2011/11/19, 09:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/11/19, 09:55 PM، توسط ehsan 10054.)
دارم خوب ميشم بزودي زوود.
باورتون نميشه دارم خوب ميشم منم كوه ميام![wink2 wink2](https://mscenter.ir/images/smilies/wink2.gif)
باورتون نميشه دارم خوب ميشم منم كوه ميام
![wink2 wink2](https://mscenter.ir/images/smilies/wink2.gif)
![sad sad](https://mscenter.ir/images/smilies/sad6.gif)
...
دومین فراخوان گروه کوهنوردی ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/11/19, 09:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/11/19, 09:55 PM، توسط ehsan 10054.)
دارم خوب ميشم بزودي زوود.
باورتون نميشه دارم خوب ميشم منم كوه ميام ![]() ![]()
...
2011/11/19, 11:00 PM
(2011/11/19, 09:54 PM)ehsan 10054 نوشته است: دارم خوب ميشم بزودي زوود.احسان جان منو هم می بری کوه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا بینهایت دوستت دارم
![]()
(2011/11/19, 06:32 PM)doght123 نوشته است: اگه من دفه بد اومدم که حتمن میام تروخدا اونی که bmw داره منو برسونه خونه سیخای کبابمو میدم بهش لکسوزم باشه خوبه ولی واسه لکسوز نصف سیخارو میدمااااا پس ژیان چی ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() راستی خیلی خیلی خیلی ممنون از کسی که مارو صبحانه مهمون کرد ![]() ![]() ![]() کاش میدونستم کی بود ؟ ![]() ![]() راستی خیلی خیلی خیلی ممنون از کسی که مارو صبحانه مهمون کرد ![]() ![]() ![]() کاش میدونستم کی بود ؟ ![]() ![]()
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2011/11/20, 10:53 AM
(2011/11/19, 11:00 PM)seyyed reza نوشته است: احسان جان منو هم می بری کوهسید رضا جان اگه افتخار بدی ... خوشحال میشیم کنارتون باشیم ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2011/11/20, 11:29 AM
(2011/11/19, 09:40 AM)hanie نوشته است: سلام بر همه همنوردای پر توان...دیروز خیلی عالی بود...ما مسیر با شیب 90 درجه رو در عرض 2 ساعت طی کردیم و پرچم گروه کوه نوردی شکوفه 1 رو بر فراز رستوران (اسمش چی بود؟)نصب کردیم... در لحظات اخر داشت طناب من پاره مي شد و 22 نفر كه به اين طناب اويزوون بودن در خطر سقوط بودن كه ناگهان عليرضا از بالا دستمو گرفت و همگي نجات پيدا كرديم. بعد در زمان عكس گرفتن هم مورد هجوم واقع شديم كه با درايت فربود از حمله نجات پيدا كرديم ولي بهمون نفرين كردن ولي ره به جايي نميبره. به هر حال هر برنامه از برنامه قبلي خطرناك تر داره مي شه. هانيه اين دفعه اخري بود كه اومدي ديگه خيلي شرايط خطرناكه. هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
2011/11/20, 11:50 AM
با درود فراوان به کوهنوردهای پرتوان ، خیلی خوش گذشت ، امیدوارم دفعه بعد اونایی که نیامدن حتما بیان .
![]() از عزیزی که میزبان برنامه بود هم کمال تشکر رو دارم صبحانه خیلی باحالی بود . همینطور از فربود که حضورش همیشه مثبت و مفیده و از همنوردهای گرامی . ![]() ![]() عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
2011/11/20, 03:32 PM
به ژیان فقط یه کیسه زغال میدم
![]()
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
برا منم خیلی خوش گذشت ... به خصوص اون قسمتی که ماشین حسین دزدیدم ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا پشیمونم بودم ... آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() البته اونایی که رسوندم فکر نکن به خاطر این پشیمونماااااااا ... خیلی هم باعث افتخار بنده بود ... یه جریانه دیگه ای بود ... از همون اول که گریبان گیرم بود .... همه چی خوب و عالی داشت پیش میرفت ... ولی وقتی به ترافیک نمایشگاه رسیدم ... واااااااااای .... بعد از اونم که ترافیک پارک وی ........... وااااااااااای بالاخره به خوبی و خوشی تموم شد ... خاطره شد ... ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2011/11/20, 04:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/11/20, 04:57 PM، توسط naz.gigili.)
خوشحالم که خوش گذشته بهتون.
![]() منم میخواستم بیام نوردی... کوه نوردی نه ها ![]() انشاالله دفعات بعدی منم میام نوردی و کوه نوردی و صخره نوردی ![]()
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند نگــران نمــي شويــد . . .
2011/11/20, 05:26 PM
![]() ![]() ![]() ![]() چه تعریفای قشنگی دارید چه فکرا و تفسیرهای باحالی دارید خیلی قشنگه فکرتون بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه بهتون خوش بگذره ![]() فعلا سکوت را برگزیدیم ............
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
47 مهمان |