2011/11/17, 05:31 PM
امبدوارم به همتون خوش بگذره........برنامه بعدی رو زودتر بذارین
دومین فراخوان گروه کوهنوردی ام اس سنتر
|
|||||||||||||||||||||||||||
2011/11/17, 05:31 PM
امبدوارم به همتون خوش بگذره........برنامه بعدی رو زودتر بذارین
2011/11/17, 05:41 PM
امیدورام فردا هوا عالی باشه.خوش بگذره جای مارو هم خالی کنین
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
2011/11/17, 06:18 PM
یه سوال :نه ببخشید2تا سوال:فردا زمان کلی برنامه چقدره؟ مستقیم وبی وقفه یعنی بدون وجود ایستگاهی تا مقصد پیش میروید؟
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
2011/11/17, 06:25 PM
(2011/11/17, 06:18 PM)shokolat نوشته است: یه سوال :نه ببخشید2تا سوال:فردا زمان کلی برنامه چقدره؟ مستقیم وبی وقفه یعنی بدون وجود ایستگاهی تا مقصد پیش میروید؟اگه به موقع راه بیوفتیم (راس ساعت 8:30) ،تا ساعت 12:30 برمیگردیم میدان درکه با احتساب 1 ساعت برای صبحانه در کافه کارا منظورتون از ایستگاه اگه زمانی برای استراحت هست که هر 20 دقیقه یک توقف 5 دقیقه ای داریم * مجدد بگم این برنامه خیلی سبک هست فکر نمیکنم نیازی به استراحت زیاد باشه
gone out
follow the white rabbit [/b]
2011/11/17, 07:21 PM
ارزومه بیام وببنم خواهر برادرهامودر هر صورت تو روخدا مواظب خودتون باشید
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2011/11/17, 07:31 PM
خوش به حالتون
شانس منو میبینید ؟ تهران باشی و تعطیل هم باشه و نزدیکتون هم باشم و نتونم توی برنامه تون شرکت کنم؟ نمیدونم فردا تا ظهر چطوری سر کلاس بشینم و فکرم پیش شما ها نباشه؟ خیلی خیلی بهتون خوش بگذره عزیزان فاتح
2011/11/17, 09:03 PM
سلام
دوستان فردا جای مارم خالی کنید خیلی دوست داشتم باهاتون بیام هر وقت یه قرار تو یه پارک یا کافی شاپ بزارید حتما میام چون خیلی دلم برای بچه ها تنگ شده
عاقبت خاک شود.حسن جمال من و تو. خوب و بد میگذرد.وای بحال من و تو.
همراه عزیز من (شهرزاد ) مصدوم شده و نمی تونه در این صعود ما رو همراهی کنه
... Forever trusting who we are , And nothing else matters
سلام سلام
فردا فقط صبحونست ؟؟؟ یه سوال دیگه . . . اگه بخوام فردا صبح با آژانس نیام کسی مسیرشو میدونه ؟ منظورم مسیر وسایل نقلیه ی عمومیه موتور ، تاکسی ، ون ، مینی بوس ، اتوبوس . . .
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2011/11/17, 10:29 PM
خیلی دلم می خواد بیام ولی متاسفانه امروز به خاطر رفتن به موزه امام علی یه کم چون با شتاب رفتم و برگشتم الان سرم شدید درد می کنه برم بخوابم فکر نکنم بتونم صبح به موقع بیدار بشم وگرنه خیلی عالی بود منم می اومدم به ویژه اینکه به راحتی می شه درکه رو رفت بالا. خوش باشید دوستان منتظر برنامه های آتی می مانم. خیلی منتظرم نگذارید.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
29 مهمان |