2017/12/19, 07:52 PM
چی بگم والا...یعنی میشه
درمان ام اس
|
|||||||||||||||
2017/12/19, 07:52 PM
چی بگم والا...یعنی میشه
2017/12/20, 11:03 AM
من خودم به تنهایی درمانش کردم!نه هیچ آزمایشی نه هیچ آزمایشگاهی!هم درمان هم کنترل
2017/12/20, 04:22 PM
2017/12/20, 09:52 PM
این خبر بیشترش در مورد روش تشخیص ام اس از طریق خون هست نه درمان ام اس. در واقع اظهار امیدواری شده در چند سال دیگه راه درمانش هم پیدا و به کار گرفته بشه.
تاپیک هایی هم داریم که با این خبر مرتبط هستن . مثل : تشخیص سرطان، دیابت و اماس با آزمایش خون با آزمایش جدید میتوان ابتلا به ام.اس را 9 سال زودتر پیشبینی کرد بیشتر رسانه های داخلی در انتخاب تیتر به میل خودشون رفتار میکنن و شاخ و برگ میدن به خبر. این که نظر همه در مورد یه خبر یکی نیست تا حدی به سابقه ابتلا به ام اس و دیدن خبرهای مشابه هم بر میگرده. شکی نیست که کارهای امیدوار کننده ای انجام شده ولی در حد خبر درمان ام اس نیست. به امید موفقیت همه دانشمندان و پژوهشگران
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2017/12/21, 02:20 PM
در ام اس و سایر بیماریهای خودایمنی چون شاخصهای آنتیژنیک بافتهای انسانی (که در ام اس همان غلاف میلین است) به شاخصهای آنتیژنیک یک عامل خارجی (که قبلاً به جریان خون رسوخ کرده است) شباهت دارد، بنابراین آنتی بادیها و یا واسطههای التهابی که علیه آنتی ژنهای گفته شده پدید میآیند، میتوانند در بافتهای گوناگون بدن بنشینند و علیه آنها نیز واکنش مشابهی نشان دهند.
بنابراین، مشکل اصلی وجود این اتوآنتی بادی هاست. بخشی از این آنتی بادی ها که در داخل فضای عروقی است را می توان با ﭘﻼﺳﻤﺎﻓﺮز حذف کرد، ولی هیچ گاه به طور کامل نمی توان حافظه سیستم ایمنی را پاک کرد.
2017/12/22, 06:27 PM
(2017/12/21, 02:20 PM)Silverlight نوشته است: در ام اس و سایر بیماریهای خودایمنی چون شاخصهای آنتیژنیک بافتهای انسانی (که در ام اس همان غلاف میلین است) به شاخصهای آنتیژنیک یک عامل خارجی (که قبلاً به جریان خون رسوخ کرده است) شباهت دارد، بنابراین آنتی بادیها و یا واسطههای التهابی که علیه آنتی ژنهای گفته شده پدید میآیند، میتوانند در بافتهای گوناگون بدن بنشینند و علیه آنها نیز واکنش مشابهی نشان دهند. البته در آخرین کزارشی که در مورد سلولهای بنیادی بود و در کانادا انجام شد، روند کار به این صورت است که کل سیستم ایمنی را از بین میبرند و سلولهای جدید برنامهریزی شده جایگزین میکنند که حافظه سیستم ایمنی قبلی را ندارند. علت اصلی خطرناک بودن این روش ، همین نو سازی سیستم ایمنی بدن است که در مدتی که سیستم ایمنی در حد صفر است خطر هر عفونت و در پی آن مرگ میباشد. جمله بیقراریت از طلب قرار تست ------- طالب بیقرار شو تا که قرار آیدت
2017/12/23, 07:26 AM
(2017/12/22, 06:27 PM)atkh نوشته است: البته در آخرین کزارشی که در مورد سلولهای بنیادی بود و در کانادا انجام شد، روند کار به این صورت است که کل سیستم ایمنی را از بین میبرند و سلولهای جدید برنامهریزی شده جایگزین میکنند که حافظه سیستم ایمنی قبلی را ندارند. علت اصلی خطرناک بودن این روش ، همین نو سازی سیستم ایمنی بدن است که در مدتی که سیستم ایمنی در حد صفر است خطر هر عفونت و در پی آن مرگ میباشد. بله، اطلاع دارم. محققان کانادایی از پیوند اتولوگ استفاده کرده بودند که روش جدیدی نیست و در مورد سایر بیماری های خودایمنی مثل آرتریت روماتوئید، لوپوس و ... هم استفاده شده است. در ایران نیز، این پیوند در مورد برخی بیماری های خاص انجام می شود. در این روش علاوه بر خطر آسیب کبدی، کلیوی و یا حتی مرگ، احتمال عود بیماری نیز وجود دارد، چون تضمینی وجود ندارد که تمام اتوآنتی بادی های موجود در مغز استخوان بیمار به طور کامل، طی شیمی درمانی و پرتو درمانی از بین برود. اما مطالعات آقای محمود صداقتی از این جهت اهمیت دارد که اگر آنتی ژن اصلی بیماری ام اس شناسایی شود (که ظاهراً این آنتی ژن در 85 درصد بیماران ام اس وجود دارد) این امیدواری وجود دارد که یک واکسن (آنتی بادی) اختصاصی تولید شود که فقط بر روی این آنتی ژن خاص اثر بگذارد (بدون تاثیر بر روی سایر اعضای بدن)، تا نیازی نباشد بدن بیمار از اتوآنتی بادی های تولیدشده قبلی خود استفاده کند، در نتیجه امکان آسیب مجدد به غلاف میلین و عود بیماری ام اس از بین میرود. به هر حال امکان تولید واکسن ام اس وجود دارد حتی اگر چند آنتی ژن هم در بیماری ام اس دخیل باشند، امکان طراحی یک واکسن چندگانه (مثل واکسن پنتاوالان مخصوص کودکان) وجود دارد.
