امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم
#11
تاريخ ارسال : 18مهر1391 - 10:33

آریایی نژاد: مشكلات كمبود دارو ناشی از تحریم‌هاست


سلامت نیوز: یك عضو هیات رئیسه كمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به پرداخت ارز به داروها گفت: تمام موارد در این خصوص ناشی از تحریم‌هاست كه یكی از راهكارهای آن توجه به تولید ملی و داخلی است.

احمد آریایی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به بررسی پرداخت ارز به داروها در كمیسیون بهداشت با حضور مسئولین مربوطه اظهار كرد: كمیسیون بهداشت و درمان مجلس با پرداخت ارز به داروهایی كه مورد نیاز اساسی بیماران است موافق است، زیرا درحالیكه این تحریم‌ها شامل لوازم آرایشی نمی‌شود اما شدت و سخت گیری خود را در مورد داروها اعمال می‌كند.

وی با بیان این‌كه تحریم‌هایی كه در حال حاضر اعمال می‌شود‌ حتی از دوران دفاع مقدس نیز بیش‌تر است، خاطرنشان كرد: یكی از راه‌هایی كه می تواند به‌عنوان راهكار برای دور زدن از تحریم‌ها بكار رود، توجه و حمایت از تولید داخلی وملی است كه نیاز ما را به این قبیل كشورها كاهش می دهد.

این عضو هیات رئیسه كمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان كرد: با توجه به در پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری سال آینده دشمنان سعی دارند با اعمال تحریم‌های بیش‌تر موجبات نارضایتی مردم را فراهم كنند.

آریایی نژاد افزود:‌ بنابراین باید با دستگاه‌های اجرایی متولی این امر كه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكی یكی از آن‌ها است اقدامات لازم را در این زمینه در دستور كار خود قرار دهند.
تاريخ ارسال : 18مهر1391 - 10:40

دولت هنوز ریالی از 6 هزار میلیارد سهم سلامت را نداده است


سلامت نیوز: رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: دولت هنوز یک ریال از 6 هزار میلیارد تومان سهم سلامت را به وزارت بهداشت پرداخت نکرده است.

دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با مهر، از عملکرد دولت در حوزه سلامت انتقاد کرد و گفت: متاسفانه به غم اینکه پرداخت 6 هزار میلیارد تومان سهم سلامت به وزارت بهداشت در قانون بودجه آمده است اما هنوز ریالی از این پول از سوی دولت پرداخت نشده است.

وی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود پرداخت این پول منتفی شده است، اظهارداشت: هرگز چنین چیزی نیست. چون قانون منتفی نمی شود که دولت بخواهد از اجرای آن خودداری کند.

شهریاری با اشاره به اختیارات قانونی مجلس شورای اسلامی برای پیگیری این قبیل موارد، افزود: قرار است این هفته از طریق ماده قانونی اختیارات مجلس و طبق تبصره 6 ماده 33 و ماده 233 آیین نامه مجلس، دولت را موظف کنیم تا این مصوبه را هرچه زودتر اجرایی کند.

این در حالی است که در ابتدای سال جاری و به دنبال تصویب 6 هزار میلیارد تومان سهم سلامت، وزیر بهداشت وعده داد که چنانچه پرداخت این پول محقق شود، بستری و درمان مردم در بیمارستانهای دولتی رایگان خواهد شد. اما با گذشت 7 ماه از سال، هنوز ریالی به حساب وزارت بهداشت واریز نشده است تا بتواند مشکلات پیش روی حوزه سلامت را کاهش دهد.

سال گذشته نیز دولت از محل سهم 3150 میلیارد تومانی وزارت بهداشت، 1150 میلیارد آن را به وزارت راه و شهرسازی پرداخت کرد و تلاش برای بازگرداندن این پول به حساب وزارت بهداشت بی نتیجه ماند.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : leili , ساغر , spring , movahedi
#12
چقدر شرم آوره angry2
angry
 تشکر شده توسط : paeazan , spring , movahedi
#13
داریم به کجا می ریم؟
وقاحت تا کجا؟
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
 تشکر شده توسط : paeazan , spring , movahedi
#14
امروز وقتی به مامانم گفتم از3150میلیارد تومن فقط 2000میلیارد تومنشو دادن به وزارت بهداشت،گفت حتما بقیشم دادن راه و شهر سازیIdea!!!!اینا انقدر تابلو هستن که دیگه نیاز به توضیح نیست که پولایی که کم میاد کجا مصرف کردنicon_cry
 تشکر شده توسط : spring , paeazan , sargol , movahedi
#15

