2010/05/19, 07:19 PM
امروز با یک متخصص سونوگرافی صحبت کردم اولش توجهی نکرد تا مدارک رو بهش نشون دادم ایشون کاملا از کار دکتر زامبونی اطلاع داشت و گفت MRV و داپلر خطاهای بسیار زیادی در مورد گرفتگی رگ داره و همانطور که در اخبار مختلف آمده ونوگرافی مطمئن ترین راه برای تشخیص گرفتگی هست اما چه پروتکلی؟ ایشان به من گفت باید پروتکل مشخص باشد در حال حاضر چند نوع پروتکل در دنیا برای تشخیص استفاده می شود که استانداردترین اونها پروتکل زامبونی هست اما بدون تعارف بگویم به دلیل اینکه دانشگاهها ارتباط کمی با محققان خارجی دارند بخصوص این قضیه هنوز حداقل من از این پروتکل اطلاع کافی ندارم و معمولا محققان ایرانی صبر می کنند اگر تحقیقی در دنیا یک تایید ضمنی گرفت آن زمان شروع به تحقیق می کنند !! .
در ضمن به من گفت فرض می کنیم گرفتگی وجود داشته باشد هیچ کس در ایران حاضر نیست چنین عملی انجام دهد قرار شد در مطب ایشان دو هفته دیگر همدیگر را ملاقات کنیم
در ضمن به من گفت فرض می کنیم گرفتگی وجود داشته باشد هیچ کس در ایران حاضر نیست چنین عملی انجام دهد قرار شد در مطب ایشان دو هفته دیگر همدیگر را ملاقات کنیم
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید
شاید امروز نه ؛ اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ... آری ، روزهای خوب خواهند آمد.
شاید امروز نه ؛ اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ... آری ، روزهای خوب خواهند آمد.