(2011/06/02, 07:43 AM)nahid نوشته است: علیرضا خیلی ممنون که فوری فیلم رو گذاشتی ولی من نتونستم ببینمش ، نیومد ،با فلش مشکل داره فک کنم. سرنگ پر هم تو اتاق بود بیشترنتونستم نگهش دارم.آخرشم نصفش هدر رفت و نصفش رو زدم زود تموم شد چون چیزی توش نمونده بود
ساراجون اون مدل آمادش که گفتی کدومه ؟
برای سینووکس هم وجود داره ؟
من اون تزریقاتی که خود شرکت سیناژن معرفی کرده بود ،رفتم بهم یاد داد مثلا ، نیم سانتیمتر هم از بالای سرنگ خالی بود می گفت اشکال نداره و اصلا هواگیری نمیکرد ، به منم نگفت چطور هواگیری کنم.
فرزانه جان هم که قبلا گفته بود اسبیره کنین قبل از تزریق ، من یه بار این کارو کردم خیلی درد گرفت ، کاش دقیقا می دونستیم کجای عضله ران رگ نیست با خیال راحت همون جا بزنیم که نیاز به اسبیره نباشه.
نرگس جان آمپول شما زیر پوستیه فرق داره.ولی با چشم بسته نزن با این حال :55:
اگر فیلدر فکن داری برات تو پ.خ از سایت یوتیوف میذارم.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
من از بچه هایی که آونکس میزنن خواهش میکنم به این فایل که من پیدا کردم
نگاهی بندازن.
درسته جای فیلم رو نمیگیره اما خوب الان تو این وضعیت نمیشه فیلم های خوب رو که در سایت های مفید هستند رو دید.
منم نمیخوام فیلمی که ندیدم رو توصیه کنم.
این بروشور رو نگاهی بندازید اگر خوب هست و مفید من ترجمه کنم.
مراحل تزریق رو از آماده سازی تا تزریق میگه!
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
2011/06/02, 07:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/06/02, 07:31 PM، توسط nahid.)
علیرضا دستت درد نکنه من الان داشتم یه چیزای دیگه هم می نوشتم که پرید.داشتم درحینش دوباره سعی می کردم فیلمو بیارم. که نشد همش پیغام میده فلش 10.3 رو نصب کنم؟ منم که صد بار تا حالا این کارو کردم. بعدش چی ؟ نمیدونم!
من دلم میخواد بجز دیدن بتونم دانلود کنم. از یوتی نمیتونم .ابزار دانلودشو ندارم.
من اینو دیدم خوبه .ممنون.بازم در مورد آوونکس یه چیزایی پیدا میشه و راحت ترن اونایی که میزنن.
از اولش به یه کارت به ما دادن که مال شرکت سیناژن بود و در اون مراکز مشاوره و تزریق رایگان سینووکس معرفی شده بود . اولین جایی که رفتم اصلا نمیخواست یاد بده و خودش می زد. چند بار رفتم ولی می گفت بیمار نباید بزنه. البته رایگانم نبود 1000 می گرفت. حالا اون مهم نیست ولی هم یاد نمیداد و هم پیاده روی زیادی داشت که مسیرش تاکسی نداشت.صبح تا ظهر هم فقط بود. دیدم این به وقت من نمیخوره . رفتم یه جای دیگه که بهم یاد بده تا راحت شم از رفت و آمد. یاد میداد ولی من اولاش خیلی می ترسیدم تا بالاخره تایید شدم و خودم تزریق کردم.اما الان می بینم بازم نکاتی هست که نگفته یا نظرش با دیگران فرق داره.
حالا اگه بیمارستان سینا بهتر یاد میدن یه جلسه جبرانی میرم اونجا !