موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 128
تشکر های دریافت شده :113 بار در 21 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
منم چن باری تنگی نفس داشتم مخصوصاوقتی توی ی فضای بسته قرارمیگرفتم دفعه اخری شب تزریقم بود ی گل تو اتاقم بودفک کنم کربن دی اکسیدی ک داش ازادمیکرد خیلی زیادبودجوریکه داشتم خفه میشدم دیگه نمیدونم این ام اس میخادچیکارکنه .....
من ازبیگانگان،هرگزننالم...
که بامن هرچه کرد
آن آشناکرد...!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 183
تشکر های دریافت شده :191 بار در 87 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دکنر باغبانیان
داروي مورد استفاده : دیفوزل
(2010/09/26, 02:00 PM)ostad2000 نوشته است: سلام دوستان
يه سوال داشتم
تنگي نفس به ام اس ربط داره يا نتيجه مصرف دارو هست؟جديدا خيلي نفسم ميگيره همش بايد نفس عميق بكشم يا خميازه تا يه كم تنفسم معمولي بشه
كسي از دوستان اين مشكلو داره؟پليز راهنمايي
سلام منم این مشکلو جدیدا دارم از وقتی دارم قرص میخورم با اینکه عوارض قرص تنگی نفس نیست! شما داروتون چیه؟
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
من اوایلی ک دارو شروع کردم تپش قلب خیلی شدیدی داشتم که پرپرانول میخوردم الان هم گاهی اوقات پیش میاد که با هون اوکی میشه
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :27 بار در 10 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : چیت ساز
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
من نمیدونم هنوز مبتلا هستم یا نه اما تموم علایم اماس و دارم جدیدا چند روزه نفس تنگی شدید داذم انگار قفسه سینمو دارن فشار میدن.چشمم تار شده خیلی ضعف شدید .یعنی ام اس واقعا؟؟
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 9148
تشکر های دریافت شده :2102 بار در 448 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر ارزانی
داروي مورد استفاده : تبازیو
(2016/11/30, 12:53 PM)سارام محمدی نوشته است: من نمیدونم هنوز مبتلا هستم یا نه اما تموم علایم اماس و دارم جدیدا چند روزه نفس تنگی شدید داذم انگار قفسه سینمو دارن فشار میدن.چشمم تار شده خیلی ضعف شدید .یعنی ام اس واقعا؟؟
دوست عزیز٬ تپش قلب و تنگی نفس از علائم ام اس نیست٬ بیشتر به دلیل اضطراب و فشار عصبی شدیده٬ تاری چشم هم اگه با درد همراه باشه و بیش از ۲۴ ساعت ادامه پیدا کنه و بدتر بشه ممکنه از علائم ام اس باشه ولی باز هم به یه دکتر متخصص مراجعه کنید چون خیلی از مشکلات میتونه علائمی شبیه ام اس ایجاد کنه٬ بنابراین حتما به پزشک مراجعه کنید.
بی بهانه بخندیم .....