موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 864
تشکر های دریافت شده :1208 بار در 430 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2014/08/18, 12:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/08/18, 12:32 PM، توسط محمد جواد.)
من یه بار رفتم جایی خاستگاری دختره دیابت داشت...
هم من هم اون خوشحال بودیم که بالاخره بهتر می تونیم همدیگرو درک کنیم..
اما بازم هم من هم اون وقتی با دکترامون مشورت کردیم مخالفت کردن.
دلیلشونم این بود که استرس برای هردوتاتون سمه...
اگه یه موقع خدایی نکرده حال یکیتون بد شه استرسی که به طرف مقابل وارد میشه حال اون رو هم بد میکنه...
فک میکنم در مورد دو تا ام اسی هم صدق کنه این موضوع
روزام سخته ولی دنیام شیرین
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 73
تشکر های دریافت شده :371 بار در 131 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
طرف مقابل ام اس نداشته باشه صددرصد بهتره و باید با چشم باز و کاملا منطقی خودش قبولت کنه
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 619
تشکر های دریافت شده :283 بار در 52 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : شالبافان-جلالی
داروي مورد استفاده :
تشکر های اهدا شده: 140
تشکر های دریافت شده :69 بار در 23 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : حجتی
داروي مورد استفاده :
(2014/08/18, 11:36 AM)همراز نوشته است: (2014/08/17, 11:07 PM)موفقیت نوشته است: (2014/08/17, 08:36 PM)همراز نوشته است: منم با نظر ساناز جون موافقم.
اگرچه ممکنه تو ژنتیک فرزندان اثر داشته باشه ولی با توجه به اینکه تعداد انگشت شماری از افراد سالم حاضرند با یه بیمار مبتلا به ام اس ازدواج کنند چه اشکالی داره 2 تا فرد مبتلا که از لحاظ بدنی سالم و قادر به اداره زندگی در کنار هم هستن ازدواج نکنن. شاید اینجوری بهتر بتونن همدیگه رو درک کنن.
چند سال باید منتظر باشن تا دید مردم جامعه به ام اس یه دید درست بشه؟؟
man ba nazare shoma aslan movafegh nistam ,chera intor fekrmikonied ke tedade angosht shomari az afrade salem hazerand ba bimar ms ezdevaj konand, shoma yejori harfi mizanied ke engar dar ertebat babimar HIV daried sohbat mikonied , ,
موفقیت عزیز
نمیدونم مجرد هستی یا متاهل. متاهل هستی که هیچ ولی اگر مجردی اجازه بده چند سال از شروع بیماریت بگذره و...
من و امثال من که از سنین نوجوانی درگیر این مشکل هستیم و در واقع تمام این سالهایی که فرصت های ما برای ازدواج و تشکیل خانواده اس و بارها این مسئله رو با خواستگارها (حتی پزشک و پرستار)مطرح کرده و برخورد نه چندان مناسب اونها رو دیدم به ضرس قاطع میتونم بگم تعداد این افراد انگشت شمارن...
ولی برات ارزو میکنم هیچوقت این تعداد انگشت شمار نباشه...
موفق باشی.
سلام دوست عزیز.من مجردم و متاسفانه چند ماهی هست که متوجه شدم اماس دارم . بزرگترین شوک در زندگیم بود درست زمانی که به موفقیت و اهدافم و آرزو هام رسیده بودم و متاسفانه وفتی دکتر گفت ام اس دارم و اول نمیدونستم چه بیماری بعد که دکترو اطرافیانم برام توضیخ دادن .برام خیلی سخت بود .الان 6ماه تزریق شروع کردم خیلی اکتیو بودم و فعلا نمیتونم مثل سابق باشم اما از همون روزی که فهمیدم ام اس دارم به خودم قول دادم باهاش بجنگم و استرس نداشته باشمو مبدونم ام اس همیشه باهام هست و اما وقتی به خودت روحیه بدی(انرژی مثبت)حتی میتونی به زندگی سابق برگردی باید باهاش بجنگی.درمورد ازدواج. وفتی شخصی عاشق ات باشه . باتمام وجود دوست داشته باشه . درکنارت هست با وجود تمام مشکلات .حتی ام اس و درکت میکنه چون عاشقته و دوست داره یک زندگی باهات شروع کنه...برات آرزوی بهترین ها رو دارم دوست عزیز و امیدوارم به زودی نیمه گمشده زندگی ات پیداکنی در کنارش خوشبخت باشی
نمی دانم چه می خواهی!
ولی امشب دعا گویم
برای تو
برای رفع غم هایت
برای قلب زیبایت
برای راز پنهانت
و می دانم !
خدا از آرزوهایت خبر دارد
یقین دارم دعا حتماً اثر دارد
موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
فیلم اموزشی
دوستان آخر این فیلم هم دکتر مقدسی نظرشو در مورد ازدواج دو فرد مبتلا به ام اس بیان کرده .ببینید
تشکر های اهدا شده: 1809
تشکر های دریافت شده :4194 بار در 1125 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
به نظر من اگه دوتا ام اسی همه شرایطشون به هم بخوره و از نظر مالی مشکلی نداشته باشن خیلی بهتره که با هم ازدواج کنن.چون دیگه هیچ کدوم نمیتونن به خاطر ام اس از هم ایراد بگیرن،ولی وقتی دو طرفی که ازدواج میکنن با هم یکیشون ام اس داشته باشه بعدها تو زندگی مشکل ساز میشه،من خیلی ها رو دیدم که به خاطر همین موضوع که طرف مقابل ام اس داشته و از هم جدا شدن.اولش شاید ادای آدمهای عاشق و در بیارن ولی مدتی که بگذره ام اس میشه ی نقطه ضعف و طرفی که این بیماری و نداره سر کوچکترین مسعله ای که به وجود بیاد دستش و میزاره روی نقطه ضعف.
سرگذشت من
سر گذشتی بود
که اشتباها بر من گذشت.
تشکر های اهدا شده: 607
تشکر های دریافت شده :761 بار در 323 پست
سال تشخيص بيماري : نمیدونم
دكتر معالج : ام اس ندارم
داروي مورد استفاده :
سلام خیلی وقت بود این موضوع ذهن منم مشغول کرده بود
با اینکه من بامشکلات ام اس خیلی اشنا نیستم اما اگه بخواین منطقی فکر کنین به نظرم ازدواج دوتا ام اسی میتونه موفق تر از ازدواج ی ام اسی و ی غیر ام اسی باشه
البته مثل هر ازدواجی باید تمامی فاکتورهای دیگه هم در نظر گرفت مثل علاقه دو طرف به هم و تفاهم...
اما حداقل هم دیگه رو میتونن خوب درک کنن ،و میتونن میزان استرسو کاهش بدن کمک هم کنن و این وسط هم کسی دلهره نداره
و از نظر فرزندم اگه یکی از شماهم ام اس داشته باشه احتمال داره بچه با این مشکل به دنیا بیاد امکانم داره نیاد،حتی تو دو فرد سالمم امکانش هست
باز هم سیب بچین حوا بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند ....
دیر بازیست شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
من زیاد موافق نیستم چون اینطوری استرس بیماری طرف مقابلت رو هم داری
تشکر های اهدا شده: 607
تشکر های دریافت شده :761 بار در 323 پست
سال تشخيص بيماري : نمیدونم
دكتر معالج : ام اس ندارم
داروي مورد استفاده :
به نظرم استرس ازدواج های دیگه بالاتره،اینکه همسرت در اینده هم میتونه با هر مشکلی که پیش میاد کنار بیاد
شاید همسرت عاشقانه تو رو دوست داشته باشه اما اطرافیانش به تو استرسی وارد نمیکنن ؟؟
باز هم سیب بچین حوا بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند ....
دیر بازیست شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
خب سایه جان نظر من با شما فرق داره به نظرم شخص مقابل اگه ام اس یا بیماری مشابه که با استرس بدتر میشه، نداشته باشه بهتره! درکل هدف این بحث رو نمی فهمم یعنی حالا که من ام اس دارم باید دارا بودن ام اس رو یکی از شرایط ازدواج با طرف مقابل قرار بدم یا چی؟