2012/05/23, 10:53 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/23, 11:05 AM، توسط Prime.)
(2012/05/23, 09:04 AM)discoveri نوشته است: راستی چی شد ؟ نمیاین سمت گنبد ؟
داش ممد ببخشید دیر جواب دادم.
والا مسیر ما از پیش تعیین شده است. با توجه به برنامه ریزی ی چند ماه قبلمون نمی تونیم مسیر و تغییر بدیم. همین که بعضی شهر ها رو توقف بیشتری داریم خودش کلی هماهنگی باید کنیم.
قسمت چیز دیگریه. وگرنه در مهمان نوازی شما و همه ی دوستان گنبدی شکی نیست. من دوستای خوبی دارم اونجا ساتلیخ محمدی ها و مرادی ها و ...
(2012/05/23, 10:08 AM)somaye_602000 نوشته است: چطوریه که واسه بعضی ها اس ام اس میاد؟؟؟؟ منم میخوام
خسته نباشید دوستای خوبم بهتون افتخار میکنم
کاش یه تاپیک بود که فقط سفرنامه توش بود و دوستان فقط لایک میکردن و نظر نمیذاشتن آخه پیدا کردنش بین این همه نظر خیلی سخته ساعت طول کشید تا همه را خوندم
ما مجاز نیستیم از تلفن هایی که در سایت ام اس سنتر وارد کردید استفاده کنیم. شما باید به یوزر آوای امید شماره تون رو بفرستید.
این فیدبک و خروجی انرژی که ما از شما میگیریم خیلی ارزش منده. اونطوری شاید حس و حالش به این خوبی نبود. در کل شما می تونید با جستجو تو یوزر هر فرد آخرین پست هاش رو در آرید و معطل نشید.
(2012/05/23, 09:45 AM)رنگین کمان نوشته است: بچه های تیم آوای امید واقعا خسته نباشید
آقا علیرضای گل چه قدر زیبا می نویسی سبکت نوشتن شما منو به یاد سبک قلم استاد محمود دولت آبادی می ندازه برای خودم یه پوشه درست کردم به اسم سفر تیم آوای امید از اولین گزارش شما رو تا الان در اون ذخیره کردم تو سایت که می خونم هیچی اونجا هم دوباره به طور کلی مرور می کنم بعد کل اقوام رو هم با این جمله که « می دونید بچه ها کجا رسیدند؟» در جریان قرار می دهم
چوب کاری نکنید. تو رو خدا. من 3 سال بود که نمی نوشتم. قبلا نمایشنامه های کوتاه طنز می نوشتم. ولی خوب هیچ وقت دیگه حس اش برنگشت. الانم بخدا شما ها خودتون خوب می خونید اینقدر شرمنده نکنید.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
2012/05/23, 11:47 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/23, 11:47 AM، توسط neda.n.)
می گم احیانا شماها عضو افتخاری تیم ملی پارکور نیستید ؟ یعنی حرکات پرشی ، همه اتون از دم افه پارکور داره توو خودش . اگه نیستین ، یه تجدید نظری بکنین . همچین یه نموره زیاد استعدادش رو دارین .