2017/12/28, 09:55 PM
نتایج تحقیقات دکتر صداقتی در ایران توسط IBB (مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران) تایید، و در اداره پتنت لندن ثبت شده است. همچنین در PCT (سازمان جهانی مالکیت معنوی) در کشور سوییس نیز که ۱۶۸ کشور دنیا از جمله ایران در آن عضویت دارند نیز، به ثبت رسیده است.
این دکترای بیوتکنولوژی توضیح میدهد: پس از سالها مطالعه و جمعبندی پژوهشها و تحقیقات انجام شده در دنیا روی اماس توانستیم به 8 آنتی ژن (موادی که قادرند سیستم ایمنی بدن را تحریک و وادار به پاسخگویی کنند) برسیم که در ایجاد این بیماری مؤثرند. با انجام آزمایش روی هزار نمونه متوجه شدیم که آنتی بادی (نوعی پروتئین در سیستم ایمنی بدن، که برای مقابله و نابودی آنتیژن خاصی، تولید میشود و آنقدر در خون باقی میماند تا آنتی ژن را بیزیان سازد.) این 8 آنتی ژن در خون بیماران مبتلا به ام اس بیشتر از افراد عادی است و همین آزمایش ساده راهی مهم برای تشخیص زودهنگام ام اس است. یکی از این 8 آنتی ژن، آنتی ژنی است که در هورمون رشد یافتیم. تحقیقات نشان داده از 16 سالگی تا 20 سالگی یعنی در دوران بلوغ با بیشترین نمود بیماری ام اس مواجه هستیم. هورمونهای رشد در این دوران بیشترین فعالیت را دارند و وجود این آنتی ژن در هورمونهای رشد زمینه بروز بیماری را فراهم میکند، البته این موضوع به این معنی نیست که همه افراد در دوران بلوغ دچار اماس میشوند اما آن دسته از افرادی که دچار تغییر در اسید آمینه موجود در هورمون رشد میشوند شرایط ابتلا بهام اس را خواهند داشت. وی میافزاید: دومین کاری که انجام شده و مهمتر از مرحله اول است انتقال این بیماری به حیوان است. در واقع ما توانستیم با تزریق آنتی بادی مربوط به آنتی ژن بیماری به بدن حیوان، حیوان را به بیماری ام اس واقعی انسان مبتلا کنیم. در جهان نمونههای حیوانی مبتلا بهام اس واقعی انسانی نداریم همین باعث شده که تاکنون داروی درمان قطعی این بیماری کشف نشود. صداقتی تأکید میکند: داروهای موجود سعی میکنند سیستم ایمنی بدن انسان را ضعیف کنند. درچنین شرایطی سطح تخریبی که به واسطه بیماری در بدن ایجاد میشود کاهش مییابد اما یکی از مشکلاتی که در این پروسه ایجاد میشود این است که با تضعیف سیستم ایمنی و کاهش التهاب بیمار از عملکرد دوم التهاب یعنی بازسازی هم محروم میشود. این درحالی است که میتوانیم با استفاده از اطلاعاتی که بهدست آوردهایم ابتلا بهام اس را در مراحل ابتدایی تشخیص داده و داروهای مناسب تری تهیه کنیم. http://www.iran-newspaper.com/newspaper/item/244426
2017/12/30, 07:49 PM
من اسم این اقا رو به انگلیسی سرچ کردم هیچ سایتی در خارج از ایران این خبر رو منعکس نکرده!!
یا نتایج این تحقیقات برای خارجی ها بی اهمیت بوده یا اصولی چیزی تکراری براشون بوده الله اعلم
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |