2014/12/26, 12:03 AM
امیدوارم با این حرکت جالب،جامعه بفهمه که ام اس مساوی با ناتوانی نیست...
بی بهانه بخندیم .....
دویدن از بن تا تهران برای بیماری ام اس
|
|||||||||||||||||||||||||||
2014/12/26, 12:03 AM
امیدوارم با این حرکت جالب،جامعه بفهمه که ام اس مساوی با ناتوانی نیست...
بی بهانه بخندیم .....
2014/12/26, 11:23 AM
(2014/12/24, 07:43 PM)hessam نوشته است: آخه چرا از بن تا تهرانگفت میخواد هم دانشگاهی هاشو ببینه به این دلیل تهران رو انتخاب کرده
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
2014/12/26, 11:45 AM
آخه مسکو هم شهره که بخواد بره ؟ لابد تهران یه چی بوده انتخاب کرده !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
باز هم اشتباه كرده تهران را انتخابب كرده
اين همه كشور رده اول تو دنيا هست داره مياد ايران چكار ما خودمون داريم از هر راهى شده سينه خيز از اين خراب شده دَر مى ريم اين بنده خدا نمى دونه واقعاً اينجا چه خبر اگه راستش را به فهمه عمرأ بياد يعنى هنوز دوستاش را هم درست نشناخته بياد حداقل دوستاش را مى شناسه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2014/12/26, 01:24 PM
حتما از دوستان همدانشگاهیش طی یک دوره درسی شناخت خوبی پیدا کرده . اینقدر غربزده نباشید. تازه اسم مسکو رو که آوردی کسانی که رفتن، میگن ایران در مقابلشون بهشته ، از اینجا بدبخت ترن .
اگه ایران بد اداره میشه چرا ایرانی رو بد بدونیم ؟ تازه مگه خود شما خارجی هستین ؟! حالا میخواهی بگیم نیاد !
2014/12/26, 01:59 PM
اتفاقا لقب حسام غرب زده س برا من
هنو تو ایرانی حسام؟ اصن با همین دوندهه برو پس هنوز این تویی که ایران و ایرانی رو نشناختی شایدم خودتو نشناختی شایدم منو اصن نشناختی خیلی هم خوبه که بیاد به ایران ما رو نگا چقد ذوق زده ایم از این واقعه کمی عرق ملی داشته باش هنوزم دعوات کنم؟ میدونم تلاشم بی فایده س. حسام از حرفش برنمیگرده
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/12/26, 02:02 PM
ناهید جون این لینکی که داده بودی فیلی بود. لینک دیگه ای داری که بشه ویدیوهاش رو دید؟
2014/12/26, 02:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/12/26, 02:24 PM، توسط mahdiye1989.)
من ویدئوشو از لینک زیر دیدم ، که زهرا جونم گفتن
http://www.bbc.co.uk/persian/world/2014/...sam_runner خدایا شکرت....
خوب میهن هم همینو میگه فیله دیگه !
میهن جون ، من خبر و فیلم رو از همین شبکه بیبی 30 دیدم و اومدم تو سایتش خبر رو از همون سایت گذاشتم چون جای دیگه نبود. الان توی سایت خبرگزاری آلمان هم نگاه کردم نبود . تازه باشه هم بازم فیله. اگرهم سایتهای ایرانی بذارن فیلمش رو نمیذارن. الان تو گوگل این موضوع رو سرچ کردم اول سایت بیبی سیه بعد سایت ام اس سنتر ! البته الان اینجوریه ! باز اگه دیدم سایتی فیلم رو گداشته که فیل نیست میذارم.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |