2012/11/23, 08:39 PM
دوست عزیز با حرفتون تمام دکترای کشورو زیر سوال میبرید .
من قبول دارم که کشورمون در تولید علم خیلی عقبه ولی در بعضی موارد خوب عمل میکنه . در حال حاضر بهترین دکترای ایران سینووکس و رسیزن رو تایید کردن
توی سلولهای بنیادی هم خیلی خوب عمل میکنه . نمونه اش درمان بیماران قطع نخاعی هس .
ما الان با سازمانهای بیمه گر و سیاست های دولت در رابطه با بیماران خاص مشکل داریم . نه دانشمندا و دکترا
اگر میدونستیم ازمایشا با چه کمبودهایی جلو میره شاید منصفانه تر قضاوت میکردیم
کشورای غربی بهترین امکانات رو واسه دانشمندا شون دارن و بعد هم قدرشناس هستن بعد ما .........
اکثر داروهای مسکن خارجی درصدی از مواد مخدر هم دارن . چون یه تبلیغی هس واسه شرکت سازنده اش . پس باید خیلی زود درد رو سرکوب کنه
دوستان دقت کنید گفتم مسکن . فکر نکنید ربیف و رسیزن هم مرفین و پتدین داره ها !!!
یه کم عادلانه تر قضاوت کنید .همه ما به دکترمون اعتماد کردیم . موج منفی نفرستید
من قبول دارم که کشورمون در تولید علم خیلی عقبه ولی در بعضی موارد خوب عمل میکنه . در حال حاضر بهترین دکترای ایران سینووکس و رسیزن رو تایید کردن
توی سلولهای بنیادی هم خیلی خوب عمل میکنه . نمونه اش درمان بیماران قطع نخاعی هس .
ما الان با سازمانهای بیمه گر و سیاست های دولت در رابطه با بیماران خاص مشکل داریم . نه دانشمندا و دکترا
اگر میدونستیم ازمایشا با چه کمبودهایی جلو میره شاید منصفانه تر قضاوت میکردیم
کشورای غربی بهترین امکانات رو واسه دانشمندا شون دارن و بعد هم قدرشناس هستن بعد ما .........
اکثر داروهای مسکن خارجی درصدی از مواد مخدر هم دارن . چون یه تبلیغی هس واسه شرکت سازنده اش . پس باید خیلی زود درد رو سرکوب کنه
دوستان دقت کنید گفتم مسکن . فکر نکنید ربیف و رسیزن هم مرفین و پتدین داره ها !!!
یه کم عادلانه تر قضاوت کنید .همه ما به دکترمون اعتماد کردیم . موج منفی نفرستید
هرگز کوتاه نخواهم آمد حتی اگر سقف آسمان از قامتم کوتاهتر شود !