2011/11/12, 10:18 PM
کلاس داره بیتا..تو هم بگیر..
کی به کیه بابا...
کی به کیه بابا...
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
دومین فراخوان گروه کوهنوردی ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||
2011/11/12, 10:18 PM
کلاس داره بیتا..تو هم بگیر..
کی به کیه بابا...
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
2011/11/12, 10:39 PM
بچه ها چرا همه جازدید؟کوهنوردی خیلی باحاله
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2011/11/13, 02:18 AM
کوه میخوااااااااااام ..
دانشگاه و میانترما و از همه بدتر راه دور کاش میشد منم بیام دوست دارم ببینمتون دوستای عزیز بهتون خوش بگذره
2011/11/13, 08:28 AM
(2011/11/13, 02:18 AM)liliyam نوشته است: کوه میخوااااااااااام .. من چندین و چند بار گفتم: درس همیشه هست اما این تفریح و عشق و حاله که همیشه نیست. اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
2011/11/13, 08:52 AM
اي بابا چرا زمينو زمون دست به دست هم مي دن من نيامكاش هفته بعد بود
2011/11/13, 09:30 AM
منو تو این موقعیت قرار ندید
کیییییییییییییییییییییییه چی میگه واسا ببینم اقا فربود نه اقا فربود یه نگاه به من بکن نه دیگه درست به چشمام نگاه کن بابا تو دیگه کی هستی این عکسهارو بده در صورت هرگونه مقاومت
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
2011/11/13, 10:22 AM
منم هستم
پشت بوم ساختمون نون وایی ... با یه اسنیپر ... منم مثل علیرضا از اون بالا قراره نظارت کنم ... البته کاره من بیشتر ضد تروریستیه ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2011/11/13, 10:36 AM
آقا اگه اینطوره من وسط کوه از رو تلسیژ میپرم پایین بعد مهدی میاد با اسب یه دست منو میگیره من سواره اسب میشم درحالیکه لباسم در هوا حرکت میکنه...میایم پیش شما مهدی پیاده میشه نقابو ور میداره میگه ما هم هستیم تا آخرش...
ای سراپا همه خوبی تک و تنها به تو می اندیشم
2011/11/13, 10:47 AM
سینا جان می خوای دست به کاره خطرناک بزنی انم از پشت بام
خدایا بینهایت دوستت دارم
اطلاعیه ی شماره 1 مغذ حروم - گروه کوهنوردی ام اس سنتر!
دوستان توجه کنند تیم نظارت هیچ تضمینی بابت حمله ی "یتی ها" و گرگ ها نمی دهد. دفعه ی پیش استثنا بود. . لطفا سلاح گرم ترجیحا تپانچه سبک! و یک جفت چکمه جهت محافظت از نیش مار های سمی بیارید. طبق آخرین اطلاعات هواشناسی دمای هوا نزدیک به صفر مطلق خواهد بود کپسول اکسیژن فراموش نشود. با تشکر! اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
49 مهمان |