امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدماتی به بیماران ام اس نیروهای‌مسلح
#1
۱۶ بهمن ۱۳۹۳

ارائه بسته خدمات‌درمانی و توان‌بخشی به بیماران ام اس نیروهای‌مسلح

معاون طرح و برنامۀ سازمان بیمۀ خدمات‌درمانی نیروهای‌مسلح گفت: مدیران سازمان بیمۀ خدمات‌درمانی نیروهای‌مسلح با همکاری بیمارستان رفیده به‌عنوان تنها بیمارستان فوق‌تخصصی بهزیستی و توان‌بخشی کشور- وابسته به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی- بستۀ خدمات‌درمانی و توان‌بخشی استاندارد بیماران ام‌.اس را تهیه کرده و به بیمه‌شدگان تحت‌پوشش ارائه می‌دهند.

به گزارش سرویس «اجتماعی» ایسنا، امیر نوروزی گفت: هدف از اجرای این طرح، ارائۀ خدمات فیزیوتراپی، کار‌درمانی، روان‌درمانی و حمایتی مناسب و بهبود وضعیت بیماران است به‌طوری‌ که بیماری که وابسته به عصا یا ویلچیر بوده با بهبود شرایط، احساس رضایت بیشتری از زندگی خود نماید و همچنین بستۀ درمانی مناسب و کاملاً استانداردی را در این مطالعه شناسایی و تعریف کنیم.

وی با بیان اینکه بیماران ام.اس تحت‌پوشش ساخد با مراجعه به مرکز درمانی یادشده می‌توانند از خدمات‌درمانی این مرکز بهره‌مند شوند، اظهارکرد: تنها بیمارانی که یک سطح از ناتوانی را دارند وارد طرح شده و سپس بستۀ خدمتی برای آن‌ها تعریف و بعد از شش‌ماه وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم، چراکه این بهترین روشی است که می‌توان میزان رضایت فرد از زندگی را مورد سنجش قرار داد.

وی با اشاره به اینکه در گام نخست این طرح، 150نفر از بیماران مبتلا به ام.اس به‌مدت شش‌ماه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، اظهارکرد: بیماران پس از گذراندن این دوره، فرم رضایت‌سنجی از وضعیت زندگی و سلامتی خود را از بعد جسمی و روانی تکمیل کرده و ارائه می‌دهند تا نتایج این طرح مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

معاون طرح و برنامۀ ساخد دربارۀ علت انتخاب بیمارستان رفیده برای ارائۀ خدمات به بیمه‌شدگان مبتلا به ام.اس گفت: این بیمارستان تنها مرکز درمانی در کشور است که دارای کادر تخصصی کار‌درمانی و فیزیوتراپی ام.‌اس است.

امیر نوروزی یادآورشد: متأسفانه بررسی‌های ما نشان می‌دهد در اغلب مراکز درمانی خدمات فیزیوتراپی مناسب و استانداردی به بیماران ام.اس ارائه نمی‌شود که این امر می‌تواند باعث آسیب‌دیدگی فرد شود.

وی با بیان اینکه در این طرح نزدیک به 100درصد هزینۀ درمان بیماران، تحت‌پوشش بیمه قرار می‌گیرد، تصریح‌کرد: ما ماهیانه تقریباً چندین میلیون تومان برای درمان بیماران ام.اس هزینه می‌کنیم، اما به گفتۀ متخصصان حتی بسیاری از مواقع درمان دارویی از سال دوم و سوم نتیجه‌ اثربخشی برای بیمار ندارد و بهبودی در وضعیتش حاصل نمی‌شود، اما اگر برای این بیماران یک‌سری خدمات توان‌بخشی در نظر بگیریم برای آن‌ها مفیدتر است و وضعیت‌ آن‌ها را بهتر خواهد کرد.

معاون طرح و برنامۀ ساخد از اجرای این طرح برای نخستین بار در ایران، خبرداد و بیان‌کرد: مجری این طرح دبیر انجمن علمی ام.اس ایران است.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح، امیر نوروزی گفت: این طرح به‌صورت همزمان توسط نظام سلامت انگلستان در آن کشور نیز اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماری ام.اس رابطۀ تنگاتنگی با افسردگی دارد، تصریح‌کرد:‌ ام.اس بیشتر در زنانی که در دهۀ سوم زندگی -20 تا 30 سالگی- قرار دارند رخ می دهد، یعنی اغلب مبتلایان که در آغاز دورۀ فعال زندگی‌شان هستند دچار چنین عارضۀ ناتوان‌کننده‌ای می‌شوند؛ لذا طبیعی است که دچار افسردگی شوند و هدف ما در این طرح این است که با ارزیابی روانی این افراد، مناسب‎ترین روش درمانی را به آن‌ها ارائه دهیم.
لینک خبر
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : hadisss , MFhealth , elham 66
#2
مرسی زهرا جان icon_question
خیلی خوبه
اما حیف نمی تونم ازش استفاده کنم
بیمارستان توی تهرانه sad
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
 تشکر شده توسط : paeazan
#3
سلامت نیوز:مسئول بخش بستری بیماری‌های نورولوژیک و MS بیمارستان رفیده با اشاره به ارائه خدمات با کیفیت بالا در حوزه توانبخشی در کشورهای پیشرفته گفت: در این حوزه در ایران بسیار عقب هستیم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازخبرگزاری فارس :عظیمیان مسئول بخش بستری بیماری‌های نورولوژیک و MS بیمارستان رفیده در آیین افتتاح این بخش اظهار کرد: برای تأسیس این بخش و نوشتن گایدلاین‌های مربوط به آن به چند کشور غربی سفر کردم و در این سفرها شاهد ارائه خدمات توانبخشی سطح بالا و با کیفیتی بودم که نظیر آنها در ایران وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته به ویژه سوئد و سوئیس امکانات بسیار زیاد برای سالمندان و نیازمندان به توانبخشی در نظر گرفته‌اند چنانچه در سوئیس امکانات اسب‌سواری بر روی تپه‌های زیبا برای سالمندان و نیازمندان توانبخشی در نظر گرفته شده است.

عظیمیان گفت: شمار مبتلایان به MS در کشور رو به فزونی است چنانچه در سال 84، 20 هزار مبتلا به این بیمار وجود داشت و در سال 92 این آمار به رقمی در حدود 70 هزار نفر افزایش یافته است که این آمارها دقیق نیست و احتمالاً تعداد افراد بیش از این تعداد است که این تعداد نشان می‌دهد در آینده شمار بسیاری از این افراد نیازمند محلی برای بستری شدن هستند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس علم امروز و روش‌های درمانی بیماران مبتلا به MS در نهایت تا 25 سال پس از تشخیص بیماری ناتوان شده و بر روی ویلچر خواهند نشست بنابراین آن 20 هزار نفری که در سال 84 تشخیص داده شده بودند به شدت به مرحله ناتوانی نزدیک شدند.

عظیمیان در رابطه با امکانات این بخش نیز گفت: در این بخش امکانات زیاد و حتی منحصر به فردی وجود دارد چنانچه یکی از دستگاه‌های موجود در این بخش که نظیر آن را در جای دیگری ندیده‌ام کمترین بی‌تعادلی بیمار را نشان می‌دهد و پزشک می‌تواند این مشکل را رفع کند و تعادل را با انجام اقدامات مناسب برقرار کند.

وی تصریح کرد: در مدت زمان بستری فرد در این بیمارستان به فرد آموزش‌های لازم ارائه می‌شود تا بداند که چه اقداماتی باید صورت دهد تا کیفیت زندگی خود را حفظ کند ضمن اینکه در آخرین روزهای بستری خانواده فرد نیز نحوه تعامل با این بیمار را فرا خواهند گرفت.

عظیمیان نکته حائز اهمیت دیگر در رابطه با این بخش را اقدامات پزشکی و توانبخشی به صورت همزمان دانست و گفت: تلاش می‌کنیم در آینده تمام خدمات مورد نیاز برای بیماران نورولوژیک به ویژه MS را در بیمارستان رفیده برقرار کنیم. بخش بیماری‌های نورولوژیک و MS بیمارستان رفیده با 18 تخت امروز افتتاح شد.
سلامت نیوز: ۲۰ هزار بیمار MS به مرحله ناتوانی نزدیک می‌شوند
 تشکر شده توسط : hadisss
#4
مرسی که بهمون روحیه میدینAngel
حتی تووی رویاتم...؟!smiling
 تشکر شده توسط : aztab , kohedard
#5
عجب ادميه اين دكتره ، چرا اينجوري حرف زده !angry من سال ٨٤ مبتلا شدم ولي خدارو صد هزار مرتبه شكر مشكلي ندارم !!!agreement2بيچاره اقاي همسري اگه بخونه كه سكته ميكنه!!!Huh
یه غبار یخی یه ستاره سرد / یه شب از همه چی به خدا گله کرد/ یک دفعه به خودش همه چی رو سپرد /دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
 تشکر شده توسط : hadisss , paeazan , aztab
#6
(2015/02/10, 11:39 AM)الیاس نوشته است: وی خاطرنشان کرد: بر اساس علم امروز و روش‌های درمانی بیماران مبتلا به MS در نهایت تا 25 سال پس از تشخیص بیماری ناتوان شده و بر روی ویلچر خواهند نشست بنابراین آن 20 هزار نفری که در سال 84 تشخیص داده شده بودند به شدت به مرحله ناتوانی نزدیک شدند.

یعنی چهHuh
با این آدمای نادان چیکار کنیم بگو آخه بیخیال
              

 تشکر شده توسط : hadisss , kohedard
#7
(2015/02/10, 09:12 PM)aztab نوشته است:
(2015/02/10, 11:39 AM)الیاس نوشته است: وی خاطرنشان کرد: بر اساس علم امروز و روش‌های درمانی بیماران مبتلا به MS در نهایت تا 25 سال پس از تشخیص بیماری ناتوان شده و بر روی ویلچر خواهند نشست بنابراین آن 20 هزار نفری که در سال 84 تشخیص داده شده بودند به شدت به مرحله ناتوانی نزدیک شدند.

یعنی چهHuh
با این آدمای نادان چیکار کنیم بگو آخه بیخیال

فقط میتونم بگم متاسفمممممممممممممممangryangryangryangryangryangry
خدایا شکرت....
 تشکر شده توسط : kohedard
#8
شاید بیچاره اینجوری گفته که مسوولین یه تکونی به خودشون بدن! laughing3
حتی تووی رویاتم...؟!smiling
#9
دوستان زیاد به حرف بیمه نیروهای مسلح امیدوار نباشید و گوش ندید این سازمان نیروهای مسلح برا شاغلانش چه خدماتی داده تا برسه به کسانی که بیمه نیروهای مسلح هستن سازمان نیروهای مسلح که دکتر نورلوژیش نمیدونه آمپول رسیژن در هفته چندتا باید مصرف بشه و عوارض رسیژن چیه شما ازش چه انتظاری دارید اخه
دوستان من خودم دوستان زیادی رو میشناسم که بعد از 20 سال الحمدالله خیلی هم سالمن خدارو شکر تازه الانم که نسبت به 20 سال پیش چندیدن داروی بهتر اختراع شده و انشاالله به همین زودیها هم درمان قطعی رو درست میکنن پس فقط روحیه داشته باشید happy0065.gifhappy0065.gifhappy0065.gifhappy0065.gifhappy0065.gificon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinlove51love51
حقیقت تلخ است ولی حقیقت این است که دوستش دارم
 تشکر شده توسط : helli , الیاس , مسافر خسته
#10
(2015/02/10, 11:39 AM)الیاس نوشته است: سلامت نیوز:مسئول بخش بستری بیماری‌های نورولوژیک و MS بیمارستان رفیده خاطرنشان کرد: بر اساس علم امروز و روش‌های درمانی بیماران مبتلا به MS در نهایت تا 25 سال پس از تشخیص بیماری ناتوان شده و بر روی ویلچر خواهند نشست. بنابراین آن 20 هزار نفری که در سال 84 تشخیص داده شده بودند به شدت به مرحله ناتوانی نزدیک شدند.

وقتی مسئول بخش بستری بیماری های MS چنین آینده ای رو ترسیم می کنه

کادر پرستاری و ... چگونه می خواهند فضایی رو به دور از تنش و اضطراب و نگرانی

و در کمال آرامش و امیدواری برای بیمار مهیا کنند

خدا بخیر کنه عاقبت بیمارانی که در این بیمارستان بستری میشن
 تشکر شده توسط : مسافر خسته
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس محمود 41 35,762 2019/06/02, 08:29 AM
آخرین ارسال: parisaa
  بودجه بیماران خاص کاهش یافت nahid 3 2,465 2019/01/03, 01:38 PM
آخرین ارسال: minas
  راه‌اندازی شبکه مراکز جامع خدمات بیماران خاص nahid 0 1,625 2018/11/12, 06:15 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 20,848 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 2,053 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  حمایت بیمه ای بیماران ام اس nahid 0 2,152 2018/01/17, 06:34 PM
آخرین ارسال: nahid
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 2,196 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  ورود جلیقه های خنک کننده ویژه بیماران MS به بازار yummy 66 44,068 2017/02/14, 07:58 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71
  مشکل اصلی و خاص بیماران «ام.اس»، مشکل بیمه آن‌هاست paeazan 3 5,094 2016/04/18, 11:54 AM
آخرین ارسال: بابک ابو علی زاده
  همایش بیماران ام اس rashvand-cinnagen 0 2,427 2016/03/09, 03:30 PM
آخرین ارسال: rashvand-cinnagen



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان