا عزیز در دیدار قبل تهیه کرده بود بر سر در کافی شاپ چنان خودنمایی میکرد که محال بود کسی از اونجا رد شه و اونو با دقت نبینه
خلاصه نمیدونم چی بگم الان ، فقط ای کاش میشد هر روز دیدار داشت و هر روز روی ماه همه شما رو دید
جای همه کسانی که نیومدن هم شدیدا خالی بود ، امیدوارم به زودی دیداری داشته باشیم که همه اعضا ام اس سنتر در اون حضور داشته باشن
بازم دست همگی درد نکنه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | fireboud , chipchip , shokolat , parastoo joon , negar_negar92 , nazii , Saina , شیرین , بنده خدا , eglantine , paeeze , Majeed , melody , هانیه , Pooya.N , نازلی , alione , ساحل , Hegan , ورپریده , ارزو , ehsan 10054 , Majid , Sina , مـه ســـا , مهرافروز , kaveh_plus , AVID2000 , ثریا , neda.n , O#!!! , shadi.green86 , hamid t , Hasty , nafass , سـاناز , aalieh , Ghost , seyyed reza , amirfarhag , sadaf , naz.gigili , paeazan |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 29
تشکر های دریافت شده :151 بار در 33 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند89
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : دالفیرا
ریتوکسی ماب
نوانترون
خیلی دلم می خواست بیام . اما باید به مامان می رسیدم چون بعد از شیمی درمانی خیلی حساس می شن . به امید سلامتی و درمان قطعی برای همه
تشکر شده توسط : | hamid , shokolat , بنده خدا , مهدی نصیری , parastoo joon , N00shin , eglantine , ساحل , ehsan 10054 , Majid , Sina , chipchip , Pooya.N , ثریا , neda.n , hamid t , Hasty , fireboud , seyyed reza , sadaf |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 20813
تشکر های دریافت شده :5239 بار در 1175 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
من اولش اومدم تو کافی شاپ حس غریبی بهم دست داد
ولی بچه ها انقدر گل هستن که خیلی خوش گذشت تو اون 10 دقیقه یه ربعی که اونجا بودم
دست همگی تون مرسی دوستان!
تشکر شده توسط : | بنده خدا , parastoo joon , ساحل , ehsan 10054 , بهــار , Majid , Sina , chipchip , Pooya.N , ثریا , neda.n , O#!!! , shadi.green86 , hamid t , Hasty , shokolat , hamid , seyyed reza , melody , sadaf |
|
|