موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 22
تشکر های دریافت شده :198 بار در 76 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : dr.sahraeian
داروي مورد استفاده :
در نظر داشته باشید هر دارویی هر جا می زنید حتما تست کنید که وریدی نباشه وگرنه حداقل اتفاقی که میوفته یک ماه در شک و کما می روید و عوارض وحشتناکی که خوب نمی شن
قصه نيستم که بگوئی ، نغمه نيستم که بخوانی ،صدا نيستم که بشنوی ،یا چيزی چنان که ببينی ،يا چيزی چنان که بدانی ...
من درد مشترکم ،مرا فرياد کن
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
چطور بفهمیم وریدیه؟
قبل تزریق سرنگ رو یکم بکشیم بالا ؟
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
من روی ران میزنم و میدونم باید تست کنم که رگ نباشه ولی هربار خواستم اهرم سوزن رو بکشم بالا درد گرفته چون احتمالا مویرگا پاره میشن و... ، پس از خیرش گذشتم و میزنم هرچه بادا باد ! . ولی شما گفتین اگه تورگ بزنیم تو شوک و کما میریم ؟؟ یعنی من تا حالا تو عضله زدم و درست بوده جاش ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
فکر نکنم شوک و کما.....
من 10 بار از سوپروایزر بیمارستان پرسیدم کچلش کردم واسه رگ و هواگیری این چیزا!
آخرش میگفت اگر هم سرنگ رو نکشیدی بالا اشکال نداره.چمدونم والا شاید اونم مدرکش رو از دانشگاه هاوایی گرفته
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
من تازه یه ماه و نیمه که خودم می زنم و هیچ وقت نتونستم سرنگ رو بالا بکشم آخه درد داره و منصرف می شم منم از خواهرم که پرستاره پرسیدم گفت اگه محلشو درست انتخاب کرده باشی درسته نمی خواد حتما بالا بکشی ولی چون تو وارد نیستی بهتره این کار رو بکنی. اما من نمی تونم.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
دوستان من امشب آمپولمو زدم و برای اولین بار جرات کردم پیستون سرنگ کمی بالا بکشم هیچ خون نیومد ولی بعد از اینکه سوزن رو آوردم محل تزریق به شدت خون میومد تا حالا اینجوری نشده بود یه مقدار خون هم توی سرنگ رفته بود. یکی بگه من درست زدم یا نه؟
تا از همه نپرسم خیالم راحت نمیشه که! تا من آمپول زدنو یاد بگیرم همه رو کلافه می کنم.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
یکم پیستون رو کشیدی بالا یعنی چی ؟ یکم توضیح بده
کجات تزریق میکنی ؟
من براحتی ویال اوونکس رو آب میکنم بعد میکشم تو سرنگ بعد هم تزریق میکنم به پشتم یه جای نرم رو پیدا میکنم سوزن رو 90 درجه وارد میکنم و خالی میکنم و بعد هم به ارومی در میارم کم پیش اومده خون بیاد همش هم 30 ثانیه طول نمیکشه
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
(2011/10/16, 11:20 PM)MFhealth نوشته است: دوستان من امشب آمپولمو زدم و برای اولین بار جرات کردم پیستون سرنگ کمی بالا بکشم هیچ خون نیومد ولی بعد از اینکه سوزن رو آوردم محل تزریق به شدت خون میومد تا حالا اینجوری نشده بود یه مقدار خون هم توی سرنگ رفته بود. یکی بگه من درست زدم یا نه؟ تا از همه نپرسم خیالم راحت نمیشه که! تا من آمپول زدنو یاد بگیرم همه رو کلافه می کنم.
احتمالا مثل پینیسیلین کار کردید نباید اونطوری کنید ، این مدلش با پینیسیلین یک جور نیست.
آخه من دیدم مامانم تزریق های عضلانی رو پیستون سرنگ رو یکمی میکشه به طرف بیرون ، تازه کج میزنه !! آمپولهای مارو نباید کج بزنیم یا پیستون رو توی بدن بالا پایین کنیم بعدش تزریق رو انجام بدیم این کار باعث خونریزی میشه !
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 101
تشکر های اهدا شده: 108
تشکر های دریافت شده :1005 بار در 271 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر سیامک یزدانی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
من اولين بار يه پرستار اومد خونه آمپولمو زد. اون آموزش ديده بود براي زدن آوونكس. مي گفت واسه اينكه بفهمي روي رگ زدي يا نه يه كمي پيستون رو بالا بكش ببين خوني ميشه يا نه؟ اگه نشد جاي درستي زدي. ولي من خودم كه شروع كردم به يادگرفتن و زدن آمپول، هيچ وقت اين كار رو نكردم. هميشه دقت كردم كه روي رگ نزنم. قشنگ ميگردم روي رون پام و بين رگها رو پيدا ميكنم و ميزنم. به جز يه بار كه اشتباهي روي رگم زدم
درد گرفت. سوزن رو كشيدم بيرون، خون اومد. بعد دوباره يه جاي ديگه زدم، بازم اشتباه كردم. واسه دفعه سوم سوزنو فرو كردم توي رون پام. اين دفعه جاي درستي زدم اما سوزن اونقدر كند شده بود كه با زحمت رفت توي رون پام
خلاصه موفق شدم. ولي واسه م تجربه شد كه موقع آمپول زدن فقط حواسم به كارم باشه. فكرم جاهاي ديگه دور نزنه
بعد از اون ديگه همچين مشكلي واسه م تاحالا پيش نيومده. بچه خوبي شدم
موضوعها: 101
تشکر های اهدا شده: 108
تشکر های دریافت شده :1005 بار در 271 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر سیامک یزدانی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
(2011/07/19, 04:09 AM)athar نوشته است: سلام ـ فرشته جان باتوجه به تجربه شما کدام قسمت ران (خارجی - داخلی یا قدام ران ) برای تزریق آوونکس مناسب تر است.
عزيزم پرستاري كه اولين بار آوونكس رو برام تزريق كرد ميگفت قسمت خارجي بهتره. درضمن منطقه تزريق رو به اين صورت پيدا ميكني: به اندازه 4 انگشت از زانو مياي بالا و به اندازه يك كف دست از بالاي رون پا (محل كشاله ران، جايي كه پا به قسمت بالاي بدن متصل ميشه )مياي پايين. بين اين دو محلي كه گفتم بايد تزريق كني. اميدوارم متوجه شده باشي. خودم كه نفهميدم.
توضيحش بدون تصوير سخته.