کد خبر: ۱۹۸۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۸
بین الملل
ایران فقط روی کاغذ تحریم دارویی نیست
نیویورک تایمز با اشاره به تبعات تحریم های غرب بر بخش پزشکی ایران از رژیم تحریم‌ها انتقاد کرد و نوشت: این رژیم کاملاً غیرمنطقی طراحی شده به‌طوری که ایران فقط روی کاغذ تحریم دارویی نیست.
به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی به‌قلم یک مشاور تجاری در مورد تحریم دارویی ایران نوشت: برخی بیماران مبتلا به امراض قابل معالجه به‌دلیل کمبود دارو در ایران جان خود را از دست می‌دهند. واردات دارو از شرکت‌های داروسازی آمریکایی و اروپایی در سال 2012 نسبت به سال 2011 حدود 30 درصد کاهش یافته و این میزان باز هم در حال کاهش یافتن است.
نویسنده در گزارش خود افزوده است: در طی سه ماه گذشته، من سرپرستی گروهی را در زمینه تبعات تحریم ایران در زمینه دارو به‌عهده داشتم. هدف این گروه ارزیابی عمق مشکل به‌وجود آمده در ایران بود. پس از انجام چند مصاحبه مفصل در تهران و دوبی با ایرانیان واردکننده و تولیدکننده تجهیزات پزشکی و دارویی و همتایان غربی آنها، ما به این نتیجه رسیدیم که به‌رغم اینکه تحریم‌ها روی کاغذ شامل صادرات دارو نمی‌شود، اما در حقیقت این تحریم‌ها، تأثیرات قابل‌توجهی را برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی به ایران داشته‌اند. سیستم تحریم‌ها کاملا غیرمنطقی طراحی شده است: یک رژیم مبهم معافیت برای تسهیل ورود کالاهای بشردوستانه به ایران طراحی شده، اما سایر قوانین محدود کننده مبادلات با ایران، اجرای این رژیم معافیت را غیرممکن می‌سازد. بنابراین، صادرات مواد دارویی از لحاظ تئوریک قانونی است، اما در عمل غیرممکن است، زیرا ایران نمی‌تواند پول محصولات دارویی خریداری شده از شرکت‌های غربی را پرداخت کند.
یکی از مشکلات این است زمانی که تحریم‌ها در سال 2012 تشدید شدند، توانایی ایران برای فروش نفت بیش از پیش محدود شد و منبع مالی اصلی دولت برای به‌دست آوردن ارز کاهش یافت. مشکل دیگر اینجاست که کانال‌های ارتباطی بانک‌های ایرانی با سیستم بانکی بین المللی نیز توسط واشنگتن مسدود شده است.
قوانین آمریکا برای مجازات بانک‌های متخلف موجب شده که کمتر بانکی حتی برای صادرات کالاهای بشردوستانه به ایران با واردکنندگان همکاری کند.
یک مقام عالی‌رتبه یک شرکت داروسازی سرشناس ایرانی به گروه ما گفت، زمانی که وی به یک بانک فرانسوی مستنداتی ارائه کرده که نشان می‌داده قصد دارد به ایران واکسن وارد کند و این مبادلات کاملاً قانونی هستند، مسئول بانک به وی گفته: «حتی اگر نامه‌ای از رئیس جمهور فرانسه برای من بیاوری که نوشته باشد این مبادله مشکلی ندارد، ما ریسک انجام این کار را به‌عهده نخواهیم گرفت». در حال حاضر، تنها یک بانک بین المللی در ترکیه این مبادلات را انجام می‌دهد.
به‌بیان ساده‌تر، حتی زمانی که ایران می‌تواند به دلار یا یوروی مورد نیاز دست یابد و دارو خریداری کند، نمی‌تواند کانال بانکی مناسبی برای انجام این معامله بیابد.
بر اساس این گزارش ایران برای جبران کمبود دارو، اقدام به واردات دارو از هند و چین کرده است. اما این محصولات معمولاً کیفیت چندان مطلوبی ندارند و مانند داروهای تولیدی شرکت‌های غربی مؤثر واقع نمی‌شوند. به‌علاوه در مورد برخی از بیماری‌های سخت مانند سرطان اساساً کشورهای هند و چین چنین داروهایی را تولید نمی‌کنند.
این مشکل راه‌حل دارد. کمتر از 100 شرکت آمریکایی و اروپایی وجود دارند که داروهای مورد نیاز بیماری‌های صعب العلاج را تولید می‌کنند. کشورهای غربی می‌توانند به این شرکت‌ها معافیت‌های گسترده‌ای اعطا کنند تا بتوانند با استفاده از سیستم بانکی بین المللی داروهای مورد نیاز بیماران ایرانی را بدون نقض رژیم تحریم‌ها تأمین کنند.
این به‌معنای معاف کردن 20 بانک ایرانی از تحریم‌ها در زمینه واردات دارو خواهد بود. دولت آمریکا در حال حاضر این بانک‌ها را در لیست سیاه خود قرار داده است.
راه‌حل دیگر تعدیل شروط معافیت از تحریم‌هاست که به شرکت‌ها و کشورهای دیگر اجازه بدهد از ایران نفت خریداری کنند.
علی‌رغم وجود محدودیت‌های فعلی، ایران حدود یک میلیون بشکه نفت در روز صادر می‌کند. اما این میزان فروش نفت عمدتاً در قالب فروش تهاتری انجام می‌گیرد که نتیجتاً دلار و یورویی عاید دولت ایران نمی‌کند. به‌طور مثال، پول نفت ایران در چین باید در بانک‌های چینی سپرده گذاری شود و تنها می‌توان از این پول برای خرید کالاهای چینی استفاده کرد.
باید به ایران اجازه داده شود تا قسمتی از پول نفت خود را در کشورهای چین، هند و سایر بانک‌های جهان را به دلار تبدیل کند و با استفاده از آن دارو خریداری کند. کشورهای اروپایی نیز باید اجازه خرید مقدار محدودی نفت از ایران را صادر کنند و پول این میزان نفت خریداری شده را تنها برای خرید دارو آزاد کنند.
این گزارش در پایان نوشت: غرب باید بندهای مختلف رژیم تحریم‌ها را علیه ایران عقلانی نماید تا اجازه دهد محصولات دارویی بیشتری به این کشور وارد شود.
مشرق
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : DavidBili , movahedi
#16
خوب راست میگویند .هر وقت ربیف خواستین بیاین یر کوچه ما بگیرین دوازده تاش 180500 تومن رو خدمات درمانی. حالا من نمیدونم ربیسف فروشی سر کوچه شما چه جوریه ولی مال سر کوچه ما اینجوریه.
Smile (16)
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : یه غریبه
#17

۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۸
كدخبر: ۳۳۰۱۵
تحریم دارو یا بی‌کفایتی در تامین دارو؟/سراب دارو برای بیماران خاص
در حالی که برخی بیماران از افزایش قیمت‌ داروی درمان «ام‌اس» به 11 میلیون تومان خبر می‌دهند، اما سرپرست وزارت بهداشت معتقد است داروی بیماران خاص یارانه می‌گیرد و هرگونه افزایش قیمت در آن، خلاف قانون است. البته محمدحسن طریقت منفرد، از تهیه طرحی نیز خبر می‌دهد که بر اساس آن، بیماران خاص با داشتن کارت ویژه، به‌راحتی می‌توانند داروهای مورد نیاز خود را در فواصل زمانی و با قیمت یارانه‌ای تهیه کنند.
به گزارش تعامل به نقل از هفته نامه متن، کارتی که البته وعده آن به سال 92 محول شده و بعید است با توجه به عدم تخصیص بودجه در سه‌ماهه اول سال، چنین وعده‌ای محقق شود.
کمبود دارو؛ تحریم یا بی‌کفایتی
اوایل آبان‌ماه امسال بود که برای اولین بار موضوع کمبود دارو در بازارهای داخلی، از گوشه و کنار به گوش می‌رسید. برخی آن را محصول تحریم‌های دارویی می‌دانستند، اما فعالان بازار دارو، این کمبود را نتیجه عدم پرداخت ارز به واردات دارو معرفی کردند. اما به هرحال نگرانی‌هایی از کمبود و گرانی دارو، به خصوص در بحث داروهای بیماران خاص مطرح شد. وزیر وقت بهداشت یکی از کسانی بود که در ابتدا کمبود دارو را مرتبط با تحریم‌ها دانست و اعلام کرد: ‌«تحریم نبودن ایران در زمینه دارو توسط غربی‌ها، یک دروغ بزرگ است و آنان برخلاف معادلات انسان‌دوستانه عمل می‌کنند.» وحیددستجردی البته اذعان داشت که «اگر ذخایر دارویی نبود، وضعیت کشور وخیم می‌شد.»
اما برخلاف گفته‌های دستجردی، جنیدی‌جعفری، عضو هیات‌مدیره انجمن داروسازان ایران معتقد بود تامین ارز مورد نیاز جهت تهیه دارو، مهم‌ترین نگرانی تولیدکنندگان و شرکت‌های دارویی است و برای کمبود دارو در بازار، بانک‌ها باید تا سه برابر قبل ارز برای واردات اختصاص دهند تا کمبود در بازار برطرف شود.
مرضیه وحیددستجردی از جمله اولین کسانی بود که کمبود دارو را نتیجه تحریم‌ غربی‌ها معرفی کرد. البته دستجردی خودش بهتر از هرکسی می‌دانست که کمبود دارو شاید محصول تحریم بانکی و عدم گشایش ال‌سی‌های مورد نیاز در این خصوص باشد، اما قطعا عدم تخصیص به موقع ارز توسط دولت و بانک مرکزی در این مساله تاثیری بیشتر از تحریم‌ها دارد. دستجردی خوب می‌دانست که بازار دارو بیش از آنکه محصول فشار خارجی‌ها باشد، محصول بی‌کفایتی داخلی‌هاست.
اولین کسی که موضوع عدم اختصاص ارز برای واردات دارو را مطرح کرد، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس بود. شهریاری، در ابتدا در تذکراتی خواستار اختصاص بودجه تامین دارو از سوی دولت شد، اما زمانی‌که دید دولت اقدامی در این راستا صورت نمی‌دهد، با تهیه گزارشی در صحن علنی مجلس، از تخلفات دولت در عدم اختصاص بودجه مورد نیاز واردات دارو به کشور خبر داد و البته پیشنهاد کرد مجلس در مصوبه‌ای بانک مرکزی را ملزم به اختصاص 5/2 میلیارد دلار ارز مورد نیاز برای واردات دارو کند.
پس از این اظهارنظر بود که مسئولان وزارت بهداشت نیز به صف منتقدان دولت و بانک مرکزی در عدم تخصیص ارز مورد نیاز دارو پیوستند و این بار وزیری از درون کابینه به انتقاد صریح از مسئولان دولتی و بانک مرکزی پرداخت. مرضیه وحیددستجردی با بیان اینکه «بانک مرکزی در اختصاص ارز به دارو تعلل می‌کند»، کنایه تلخی را متوجه دولت و بانک مرکزی کرد: «نقل و انتقال ارز در خارج از کشور را دور می‌زنیم، ولی تخصیص ارز در داخل را نمی‌توانیم دور بزنیم.»
اما با همه این حرف‌ها و گزارش‌ها تغییری در بازار دارویی کشور ایجاد نشد و روز به روز بر تنگنای دارویی برای بیماران، به‌خصوص بیماران خاص افزوده شد. به‌طوری که دکتر حمیده مصطفایی، مدیرعامل انجمن صرع ایران، از کمبود داروی «بیولکترا» برای بیماران صرعی، اکبر کوشانفر، عضو هیات‌مدیره انجمن بیماری‌های کودکان از کمبود واکسن آنفلوآنزای کودکان و محمدرضا مشهدی، دبیر انجمن تالاسمی ایران، از کمبود داروی «دفروکسامین» برای بیماران مبتلا به تالاسمی در کشور خبر دادند.
از فقر بیماران تا گرانی و کمبود دارو
بیماران از سراسر کشور برای دریافت دارو به تهران مراجعه می‌کردند، اما در تهران نیز بسیاری از داروها با کمبودهای جدی روبه‌رو بود، به‌طوری که به گفته خیرالله غلامی، مدیر داروخانه 13 آبان، به عنوان مهم‌ترین مرکز تامین داروی کشور، «کمبود دارو در همه حوزه‌ها از جمله شیمی‌درمانی و برخی داروهای هورمونی وجود دارد.» البته غلامی، در خصوص علت این کمبود معتقد بود: «علاوه بر مشکلات ارزی کشور، تاخیر در تهیه مواد اولیه و دارو به دلیل عدم انتقال ارز میان بانک‌ها، تبدیل به مهم‌ترین مشکل حوزه بهداشت و درمان کشور شده است.»
مشکلات ناشی از کمبود دارو از یک‌سو و گرانی‌ داروها در این بازار بی‌سامان، از سوی دیگر، فشارهای زیادی را متوجه بیماران کرد. در حالی که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان نظام سلامت کشور از آنها خواسته بودند تدبیری اتخاذ کنند که بیماران به جز رنج حاصل از بیماری، رنج دیگری نداشته باشند، اما با کمبود دارو، این سخن رهبری به فراموشی سپرده شد و کمبود دارو، به همراه مشکلاتی نظیری دوری راه و گرانی دارو به رنج بیماری بیماران افزوده شد.
بیمه‌نبودن داروهای بیماران خاص و داروهای وارداتی نیز از مشکلات دیگری است که گریبانگیر بیماران شده است. دکتر محمد رضایی، معاون اجرایی داروخانه 13 آبان، می‌گوید: «به واسطه نوسانات نرخ ارز، قیمت برخی اقلام دارویی وارداتی بین 15 تا 20درصد رشد داشته است. البته توجه داشته باشید که تنها کمتر از پنج درصد از داروهای مورد نیاز بیماران از خارج از کشور وارد می‌شود و از همین پنج درصد هم تنها یک یا دو درصد افزایش قیمت داشته‌اند.»
رضایی البته ادامه می‌دهد: «بیمه‌ها تنها داروهای ایرانی را پوشش می‌دهند و متاسفانه 40 تا 45 درصد بیماران به اصرار خود یا پزشک‌شان به تهیه داروی خارجی اقدام می‌کنند. به همین دلیل مجبورند هزینه دارو را از جیب پرداخت کنند که البته فشار مالی سنگینی به آنها وارد می‌کند.»
کارت ویژه دریافت دارو
در حالی که رئیس سازمان نظام پزشکی در اظهارنظرهای مختلفی از فقیرشدن 5/7 درصد مردم به واسطه هزینه‌های دارویی و درمانی خبر داده و بارها سهم دارو را در هزینه‌های درمانی بیماران خاص، بسیار بالا دانسته است، اما طریقت منفرد، سرپرست وزارت بهداشت، آمار بیماران خاص در کشور را حدود 100هزار نفر اعلام می‌کند و می‌گوید: «به دنبال طراحی کارت ویژه‌ای برای بیماران خاص هستیم تا این بیماران بر اساس نیاز تعیین‌شده و با قیمت یارانه‌ای بتوانند داروی خود را به دور از هرگونه دغدغه‌ای تامین کنند.»
اگرچه همان‌طور که طریقت منفرد اعلام کرده است، این طرح در سال 92 اجرایی می‌شود، اما نکته اساسی در خصوص مزایا و معایب اجرای چنین طرحی است. شاید هدفمندی یارانه‌های دارو و جلوگیری از قاچاق داروی بیماران خاص مهم‌ترین مزیت طراحی کارت‌های ویژه باشد، اما نباید فراموش کرد که ایجاد یک نظام توزیع منسجم در سراسر کشور، علاوه بر نیرو و امکانات، هزینه‌های زیادی را نیز به سیستم درمانی کشور تحمیل می‌کند که می‌تواند به نوعی نقض غرض در این موضوع محسوب شود.
از سوی دیگر، با توجه به تجربه سال جاری و تخصیص دیرهنگام بودجه‌های جاری دستگاه‌های اجرایی و نیز به رغم ماه‌های پایانی عمر دولت، اجرایی شدن چنین طرحی دور از ذهن به نظر می‌رسد، اما آنچه قابل غفلت نیست، فشاری است که گرانی و کمبود دارو بر مردم وارد می‌کند. آیا مدیران خود گرفتار بیماری نمی شوند؟
پایگاه خبری تحلیلی تعامل

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#18


نمایش از شنبه, 12 اسفند 1391 03:07 کد خبر:1000

دکتر طریقت:دلیلی برای افزایش قیمت دارو وجود ندارد



سرپرست وزارت بهداشت از رشد 20 درصدی بودجه سلامت در لایحه بودجه 92 خبر داد و گفت: تعرفه‌های تشخیص درمانی سال 92 نیز به همین نسبت رشد خواهند داشت.



به گزارش دارونیوز ، دکتر محمدحسن طریقت منفرد "در حاشیه هفتاد و چهارمین اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سهم سلامت از بودجه سال آینده گفت: سهم سلامت از بودجه به میزانی خواهد بود که از مجلس بیرون خواهد آمد اما در مجموع بودجه سلامت در لایحه بودجه 92 حدود 20 درصد افزایش داشته است.



اعلام تعرفه‌های جدید تا پایان سال

وی درباره تعرفه‌های تشخیصی درمانی سال 92 و زمان تشکیل شورای عالی بیمه برای تعیین تعرفه‌ها گفت: شورای عالی بیمه تا قبل از پایان سال برای تعیین تعرفه‌های 92 تشکیل خواهد شد. رشد تعرفه‌ها نیز به نسبت رشد بودجه در سال آینده خواهد بود.

سرپرست وزارت بهداشت درباره تعرفه هتلینگ نیز گفت: رشد تعرفه هتلینگ پیش از این بیشتر برای مراکز دولتی که سوبسید هم دریافت می‌کردند، در نظر گرفته می‌شد. در نظر داریم تعرفه هتلینگ را برای بخش خصوصی نیز واقعی کنیم.



دفترچه تعرفه‌ها اصلاح می‌شود

طریقت منفرد در پاسخ به سوالی درباره کتاب جدید تعرفه‌ها گفت: دفترچه جدید تعرفه‌ها را در شورای عالی بیمه به بحث قرار می‌دهیم تا تبعیض‌های کنونی برطرف شود. چند سالی است که تعرفه‌ها اصلاح نشده و باید به این موضوع توجه شود.

وی ادامه داد: در رابطه با تعرفه‌ها یک دفترچه قدیمی و همچنین دفترچه جدید دنیا مطرح است در نظر داریم از سال آینده دفترچه جدید تعرفه ها برای مراکز تازه تاسیس اعمال کنیم. به این ترتیب معایب آن شناسایی می‌شود و پس از رفع مشکلات آن در دیگر بیمارستان‌ها اجرا خواهد شد.

سرپرست وزارت بهداشت همچنین گفت:‌در نظر داریم در آینده‌ای نزدیک سیستمی جدی برای ارتباط با مردم برقرار کنیم.



تامین ارز دارو مطلوب شده است

طریقت منفرد درباره کمبودهای دارویی نیز گفت: از برخی‌ها می‌شنوم کمبودهایی وجود دارند برخی ها می گویند کمبودها مقطعی است در مجموع ناظرین ما بازار را رصد می‌کنند. به دنبال جلسات برگزار شده با رییس جمهور، پیش بینی تامین ارز دارو مطلوب شده است. به طوری که در هفته گذشته 200 میلیون دلار اضافه بر‌آن چیزی که قبلا اعلام کرده بودیم، برای ارز دارو تصویب کردند که به مرور پرداخت می‌شود. مقدار دارو نیز خارج از ضابطه در گمرک وارد شده که بانک مرکزی به دنبال تامین ارز آن و همچنین ترخیص آن داروهاست. دارو جزو حیاتی‌ترین نیازهای کشور است و باید به موقع تامین شود.



دلیلی برای افزایش قیمت دارو وجود ندارد

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره گران شدن قیمت برخی داروها از جمله داروی بیماران ام.اس گفت: از آنجا که ارز دارو هنوز ارز مرجع است دلیلی برای افزایش قیمت وجود ندارد.

سرپرست وزارت بهداشت تاکید کرد: بحث‌هایی درباره استفاده بهینه از امکانات دارویی داریم و باید این امکانات را به نحو احسن برای مردم تهیه کنیم و از طرفی از حیف و میل داروها نیز جلوگیری کنیم.



طریقت منفرد همچنین درباره دارو و اقتصاد مقاومتی گفت: چه دارو ارز مرجع بگیرد و چه ارزهای دیگر به آن تعلق بگیرد، باید فراهم شود. بیماران خاص تاکنون خدمات لازم را دریافت کرده‌اند و از این پس هم این خدمات را خواهند گرفت. اما باید بگوییم ما در مقابل 75 میلیون نفر جمعیت کشور مسوولیم و بیماران خاص تنها حدود 50 هزار نفر از جمعیت کشور را شامل می‌شوند. باید به خدماتی که به کل جمعیت 75 میلیونی کشور ارائه می‌شود توجه داشته باشیم. اما از آنجا که داروهای بیماران خاص بودجه‌های زیادی را به خود اختصاص می‌دهد وظیفه مان این است که از حیف و میل آن جلوگیری کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره ذخیره دارویی کشور نیز گفت:‌ذخیره دارو با ذخیره مواد غذایی متفاوت است چرا که دارو تاریخ مصرف دارد اما درصددیم میزان مواد اولیه داروی مورد نیاز کشور را برای مدت استاندارد دارو تهیه کنیم تا خیالمان راحت باشد.



وضعیت اجرای طرح پزشک خانواده

سرپرست وزارت بهداشت در ادامه درباره برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع نیز گفت: پزشک خانواده در کشورهایی که بیش از 40 تا 50 سال است که آن را اجرا می کنند، به قدری پویا است که همه ساله تغییر می‌کند. در ایران نیز این برنامه در دو استان با یک روش آغاز شد و روش کامل‌تر آن را در دو استان دیگر در حال اجرا داریم. تنها چیزی که نقطه ضعف ندارد پزشک خانواده است؛ یعنی پزشک عمومی و مراقبت‌های اولیه. ما به میزان کافی نیروی انسانی و اعتبار داریم و اولویت نخست‌مان هم برنامه پزشک خانواده است. در برنامه پزشک خانواده که اولویت اولمان است نباید از کمبود اعتبارات و امکانات گله کنیم.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#19
(2013/04/05, 11:59 AM)sargol نوشته است: باید بگوییم ما در مقابل 75 میلیون نفر جمعیت کشور مسوولیم و بیماران خاص تنها حدود 50 هزار نفر از جمعیت کشور را شامل می‌شوند. باید به خدماتی که به کل جمعیت 75 میلیونی کشور ارائه می‌شود توجه داشته باشیم. اما از آنجا که داروهای بیماران خاص بودجه‌های زیادی را به خود اختصاص می‌دهد وظیفه مان این است که از حیف و میل آن جلوگیری کنیم.
واقعا برای کشورمون متاسفم! آخه این هم شد دلیل!؟
مسئولان به جای اینکه یه دردی از مردم دوا کنند، دارند یه درد نه صد درد به دلشون اضافه می کنند. باز هم متاسفم
هنوز نتونستم علت برکناری وزیر بهداشت قبلی رو درک کنم؛ ایشون یه انسان بزرگ بودند که همش به فکر بیماران بودند و جمعیت بیماران خاص رو با جمعیت عموم مقایسه نمی کردند

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنمsmiling
 تشکر شده توسط : hessam
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  گران شدن بعضی ازداروهای ام اس nahid 0 1,425 2018/09/10, 02:32 PM
آخرین ارسال: nahid
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 2,049 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  رئیس سازمان غذا و دارو: واردات ربيف مغایر با اصل اقتصاد مقاومتی است. Mehdish 16 10,161 2016/05/23, 10:11 AM
آخرین ارسال: nahid
  اطلاعیه سازمان غذا و دارو در مورد سهمیه بندی داروها nahid 17 12,147 2015/08/05, 11:29 AM
آخرین ارسال: abed6311
  ماجرای دارو لاغری که باعث مرگ شد! paeazan 9 68,643 2014/04/24, 08:29 AM
آخرین ارسال: سالومه
Rainbow ۵ میلیارد دلار کالای اساسی و دارو با ارز ۱۲۲۶ تومان وارد می شود Saina 3 3,353 2013/10/17, 09:13 PM
آخرین ارسال: mahdiye1989
  چگونگی تخصیص یارانه دارو به بیماران صعب العلاج sargol 47 23,583 2013/10/17, 08:40 PM
آخرین ارسال: rezami
  گفتگو با دکتر صحرائیان درباره وضعیت دارو sooorooosh 10 8,065 2013/10/06, 01:30 PM
آخرین ارسال: Hasty
  زخم کهنه "دارو"، سرباز کرده است... hamdam 0 2,434 2013/07/02, 06:22 PM
آخرین ارسال: hamdam
  قیمت دارو همچنان در ابهام hessam 8 5,966 2013/06/30, 11:17 AM
آخرین ارسال: فرناز



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان