موضوعها: 89
تشکر های اهدا شده: 2329
تشکر های دریافت شده :3720 بار در 1114 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
متخصصان عرصه علوم اعصاب با استفاده از يک پروتئين تازه کشف شده که رشتههاي عصبي آسيب ديده را وادار به رشد مجدد ميکند، موفق به ترميم صدمات وارده با اعصاب بينايي شدهاند.
به گزارش سایت انجمن درمانگران ایران (IranHealers.com) از گاردين، اين کشف مهم به درمان عارضههاي نابينايي ايجاد شده در اثر جراحات وارده به عصب بينايي در نتيجه سوانح، تومورها و يا بيماريهاي معمول چشمي همچون آب سياه کمک خواهد کرد.
محققان حتي اميدوارند با بهرهگيري از اين روش منحصر به فرد به درمان ديگر بيماريهاي فرسايشي همچون سکته مغزي و جراحات ناحيه ستون فقرات بپردازند.
عصب بينايي بخشي از سيستم اعصاب مرکزي است و برخلاف اعصاب موجود در سيستم اعصاب پيراموني مانند اعصاب موجود در انگشتان دست و پا هيچ توانايي در بهبود و ترميم در پي بروز جراحت از خود نشان نميدهد.
دانشمندان معتقدند سيستم اعصاب مرکزي به طور کلي به شيوهاي تکامل يافته از ترميم خود به خودي اعصاب آسيبديده ممانعت به عمل ميآورد و اين اقدام نيز در واقع نوعي مکانيسم دفاعي عليه احتمال سيمکشي مجدد و همراه با اشتباه اعصاب آسيب ديده محسوب ميشود. در واقع در صورت وقوع چنين خود ترميمي و سيمکشي مجددي، اين احتمال وجود داشت که سيگنالهاي مهم ارسالي و دريافتي از مغز دچار اختلال و آشفتگي شوند.
اکنون محققان موفق به کشف نوعي پروتئين تحت عنوان «oncomodulin» شدهاند که از طريق اتصال به رشتههاي عصب بينايي، موجب فعال شدن مجموعهاي از ژنهاي رشد و در نتيجه رويش مجدد اعصاب آسيبديده ميشود. آزمايشات انجام شده نشان داده است که استفاده از کپسولهاي کوچک حاوي پروتئين مزبور ميتواند به ميزان 5 تا 7 برابر پروسه رشد مجدد اعصاب بينايي را افزايش دهد.
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
تشکر شده توسط : | 111reza , محبوب64 , zenith , SSA , ساسان , mahdie , hadisss , nahid , اميدوار , omid_nejad , hani , سها , نازلی , Azad , paeazan , aztab , آنا , sahar.p , farda20032020 , آرزو , غزاله |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 13759
تشکر های دریافت شده :13030 بار در 3593 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
داداش رامین ممنون بابت مطابی که گذاشتی
این درمان برای افرادی که ام اس دارن و اعصاب بینایی شون بر اثر التهاب اسیب دیده و پیام رسانیش مشکل داره هم قابل استفاده است ؟؟
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
داروي مورد استفاده :
(2014/01/21, 05:36 PM)zenith نوشته است: داداش رامین ممنون بابت مطابی که گذاشتی
این درمان برای افرادی که ام اس دارن و اعصاب بینایی شون بر اثر التهاب اسیب دیده و پیام رسانیش مشکل داره هم قابل استفاده است ؟؟
بدون شک قابل استفاده است چون بحثه میلینه و فرق نمیکنه که تو ام اس از بین رفته باشه یا نوریت اپتیک یا ..... / دارم یه نگاهی به مقالات انگلیسی در این رابطه میکنم اگه مطلب جالبی در مورد این پروتیین و ام اس بود حتما میزارم .
داروي مورد استفاده :
2014/01/21, 08:51 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/21, 09:07 PM، توسط warrior.)
این پروتئین به صورت دارو در کشور آمریکا توسط شرکت Creative Biomart تولید شده .
http://www.novateinbio.com/en/recombinan...Human.html
http://www.novateinbio.com/en/human-elis...a-kit.html
http://www.neobits.com/biovendor_rd17223...CB0Q-RIwAA
(2014/01/21, 05:43 PM)warrior نوشته است: (2014/01/21, 05:36 PM)zenith نوشته است: داداش رامین ممنون بابت مطابی که گذاشتی
بدون شک قابل استفاده است چون بحثه میلینه و فرق نمیکنه که تو ام اس از بین رفته باشه یا نوریت اپتیک یا ..... / دارم یه نگاهی به مقالات انگلیسی در این رابطه میکنم اگه مطلب جالبی در مورد این پروتیین و ام اس بود حتما میزارم .
در مقاله زیر لیست بیماری هایی رو که این پروتئین روشون تاثیر داره رو آورده که ام اس هم جزشون هست :
Examples of neurological disorders include traumatic or toxic injuries to peripheral or cranial nerves, spinal cord or to the brain, cranial nerves, traumatic brain injury, stroke, cerebral aneurism, and spinal cord injury. Other neurological disorders include cognitive and neurodegenerative disorders such as Alzheimer's disease, dementias related to Alzheimer's disease (such as Pick's disease), Parkinson's and other Lewy diffuse body diseases, senile dementia, Huntington's disease, Gilles de la Tourette's syndrome, (( multiple sclerosis )) , amyotrophic lateral sclerosis, hereditary motor and sensory neuropathy (Charcot-Marie-Tooth disease), diabetic neuropathy, progressive supranuclear palsy, epilepsy, and Jakob-Creutzfieldt disease. Autonomic function disorders include hypertension and sleep disorders
http://www.google.com.mx/patents/EP1289540B1
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 3961
تشکر های دریافت شده :1550 بار در 275 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٨٤
دكتر معالج : دكتر صحراييان
داروي مورد استفاده :
چقدر خوب ميشه آگر بشه ، به كلي مريض كمك ميشه
یه غبار یخی یه ستاره سرد / یه شب از همه چی به خدا گله کرد/ یک دفعه به خودش همه چی رو سپرد /دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
تشکر های اهدا شده: 2351
تشکر های دریافت شده :1453 بار در 509 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : مقدسی
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
من بینایی چشام با هیچ کورتون یا آمپولی حل نشد فقط وقتی پلاسمافرز شدم بیناییم کامل حل شد
خداکنه با این نوع درمان همه ی مشکلات چشم حل بشه
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ...
سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟
فرزندت از پای درآمده ...
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : saadatnia
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | سها |
|
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1993
دكتر معالج : یوسفی
داروي مورد استفاده :
سلام عصب چشم مت در یه تصادف شدید که زنده شدن من از کما معجزه بود به طور جدی آسیب دیده و له شده و یه چشمم اصلا دید نداره آیا برای چشم منم جواب میده؟؟؟؟؟
تشکر شده توسط : | سها |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
(2015/02/23, 08:53 AM)alireza_as نوشته است: سلام عصب چشم مت در یه تصادف شدید که زنده شدن من از کما معجزه بود به طور جدی آسیب دیده و له شده و یه چشمم اصلا دید نداره آیا برای چشم منم جواب میده؟؟؟؟؟
سلام
اینجا بحث ترمیم آسیبهای تروما نیست
بیشتر در خصوص التهابهای ام اسی صحبت میشه
شما ام اس هم دارین؟
در هر حال برای بهبودیت دعا میکنیم
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
تشکر شده توسط : | |
|
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1993
دكتر معالج : یوسفی
داروي مورد استفاده :