موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7311
تشکر های دریافت شده :4999 بار در 1298 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
تشکر شده توسط : | yummy , hamid , nazaninamiri70 , parastoo joon , سـاناز , نازلی , chipchip , ابراهیم , Sina , مهدی نصیری , sargol , Pooya.N , Yanis , shokolat , shahrzad , Mehdi Marjani , maede , parisa2011 , sooorooosh , melody , eglantine , seyyed reza |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 26262
تشکر های دریافت شده :30262 بار در 11272 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7311
تشکر های دریافت شده :4999 بار در 1298 پست
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , نازلی , chipchip , parastoo joon , Sina , eglantine , مهدی نصیری , sargol , Pooya.N , O#!!! , maede , parisa2011 , سـاناز , melody , seyyed reza |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 20
تشکر های دریافت شده :95 بار در 25 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر آقاجانی
داروي مورد استفاده :
آنشرلی هم نشدیم که روزی از ما بپرسن ، آنه ! تکرار غریبانه روزهای زندگیت چگونه گذشت ؟ ..
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
2012/12/08, 02:10 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/08, 04:35 PM، توسط ابراهیم.)
سلام دوستان خوبم
امروز ساعت 3:50 دقیقه رسیدم کافی شاپ
پیشواز گرم گرم حمید و سینا شرمندم کرد البته با این که تغییر تیپ و اصلاح صورت داده بودن و بقول خودشون میخواستن ترسناک باشن اصلا اینجوری نبود دل مهربون مدیرای سایت تو هر قیافه ای دوست داشتنیشون میکنه . نمیدونم چرا !
البته پیشواز باگلایه بود که چرا دیر اومدم . ببخشید دیگه
خلاصه جایی آماده شد با همت حمید وسینا نشستم که بعد چنددقیقه منو سفارش اومد که نمیدونم چرا برای من تا آخر مراسم نیاوردن .مهم نیست دیدن دوستان و برخورد خوب مدیرا همه اینا رو پوشش داد
تامراسم رسما شروع شد بعد دکتر ... درمورد تست کریمزون توضیحات کاملی دادن البته این یه نقطه از فراموشی نیست زمان معرفی داشتم با داداشای گلم احسان و رضا محمدیها خوش و بش میکردم که متوجه اسم دکتر به درستی نشدم بعدش دکتر نمازی دکترای فلسفه و عضو هیئت علمی دانشگاه صحبتهایی داشتن که ارزش مشاوره ای داشت و امیدوارم مدیرا یتونن تو سایت بذارن چون ارزشمند بود .
انتهای مراسم قرعه کشی برای تور سه روزه تبریز صورت گرفت که پنج نفراز دوستان به قید قرعه انتخاب شدن.
امیدوارم بهشون خوش بگذره.
مراسم که تموم شد رفتیم پارکینگ که بریم خونه اما نشد که نشد
جاتون خالی دوباره برگشتیم کافی شاپ کنار احسان و خواهر عزیزش ، پروانه و خواهر عزیزش ، نازی و خواهر عزیزش ، سیدرضای گل و هستی مهربان و شهرزاد و دوست خوبش و خانواده خودم نشستیم که دور هم باشیم و بگیم و شاد باشیم اینقدر عکس گرفتیم که خسته شدیم . منو آوردن به امید دسر و کافه گلاسه و اینا که منجر شد به شام
جاتون خالی بود اساسی ..............
تو مراسم هم از بعضی از دوستا که نیومده بودن یادی شد اینقدر باهم صحبت میکردیم که فقط سارگل و فرناز یادمه
جا داره از همه یاد کنم شادی با اون روحیه شادش سیدرضا هستی معصومه شکلات مهدی نصیری امیر ریما مهشید ساینا پویا پرستو ساناز با محمد علی هم آشنا شدم بابک رو ندیدم وای جای بنده خدا علی آقا، نگار، هیلدا ،سیمین ،سعید ،حسین کاکاوند ، فربود، مرضیه، آرزو و خیلیهای دیگه خالی بود خیلی دوست داشتم ببینمشون خیلی حرف زدم ببخشید اسم خیلیها رو جا گذاشتم که تو قلبم هستن ولی دیگه نمیخوام سرتون رو درد بیارم
فقط میخوام اینو بگم برگزاری این دیدار کار پر زحمتی بود بود که با همت مدیرا برگزار شد دستشون رو با احترام میبوسم میدونم که فاصله بین دیدارها که قرار بود ماهیانه باشه سختیهای برگزاریشونه که تاخیر می اندازه دیدارها رو البته از حضور ساینای عزیز عذرخواهی میکنم که تو کارش فضولی کردم . خواستم با این بهونه از همه دوستان خصوصا مدیران محترم تشکر کرده باشم. همیشه تو زندگیتون موفق باشین به امید دیدارهای بعدی.
راستی میخواستم این تشبیه رو برای دیدار ها بگم که تحقق شعار تبلیغاتی شرکت صا ایران رو تحقق میبخشه دیدارها هرروز بهتر از دیدار قبله.
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
تشکر شده توسط : | Sina , eglantine , نازلی , Mahdieh , sargol , Pooya.N , Yanis , shokolat , O#!!! , chipchip , parastoo joon , naz.gigili , فرناز , hamid , سـاناز , yummy , parisa2011 , شهرزاد , Ghost , nazaninamiri70 , melody , Hasty |
|
تشکر های اهدا شده: 89
تشکر های دریافت شده :123 بار در 28 پست
سال تشخيص بيماري : 86
دكتر معالج : دکتر طوفانیان
داروي مورد استفاده :
دوستون دارم
حورا
تشکر شده توسط : | Sina , eglantine , Pooya.N , shokolat , chipchip , parastoo joon , shadi.green86 , maede , hamid , سـاناز , Hasty , seyyed reza |
|
تشکر های اهدا شده: 1215
تشکر های دریافت شده :913 بار در 141 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
راستی به یاد بچه های دیگه ام بودیما تا اونجایی که یادم میاد اسم این دوستانم آوردن :چیپ چیپ, پویش, سارگل,... و به
دستور آق سینا براشون
کف نا مرتب هم زدیم
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
این و کی سفارش داده بود .... از همونجا مونده دسته من .....
از این به بعد هر کسی باید عکس سفارششم جلوی سفارشش بکشه ... واقعا من کشته این منوی رستورانم
معلوم نیست بستنیه ... نسکافست ... قهوست ... چاییه ... شکلاته ... موزه ... توت فرنگیه ... همش و ریختن تو یه لیوان قاطی کردن یه چتر زدن بالا سرش یه شکلات از این ۲۰۰ تومنیا هم نصف کردن کنارش گذاشتن ... شده با کلاس ... آخه مگه معده انباریه که هر چی اومد بزاری اون تو ؟
من شده بودم قسمت سفارشات رستوران ....
این گارسونای رستوران هم هی میومدن به من میگفتن این برا کیه ؟؟؟ میگفتم اول بگو این چیه ... بعد دنبال صاحبشم میگریدم ... بعد یه اسمی میگفت که همه خوردنی ها توش بود ...
قربون قهوه ترک خودمون برم
دوستای عزیز بعد از تشکر از همتون و عذر خواهی بابت کم و کاستی ها باید بگم که
این رستوران تا حالا به فکر تولید انبوه نبود و فکر نمیکرد که ییهو ۱۰۰ نفر آدم همشون از این خوردنی های با کلاس میخوان و فکر کنم آخرش چند تا از مواد اولیشون تموم شد ... اصلا قاطی کرده بودن بنده خدا ها
واسه قهوه ترک من چتر گذاشته بود و توی چایی هم بستنی ریخته بودن و کم کم داشتن جهش ژنتیک میدادن ... چایی رو ریخته بود رو کیک و قوری رو هم برای تزئینش گذاشته بود بالای لیوان و آورد گفت آقا این برا کیه ... گفتم عزیزم همه رفتن که خودت به حساب من بخور فقط مواظب باش این قوری تو گلوت گیر نکنه ...
واقعا اصن یه وضی
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
تشکر شده توسط : | nanaz , eglantine , نازلی , پویش , Mahdieh , مهدی نصیری , sargol , Pooya.N , ashrafi , shokolat , shahrzad , Mehdi Marjani , محدثه , سهند , paeazan , midwife66 , ابراهیم , chipchip , nafass , naz.gigili , parastoo joon , فرناز , نازی ی , shadi.green86 , maede , hamid , سـاناز , simin , parisa2011 , aalieh , Hasty , seyyed reza |
|
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 1962
تشکر های دریافت شده :1783 بار در 789 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : در حال حاضر دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
2012/12/08, 08:09 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/08, 08:10 AM، توسط Mahdieh.)
سلام دوستای گلم من که نتونستم بیام ببینمتون ولی خوشحالم که بهتون خوش گذشته وتونستین استفاده های لازم رو از دیدار ببرید و دیدار ها هر بار پربار تر از بار قبل میشه امیدوارم همیشه همتون شاد و سالم باشید
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
|