2011/10/14, 11:40 PM
ای وای هر روز ...............ربیفمونو گرون شده اینو بزنیم وای نه فرمولی هم که کش رفته شده من ازش استفاده نمیکنم
تولید کوپامر در داروسازی زهراوی تبریز
|
||||||||||||||||||
2011/10/14, 11:40 PM
ای وای هر روز ...............ربیفمونو گرون شده اینو بزنیم وای نه فرمولی هم که کش رفته شده من ازش استفاده نمیکنم
2011/10/15, 08:15 PM
بابا خوب باشه هر روز باشه.من که پدرم با بتافرون در اومده همش تب
![]() ![]() [ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2011/10/16, 10:23 PM
وای باز هم که یه داروی تزریقی دیگه !!!! خداییش نمی شه یه داروی خوراکی بسازند ؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() خوب همین دارو را بریزن توی کپسول مگه چی میشه اینجا ایرانه مشکلی که پیش نمی یاد!!!حالا روی بیماران هم جواب نداد که نداد برای کسی مهم نیست!!! مهم اشتغاله یه عده و پر پول شدنه جیبه یه عده ی دیگر است !! ![]() ![]()
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
2011/10/17, 07:23 AM
كم لطفي نكنين
من و همكارام خيلي زحمت كشيديم تا تونستيم شرايط ين داروو رو واسه ساخت محيا كنيمژسرنگ هاي اصطلاحا پري فيلدش رو از آلمان وارد كرديم و شبانه روز روي پارتيكل هاش زحمت كشيديم شما مي دونين مار كردن زير يه هود به ابعاد 2*1*1 اونم 8 ساعت پي در پي واسه اينكه داروي شما عزيزا آلودهنشه چه قدر سخته؟ ما بهترين داروسازي كشور هستيم و تحتليسانس سوئيسroche كار مي كنيم اينارو فقط به اينخاطر گفتم كهبدونين ما همه سعيمونو مي كنيم بقيش بستگي به وزارت بهداشت و اين مديراي از خدا بي خبر داره
فقط برای همه دعا کنید
2011/10/17, 12:47 PM
بیشتره!
اما مزیت اصلیش برای کسانیه که به اینترفرون حساسیت دارند چون از خانواده اونا نیست. و خانم هایی که قصد بارداری دارند هم می تونن این دارو رو در زمان شیردهی نیز مصرف کنن که در گروه امن قرار داره. اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
2011/10/17, 03:38 PM
(2011/10/17, 07:23 AM)mehdernet2 نوشته است: كم لطفي نكنين جسارت حساب نکنید تو رو خدا . این دارو در هیچ جای دنیا بصورت کپسول نیست و من منظورم به شما بزرگواران نبود به شوخی بصورت عمومی در کل دنیا بود . ![]() ![]() ![]() ![]() الهی نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد ، نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم ، چو گدا بر سر راهی کس به غیر از تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی باز کن در ، که جز این خانه مرا نیست پناهی
2011/10/19, 07:30 AM
نوشا جان انشا... هر چه زودتر
فقط دعا كنيد اين مديراي از خدا بي خبر يه كم آدن باشن ودارو رو به بازار بدن
فقط برای همه دعا کنید
2011/10/19, 12:24 PM
(2011/10/19, 07:30 AM)mehdernet2 نوشته است: نوشا جان انشا... هر چه زودتر اگه به بازار ندن میخوان چیکارش کنن؟ نکنه میخوان به آمریکا صادر کنن ![]() در هر صورت ما منتظریم. با تشکر. به خود آی,خود تو جان جهانــــــی... |
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کوپامر( گلاتیرامراستات) | علی99 | 51 | 51,144 |
2018/11/17, 09:00 PM آخرین ارسال: hessam |
|
ایران سومین تولید کننده گلتی رامر(اسوی می)- شرکت اسوه | nafass | 9 | 10,633 |
2014/01/19, 06:17 PM آخرین ارسال: ابراهیم |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |