موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :18 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : 95/01
دكتر معالج : محمدیانی - نهایتی - غفاری
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
کرختی و بی حسی سمت راست دست و کتف و گردن و سر ... وای که چه حس بدیه
دقیقا مغز سرتم نصفش سِر میشه
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند ...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 19
تشکر های دریافت شده :56 بار در 17 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : Najjaran
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
(2009/09/30, 03:18 PM)nahid نوشته است: دوستان عزیز در صورتی که حمله بیماری برای شما غیر از اختلال در دیدکه موضوع این نظر سنجی نیست
به صورت احساس بی حسی یا کرختی (مورمور ) در یک طرف بدن ظاهر شده است در کدام سمت بدنتان بوده است ؟
سلام.
ابتدا پای سمت چپم بود بعد پای راست هم اضافه شد و کم کم داشت به کمر و اندام های بالایی هم میرسید که خداروشکر سرمیزه شدم و داروی اینترفرون بتا رو بهم تزریق کردن و خداروشکر بهترشدم.
من نمی گویم سمندر باش یا پروانه باش
چون به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2506
تشکر های دریافت شده :2587 بار در 711 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حمزه لو,دکتر الهام جعفری
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
(2009/09/30, 03:18 PM)nahid نوشته است: دوستان عزیز در صورتی که حمله بیماری برای شما غیر از اختلال در دیدکه موضوع این نظر سنجی نیست
به صورت احساس بی حسی یا کرختی (مورمور ) در یک طرف بدن ظاهر شده است در کدام سمت بدنتان بوده است ؟
سلام دوستان خوبم
من این دفعه در هر دوسمت بدن بود
البته سمت چپم بیشتر بود و بی حسیش بیشتر بود .
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : حمید فلاح
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
(2011/12/17, 01:35 PM)arezooo82 نوشته است: آره منم اولین بار سمت راست بدنم بی حس شد
سلام خوبین.میتونین کمکم کنین.منم مادرم همینطوری هست هرجا بردیم خوب نشده
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
من فقط یه سمت صورتم از یه نقطه کنار فکم شروع شد بی حس شدن کشید تا زیر چشمم و گوشم ولی اختلال دید و حرکت و... نداشتم فقط یکمی تو تشخیص مزه ها با سمت راست مشکل داشتم. شدیدا بیخواب شده بودم. و یه متخصص داخلی بهم پیشنهاد داد برم پیش متخصص مغز و اعصاب که ام ار آی گرفتن و ام اس تشخیص دادن. جالبه گفتن اگه پیگیرش نمیشدم چند روز دیگه حس صورتم برمیگشت و ام اس تشخیص نمیدادن و ممکن بود با شدت زیاد خودشو نشون بده. در این مورد هم مدیون سماجت بابام برای فهمیدن دلیل بی حسی هستم که مجبورم کرد به حرف دکتر گوش بدم و برم متخصص مغز و اعصاب
به اندوه خود لبخند بزن...
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدعلی آرامی
داروي مورد استفاده : اکتیرامر - اکتوورکو
هیپنوتیزم یا خوابگری شاخهای از علم روانشناسی است که در آن به وسیلهٔ تلقین، شخص در حالت خاصی از هوشیاری قرار میگیرد. هیپنوتیزم یا بهطور دقیقتر موجب تسلط دیگری بر فرد نمیشود بلکه دیگری با ضمیر ناخودآگاه آدمی به مکالمه و القای تلقینات میپردازد. همهٔ هیپنوزها به نحوی خودهیپنوتیزم است و هیپنوتیزور خارجی فقط مامای هیپنوز از درون انسان است و آن را میزایاند.
همه مکاتب و عرفا به نحوی با آموزش هیپنوتیزم درگیر بودهاند. ضمیر ناخودآگاه تنها یک تئوریست که توضیح حقایق روی آن سوار میشود. هیپنوتیزور نمیتواند هرآنچه دوست داشت به سوژه تلقین کند.
طبق تحقیقات psychcentral که در موضوع هیپنوتیزم انجام شده ، شخص هیپنوتیزور قادر است هر آنچه در نظر دارد به شخص هیپنوتیزم شده القا کند زیرا در این حالت تلقینات هیپنوتیزور به جای حواس بدن عمل میکند و ضمیر ناخودآگاه انسان را تحت کنترل خویش قرار میدهد.
منبع :
ویکی پدیا