امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر داروی لوسمی در درمان ام اس
#1
پژوهشگران می گویند دارویی که برای معالجه لوسمی به کار می رود، می تواند سلاح نیرومندی برای مقابله با بیماری "ام اس" باشد.
به نظر می رسد که این دارو به نام "آلمتوزوماب" پیشرفت ام اس (multiple sclerosis) را در بیمارانی که در مراحل اولیه و فعال شایع ترین نوع این بیماری هستند متوقف می کند.
مطالعه دانشگاه کمبریج که نتایج آن در "نشریه پزشکی نیوانگلند" چاپ شده است همچنین اشاره می کند که این دارو حتی ممکن است صدمات قبلی ناشی از ام اس را جبران کند.
با این حال آنها اخطار می دهند که مصرف این دارو می تواند عوارض جانبی جدی داشته باشد. به علاوه آنها تاکید کردند که مطالعات آنها هنوز در مراحل اولیه است.
آلمتوزوماب در دهه 1970 در کمبریج ساخته شد و مدت هاست که برای معالجه لوسمی (سرطان خون) به کار می رود. این دارو سلول های سفید سرطانی سیستم مصونیت بدن را از بین می برد.
در مطالعه تازه که ظرف سه سال به روی 334 فرد مبتلا به نوع شایع ام اس (نوعی که متناوبا تخفیف می یابد و عود می کند) مشاهده شد که موارد حمله بیماری در کسانی که این دارو را مصرف می کنند 74 درصد کمتر از کسانی است که از معالجه مرسوم با "اینترفرون-بتا" استفاده می کنند.
آلمتوزوماب همچنین خطر افزایش تدریجی معلولیت را در مقایسه با شیوه متداول معالجه 71 درصد کاهش می دهد.
برخی از افراد تحت مطالعه که این دارو را دریافت کردند بخشی از قوای خود را که تصور می شد برای همیشه از دست داده باشند باز یافتند و در نتیجه در مقایسه با ابتدای مطالعه (یعنی سه سال پیشتر) از میزان معلولیت آنها کاسته شده بود.
در مقایسه، در کسانی که اینترفرون-بتا دریافت کرده بودند نشانه های معلولیتی که با گذشت زمان بدتر می شود مشاهده شد.
اسکن مغز بیماران نشان داد که آلمتوزوماب باعث شد که مغز بیماران بزرگتر شود درحالی که مغز بیمارانی که تحت معالجه دیگر قرار گرفته بودند کوچکتر شد.
محققان گفتند این یافته ها حاکیست که آلمتوزوماب ممکن است زمینه مرمت بافت های صدمه دیده مغز را فراهم کند.
با این حال آنها تاکید کردند که باید مطالعات بیشتری برای تایید این آثار لازم است.
الستر کامپتون سرپرست ارشد این تحقیقات گفت که آلمتوزوماب نویدبخش ترین دارو برای معالجه ام اس است.
وی گفت: "ما امیدواریم که آزمایش ها در مرحله سوم تایید کند که این دارو هم می تواند وضع بیمار را تثبیت کند و همچنین امکان جبران برخی از معلولیتی که قبلا غیرقابل بازگشت به نظر می رسد را فراهم کند."
ام اس ناشی از عیبی در سیستم مصونیت بدن است که به حملات به الیاف عصبی و روکش محافظ آنها به نام "مایلین شیت" منجر می شود.
این صدمات مانع عملکرد درست عصب ها شده و به معلولیت های جسمی و ذهنی منجر می شود.

 تشکر شده توسط : SSA , sargol , مهرافروز , عمومهربان
#2


استفاده از داروی سرطان خون برای درمان ام اس

دکتر آلیستر کولز می گوید : «آلمتوزوماب موثرترین داروی تجربی برای مقابله با ام اس است.»

پژوهشگران دانشگاه کمبریج روز پنجشنبه اعلام کردند که در تحقیقات جدیدی مشخص شده است که یک داروی مقابله با سرطان خون می تواند از گسترش بیماری ام اس جلوگیری کرده و حتی بخشی از عوارض ناشی از آن را جبران کند.

براساس این پژوهش داروی آلمتوزوماب (Alemtuzumab) از موارد حملات ام اس در افراد مبتلا به این بیماری کاسته و حتی به آنها کمک کرده که برخی از کارکردهای فیزیکی از دست رفته تحت تاثیر این بیماری را به مرور بازیابند.

دکتر آلیستر کولز از استادان مغز و اعصاب در دانشکده پزشکی کمبریج و از هدایت کنندگان این پژوهش می گوید :«توان یک داروی ام اس در احیا بافت های مغز امری بی سابقه است.»

او می افزاید: «این دارو اگر در مراحل اولیه ابتلا به بیماری ام اس به مبتلایان داده شود می تواند از پیشرفت آن جلوگیری کرده و از طریق ترمیم آن بخشی از بافت های مغز که آسیب دیده اند قادر است بخشی از توانمندی فیزیکی از دست رفته این بیماران را احیا کند.»

موسسه ام اس که بزرگترین نهاد خیریه برای کمک به مبتلایان این بیماری است از یافته های جدید استقبال کرده و اعلام کرد که قبل از تجویز عمومی این دارو باید تحقیقات بیشتری در مورد آن انجام شود.

«داروی آلمتوزوماب اگر در مراحل اولیه ابتلا به بیماری ام اس به مبتلایان داده شود می تواند از پیشرفت آن جلوگیری کرده و از طریق ترمیم آن بخشی از بافت های مغز که آسیب دیده اند قادر است بخشی از توانمندی فیزیکی از دست رفته این بیماران را احیا کند.»

دکتر آلیستر کولز از استادان مغز و اعصاب در دانشکده پزشکی کمبریج



لی دانستر مدیر بخش تحقیقات این موسسه گفت: «این اولین دارویی است که نشان داده می تواند از گسترش بیماری ام اس جلوگیری کرده و حتی بخشی از عوارض فلج کننده آن را در بیماران ترمیم کند. مسلما این تحقیقات باعث امیدواری کسانی خواهد شد که هر روز با عوارض ناشی از ابتلا به این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.»

در سراسر جهان میلیون ها نفر به بیماری ام اس مبتلا هستند که از طریق آسیب زدن به سیستم عصبی بخشی از کارایی قسمت های مختلف بدن انسان را مختل و یا برای همیشه فلج می کند. علاوه بر این بیماری ام اس می تواند عواضی شبیه به از دست دادن بینایی یا ناتوانی در حرکت، افسردگی و بیمارهای روحی و ذهنی را به دنبال داشته باشد. تاکنون درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و داروهای فعلی تاثیر محدودی در مقابله با آن دارند.

درجریان این پژوهش جدید به ۳۳۴ نفر از کسانی که در مراحل اولیه ابتلا به بیماری ام اس بوده اند داروی آلمتوزوماب و یا اینترفرون بتا - یک آ ( Interferon beta- ۱a) داده شد که یکی از موثرترین داروهای متعارف و کنونی برای مقابله با ام اس است.

پس از سه سال ادامه تحقیقات در مورد این افراد مشخص شد که آلمتوزوماب به نسبت سایر داروهای متداول حدود ۷۴ درصد بیشتر از میزان حملات ام اس در افراد مبتلا را کاهش داده و خطر تبدیل شدن عوارض این بیماری به معلولیت دایم را به نسبت داروی بتا - یک آ ۷۱ درصد بیشتر کاهش می دهد.

بسیاری از این بیماران که در این مدت از داروی آلمتوزوماب استفاده کرده اند در پایان دوره آزمایشی بخشی از کارکردهای از دست رفته بدن خود را بازیافته اند در صورتیکه موارد فلج بخش ها و اعضای بدن در سایر بیماران رو به افزایش بوده است.

نتایج این پژوهش جدید توسط دانشگاه کمبریج در مجله علوم پزشکی نیوانگلند منتشر شده است.

دکتر آلیستر کولز مسئول این پژوهش می گوید: «آلمتوزوماب موثرترین داروی تجربی برای مقابله با ام اس است.»

وی اظهار امیدواری کرد که آزمایشات تجربی بیشتر در آینده نشان دهد که این دارو علاوه بر جلوگیری از پیشروی بیماری ام اس خواهد توانست نقص عضوهای ناشی از آن را که عارضه ای دایمی تلقی می شدند را بهبود بخشد.

داروی آلمتوزوماب در دانشگاه کمبریج کشف شد و تجویز پزشکی آن برای درمان سرطان خون مزمن بود.


اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : ehsan 10054 , mari , mysis , عمومهربان
#3

داروی سرطانی ها امیدی تازه برای کنترل ام اس
1391-12-05
داروی مورد استفاده در درمان سرطان، می تواند روند پیشرفت بیماری خود ایمن مالتیپل اسکلروزیس (ام اس) را نیز کاهش دهد.
ایران پرتو اخبار پربازدید داروی مورد استفاده در درمان سرطان، می تواند روند پیشرفت بیماری خود ایمن مالتیپل اسکلروزیس (ام اس) را نیز کاهش دهد.
این کشف محققان موسسه کارولینسکای سوئد که فعلا در مرحله حیوانی با نتایج مثبت همراه بوده است، می تواند روش های درمانی نوینی را پیش روی بیماران مبتلا به ام اس قرار دهد.
بیماری ام اس به علت حمله سلول های سفید خونی به سیستم عصبی مرکزی(CNS) به وجود می آید (CNS)ها به طور طبیعی توسط سد خونی مغزی محافظت می شوند. التهابی که توسط ام اس ایجاد می شود موجب نفوذپذیری سد خونی برای عبور سلول های ایمنی می شود. طی این بیماری سیستم ایمنی به نخاع و مغز آسیب می رساند و با تخریب بافت عصبی باعث اختلال بینایی، رعشه و سایر ناتوانی و معلولیت های عصبی خواهد شد.
طی این پژوهش، محققان موش های مبتلا به ام اس را با داروی ایماتینیب تحت درمان قرار دادند. به گفته دکتر نیلسون این دارو با جلوگیری از نفوذ سلول های سفید خونی به بافت عصبی و سرکوب واکنش خود ایمن، از پیشرفت بیمای ام اس جلوگیری کرده و علایم عصب شناختی این بیماری را بهبود می بخشد.
در حال حاضر، آزمایش این دارو بر نمونه های انسانی در صدر تلاش محققان قرار دارد و امید است در آینده ای نزدیک، اثربخشی این دارو بر انسان نیز تایید شود.
این پژوهش در مجله معتبر PLOS ONE منتشر شده است.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اصلاح آسیب‌های میلین: روشی جدید در درمان ام اس محمود 1 4,038 2016/08/09, 08:55 AM
آخرین ارسال: niloofary
  درمان ام اس تنهاباشناسایی علل بروزآن paeazan 1 3,787 2013/11/28, 11:37 AM
آخرین ارسال: sargol
  درمان ام اس با زالو درمانی فرناز 10 20,480 2013/10/21, 05:05 PM
آخرین ارسال: sooorooosh
  تاثیر روحی ام اس بر خانواده mohsen121 20 14,269 2013/01/17, 04:36 PM
آخرین ارسال: sargol
  اشنایی باتاثیرات شگرف ویتامینDو تاثیر آن درپیشگیری ازms hamid 12 11,190 2012/11/15, 08:23 PM
آخرین ارسال: sargol
  درمان هاي غير دارويي بيماري MS maya 8 11,963 2011/11/23, 01:38 PM
آخرین ارسال: فرناز
  چاي سبز موثر در درمان بيماري هاي اتوايميون-MS maya 6 12,712 2011/11/19, 10:23 PM
آخرین ارسال: arezoo_azizi
  دارو شناسي برای درمان خستگي h.kakavand 1 7,060 2011/10/01, 12:36 PM
آخرین ارسال: Hasty
  پژوهش های به عمل آمده درخصوص درمان ضايعات طناب نخاعی warrior 0 3,549 2011/08/25, 07:03 PM
آخرین ارسال: warrior
  تعویض پلاسما ، مؤثر در درمان عود شدید" ام اس "و دیگر بیماری های نورو aztab 4 12,341 2011/08/01, 01:22 PM
آخرین ارسال: Prime



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست