موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :34 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر بقایی
داروي مورد استفاده :
(2016/12/03, 07:42 PM)همراز نوشته است: سلام دوست عزیز.
من ۱۳ ساله آوونکس میزنم و بعد از ۱۳ سال تزریق هفتگی هنوز هم ۲۴ ساعت بعد از تزریق علایم آنفولانزا رو تجربه میکنم و فقط با مسکن آروم میشم.
دکتر من معتقده که با توجه به اینکه در سیر بیماری بدن من به این دارو واکنش مثبت نشون داده بهتره که با تحمل عوارض جانبی دارو همچنان همین رو ادامه بدم.
سلام دوست عزیز
شما طی ای ۱۳ سال حمله ی جدید نداشتید؟ من حدود یک سال و نیمه که اوونکس استفاده میکنم و کم کم دارم خسته میشم. اگه حمله ی جدید رخ نده ایا میشه مصرف دارو رو قطع کرد؟
به عنوان تجربه برای بقیه دوستان بگم که من ساعت ۸شب تزریق میکنم و حودود ۱۱ عوارض دارو شرو میشه.با مصرف ی نوافن خیلی عوارض کمتر میشه و فقط تا فردا کمی خسته و سنگین میشم. نوافن بخاطر ایبوبروفن برای بدن درد که عارضه اصلی این دارو هست خیلی خوب جواب میده.
مرسی
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
شما اگر حمله ای هم نداشته باشید باید روند دارو ادامه داشته باشه مگر در مواردی خاص که پزشک مجوز بدن استفاده نکردن را
درواقع داروها تا حدی نقش پیشگیری از حمله رو دارند
باید کاری کنی، آروم بگیرم
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :34 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر بقایی
داروي مورد استفاده :
سلام، مرسی از دوستانی که پاسخ دادند
ی سوال داشتم، من حدود ۴ ۵ روز بعد از تزریق دچار سردرد میشم. یعنی همیشه ۲شنبه تزریق انجام میدم و حدود ۲۴ ساعت علایمی که همه میدونیم رو دارم. ولی معمولا جمعه یا شنبه هر هفته سردردای عجیبی میگیرم که مسکنی مث ژلوفن هم زیاد ارومش نمیکنه. ایا دوستان تجربه مشابهی دارند؟ ممکنه ب اوونکس ربط داشته باشه؟ جایی ندیدم راجب این مورد چیزی نوشته باشن.
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 78
دكتر معالج : نیکنام
داروي مورد استفاده : آونکس
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2019/08/01, 11:44 AM، توسط نسترن65.)
آیا مصرف آمپول آوونکس میتواند باعث قطع قاعدگی شود؟ در صورتی هم که نمیتوان داروهای هورمونی نظیر پروژسترون مصرف کرد چه باید کرد؟ خوشحال میشم با نظراتتون کمک کنید
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
نسترن جان من آونکس مصرف نمیکنم اما چون خودم تجربه اش رو دارم میدونم داروهای ام اس ممکنه در شروع مصرف تا بدن بهش عادت کنه نظم پریود رو بهم بزنه. مثلا من شروع استفاده از سینووکس یه هفته درمیون پریود میشدم
خیلی آزار دهنده بود یه هفته پاک یه هفته پریود . تقریبا سه ماه طول کشید تا درست شد
برای اطمینان هم از پزشکتون سوال کنین هم با یه پزشک متخصص زنان مشورت کنین
به اندوه خود لبخند بزن...