ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
مواد غذايي را در هنگام افطار به تدريج مصرف كنيد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يك متخصص قلب وعروق گفت: به طوركلي روزهداري باعث كاهش ضربان قلب ميشود ولي پس از افطار ضربان قلب افزايش مييابد، بنابراين براي پيشگيري از افزايش شديد ضربان قلب بايد هنگام افطار به تدريج به مصرف مواد غذايي بپردازيم.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر ابراهيم نعمتيپور در كارگاه آموزش روزهداري و سلامت، درباره تاثير روزهداري بر فشارخون گفت: روزهداري باعث كاهش فشارخون افراد سالم نميشود مگر آنكه فعاليت بدني زيادي داشته باشند.
وي افزود: روزهداري موجب كنترل بهتر فشارخون مبتلايان به پرفشاري خون ميشود، اما برخي از آنان بدون مشورت با پزشك يك وعده از داروي خود را حذف ميكنند كه همين امر باعث افزايش فشارخون آنان ميشود.
وي با اشاره به تاثير روزهداري بر عوامل انعقادي اظهار كرد: يافتههاي مختلفي در اين زمينه به دست آمده است اما در مجموع روزهداري اثر سوئي بر عوامل انعقادي ندارد. از سوي ديگر نوع رژيم غذايي در ماه مبارك رمضان باعث تغييرات چربي خون ميشود بنابراين روزهداري بر آن تاثيري ندارد.
اين متخصص قلب و عروق توصيه كرد: مبتلايان به بيماريهاي حاد و كنترل نشده قلبي يا افرادي كه شدت بيماري آنان متوسط است اما با روزهداري دچار مشكل ميشوند مجاز به روزهگرفتن نيستند، اما روزهداري معمولا براي بيماران قلبي و عروقي كه بيماري آنها كنترل شده، بدون اشكال است.
نعمتي پور در پايان تاكيد كرد: پزشكاني بايد در زمينه روزهداري مورد مشورت قرار گيرند كه به اين كار به عنوان يك فريضه الهي اعتقاد داشته باشند.
ارسالها: 866
موضوعها: 165
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4598 بار در 1336 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : پرند
افطار که میشه کلا 2 ساعت سر سفره ام!به نظرتون میشه به تدریج مصرف کرد!!!
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
مصرف يك ليوان شير همراه با خرما، كشمش وعسل براي شروع افطار مناسبتر است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يك متخصص تغذيه با بيان اين كه نوشيدنيهاي بسيار خنك و يا چاي داغ در هنگام افطار، تشنگي و عطش را بيشتر ميكند، توصيه كرد: شروع افطار با يك ليوان شير همراه با خرما، كشمش وعسل مناسبتر است.
دكتر ضياءالدين مظهري در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، با اشاره به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان و تاكيد بر استفاده از تمام گروههاي غذايي در اين ايام اظهار كرد: در ماه مبارك رمضان لازم است از تمام گروههاي غذايي استفاده شود. با روزه داري و حذف يك وعده غذايي كه در حدود 600 كالري است، انرژيهاي ذخيره شده مازاد بر نياز بدن كه به صورت چربي انباشته شده است، كاهش يافته و باعث ميشود نوعي جرم گيري در تمام ارگانهاي حساس اتفاق بيفتد و برخي سموم نيز از بدن خارج شوند.
وي با اشاره به اينكه در كنار ايجاد تعادل در هيچ ماهي از سال به اندازه ماه مبارك رمضان، اسراف در مصرف مواد قندي و چربي مشاهده نميشود، گفت: مواد قندي كه در اين ايام از طريق مصرف مواد غذايي چون زولبيا و باميه، حلوا و شله زرد به بدن مي رسد، بسيار فراتر از نياز آن بوده و اين مسئله باعث ميشود افراد از اين موهبت الهي كه يك درمان اجباري است محروم شده و در پايان ماه مبارك رمضان به جاي اينكه شاداب و سرحال باشند و بدنشان با تجربه تحمل گرسنگي و تشنگي توان خودش را افزونتر كرده و به بازسازي و تقويت سيستم دفاعياش بپردازد، اثر عكس داشته باشد، ضعيفتر شده و با افزايش قند خون، اوره و نظير آن روبرو شود.
رييس انجمن غذا و تغذيه حامي سلامت ايران در پاسخ به اين پرسش كه برخي توصيههاي اسلامي چون آغاز افطار با نمك يا خرما تا چه ميزان مورد توصيه علم تغذيه نيز هست، گفت: از زمان سحر تا افطار در يك فاصله طولاني، فعاليت سيستم گوارشي كم ميشود و با فرارسيدن زمان افطار، تغييراتي در بدن به وجود ميآيد كه بايد با كمك تغذيه آن را به درستي تنظيم كرد. شروع افطار با نمك و آب جوش، بدن را آماده دريافت مواد غذايي ديگر ميكند. پس از آن استفاده از يك ليوان شير همراه با خرما، كشمش وعسل بسيار مناسب است و ميتواند قندي را كه بدن لازم دارد از منابع طبيعي دريافت و جبران كند.
وي اضافه كرد: از اين ميان خرما، علاوه برقند طبيعي، سرشار از حيات است و حاوي مواد مغذي و با ارزشي چون آهن و منيزيم است.
دكتر مظهري با بيان اين مطلب كه ممكن است مصرف شير براي برخي افراد مضر باشد، گفت: استفاده مخلوطي از آب و آب ميوه تازه و يا سوپ رقيق جو با تركيب سبزيجات مختلف و غلات كه با آب مرغ يا آب گوشت بدون چربي تهيه شدهاند براي شروع افطار در اين افراد مناسب هستند.
وي ادامه داد: استفاده از شيربرنج و فرني كه با قطعات ميوههاي خشك و خلال بادام غني شده است و يا نان سنگگ به همراه پنير و گردو هم مطلوب هستند . لازم به ذكر است آرام خوردن غذا و افراط نكردن در مصرف آن نيز بايد مورد توجه قرار بگيرد. اجتناب از نوشيدنيهاي بسيار خنك بويژه نوشيدنيهاي گازدار و چاي داغ و پيدر پي نه تنها كمكي به فرد نميكند بلكه عطش وي را نيز بيشتر ميكند.
اين متخصص تغذيه، در ادامه با مورد توجه قرار دادن اين مطلب كه برخي افراد در ماه مبارك رمضان مبادرت به اهداي خون مينمايند، گفت: اهداي خون نه تنها ضرري ندارد بلكه باعث نو شدن سلولهاي خون ميشود. تنها بايد دقت كرد كه اين ميزان خون كم شده از حجم مايعات بدن، جبران شود. اگر افراد پس از افطار، خون دهند ميتوانند با استفاده از آب، آب ميوه، ميوه و سبزيجات فراوان اين كمبود را جبران كنند.
وي ادامه داد: سبزيجات علاوه بر اين كه از خشكي مزاج جلوگيري ميكنند، از اين حيث كه آب فراوان دارند و اين آب به صورت ژلي در دستگاه گوارش باقي ميماند به تدريج آب مورد نياز بدن را در طول روز تامين ميكند. منابع حاوي فيبر چون غلات و حبوبات و انواع سالادها و سبزيجات تازه كه با روغن زيتون و آب ليموي تازه تهيه شدهاند براي تامين ريزمغذيها و حفظ طراوت و شادابي در هنگام روزهداري مفيد هستند
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
هنگام سحر از خوردن غذاهاي خشک بپرهيزيد
خبرگزاري دانشجويان ايران - سمنان
يك متخصص تغذيه گفت: هنگام سحر از خوردن غذاهاي خشک نظير کوکو سبزي، کوکو سيبزميني، کتلت و گوشتهاي سرخ شده همچون کباب كوبيده، جوجهکباب و ماهي خودداري کنيد.
به گزارش خبرگزاري دانشچويان ايران(ايسنا)، عباس شجاعي با بيان اين مطلب افزود: اين غذاها به همراه غذاهايي که ادويه زيادي دارند، باعث عطش زياد و ترش کردن معده ميشوند.
اين متخصص اظهار داشت: تمام روزه داران، به خصوص آنهايي که دچار بيماريهاي گوارشي و معده هستند، سعي کنند از خوردن اين غذاها پرهيز كنند و يا از ليمو ترش، ماست و سبزي خوردن در کنار اين غذاها استفاده کنند.
وي بيان كرد: براي پيشگيري از بروز ناراحتيهاي گوارشي و سوزش سر معده، بايد از مصرف زياد غذاهاي شيرين و چرب مانند زولبيا و باميه در سحر يا افطار پرهيز کنند.
شجاعي افزود: مصرف سس مايونز، خامه، سوسيس و کالباس نيز در سحري يا افطاري مناسب نيست، زيرا اين غذاها زمينه بروز ناراحتيهاي گوارشي نظير ترش کردن معده را فراهم ميکنند.
وي تاكيد كرد: نوشيدن شش تا هشت ليوان آب در فاصله افطار تا سحر بسيار مناسب است نوشيده شود؛ براي پيشگيري از احساس تشنگي در طول روز، ليمو ترش تازه در پايان وعده سحري مصرف شود.
ارسالها: 296
موضوعها: 127
تاریخ عضویت: May 2010
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :1543 بار در 478 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
دقیقا همه این چیزایی که گفته نخورین من خوردم
ای سراپا همه خوبی
تک و تنها به تو می اندیشم
ارسالها: 869
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Nov 2009
تشکر های اهدا شده: 4839
تشکر های دریافت شده :5566 بار در 2439 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 88
دكتر معالج : رفته خارج ديگه برنمي گرده ...
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : هرجا تو باشي
دست گلت درد نکنه هانیه جون:55:
این هشت لیوان آب خوردنه از افطار تا سحر به نظر من شدنی نیست اصلن
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
ارسالها: 1,072
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Oct 2009
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5559 بار در 2066 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
محل سکونت : اهواز
هانیه منم الان داشتم فک میکردم توی این مدت مامانم تمام این چیزا رو به زور چپونده تو حلقم برای سحری
بخصوص این ماهی رو
هر چی من از ماهی بیزارم ، مامانم صبح و شب و سحر و افطار درست میکنه
آنارام باشید
ارسالها: 296
موضوعها: 127
تاریخ عضویت: May 2010
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :1543 بار در 478 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
2011/08/06, 10:12 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/08/06, 10:14 AM، توسط hanie.)
فرض کن
....من چند بار سعی کردم...شدنیه ولی بعدش آدم احساس بدی داره
آنی جون تو که خودت استاد آشپزی هستی عزیزم
ای سراپا همه خوبی
تک و تنها به تو می اندیشم
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
مصرف مواد قندي مصنوعي درسحرموجب كسالت روزه دار مي شود
خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا
تهران - عضو مركز تحقيقات بيوشيمي و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت : مصرف مواد قندي مصنوعي در وعده سحري موجب كسالت ، سردرد و كاهش تمركز روزه دار در طول روز مي شود .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ،دكتر 'محمد صفريان' افزود :مصرف مواد قندي مصنوعي همچون انواع شيريني ، زولبيا و باميه موجب نوسان در قند خون مي شود.
وي اظهار داشت :روزه داران بهتر است از مصرف مواد قندي مصنوعي در وعده سحري اجتناب كنند و به جاي آن از مواد غذايي حاوي پروتئين و داراي فيبر همچون حبوبات ، برنج هاي مخلوط به دليل آزاد كردن تدريجي انرژي و قند و مايعات مصرف كنند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: همچنين خوردن ميوه ، سبزي و سالاد بدون سس در وعده سحر بهترين راهكار براي تامين املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن و پيشگيري از تشنگي است.
استاديار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: افرادي كه از كم خوني رنج ميبرند، در صورت روزه گرفتن بايد از موادي كه حاوي آهن است مانند گوشت قرمز، خشكبار مانند برگه زردآلو و مغزها به شكل خام استفاده كنند.
وي گفت :در ماه مبارك رمضان رعايت بهداشت فردي و غذايي امري ضروري است از اين رو شستن كامل دستها و وسايل مورد استفاده براي طبخ و آمادهسازي غذا و استفاده از مواد ضدعفوني كننده براي شستن سبزي ها و ميوهها و انتقال مواد غذايي به ظروف درب دار از جمله نكاتي است كه بايد در بحث سلامت مواد غذايي به آن توجه كرد.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
2011/08/17, 10:14 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/23, 10:57 AM، توسط مـه ســـا.)
روزهداران پس از افطار براي رفع سردرد، مسكن نخورند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يك داروساز باليني به روزهداران توصيه كرد كه اگر پيش و پس از افطار دچار سردرد شدند، داروهاي ضد درد مصرف نكنند بلكه به اصلاح نحوه تغذيه خود بپردازند.
دكتر محمدرضا جوادي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، افزود: روزهداران حدود 16 ساعت از شبانهروز مايعات و غذا مصرف نميكنند. آنان اگر هنگام افطار به ميزان زيادي آب و مايعات ديگر بنوشند ممكن است بدن آنها دچار اختلال الكتروليت شوند و اين وضعيت به سردرد بينجامد.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران تاكيد كرد: روزهداران براي پيشگيري از ابتلا به سردرد پس از افطار بايد به تدريج غذا و مايعات مصرف كنند و كمتر چاي پررنگ بنوشند.
جوادي در پايان درعين حال اظهار كرد: اگر سردردهاي روزهداران هرچند روز يكبار تكرار ميشود و آنان توان تحمل آن را ندارند ميتوانند استامينوفن يا ايبوبروفن استفاده كنند به شرط آن كه مبتلا به زخمهاي گوارشي يا بيماريهاي كبدي و كليوي نباشند