امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیماری های شایع اینترنتی
#1
امروزه ثابت شده است استفاده طولانی مدت از اینترنت، تاثیرات مخربی بر روح و روان افراد برجای می‌گذارد.

هرچند لفظ اعتیاد بیشتر تداعی‌گر اعتیادهای سنتی نظیر اعتیاد به الکل، مواد مخدر و قمار است ولی در چند سال اخیر، اعتیاد به اینترنت رفته رفته با وجه جدیدی روبرو شده است.

در واقع گسترش رایانه‌های شخصی از یک‌سو و افزایش و سهولت اتصال به اینترنت در منزل و محل کار از سوی دیگر، به ظهور معظلی به نام اعتیاد اینترنتی منجر شده است.

این در حالی است که همچون دیگر اعتیادها، این نوع اعتیاد نیز باعث منزوی شدن فرد از خانواده و اطرافیانش شده و می‌تواند به تخریب سلامت، روابط و احساسات شخص معتاد منجر گردد.

پژوهش جدیدی که توسط گروهی از روانشناسان دانشگاه لیدز انگلیس صورت گرفته نشان می‌دهد آن دسته از کاربرانی که مدت زمان طولانی از اینترنت استفاده می‌کنند، بیش از کسانی که وقت کمتری به وبگردی اختصاص می‌دهند، به افسردگی و احساس یاس و دلسردی مبتلا می‌شوند.

در این پژوهش خاطرنشان شده است که صرف وقت بسیار در اینترنت باعث می‌شود کاربر به جای تعاملات اجتماعی در زندگی واقعی، به اتاق‌های گپ‌زنی (چت) و شبکه‌های اجتماعی روی آورد.

این تحقیق در نشریه Psychological Sciences منتشر شده است، و در آن تاکید گشته که استفاده طولانی مدت از اینترنت ممکن است در نهایت به اعتیاد منجر شده و تاثیرات بسیار زیانباری بر سلامت روانی فرد بر جای گذارد.
 تشکر شده توسط : nazaninn , Matilat , Morteza , O#!!! , نازلی , sargol
#2
تاثيري كه استفاده درازمدت از اينترنت روي نحوه تفكر، تمركز و پردازش مغز ما مي‌گذارد، موضوعي است كه سال‌هاست دانشمندان را به خود مشغول كرده و باعث بحث و جدل‌هاي بسيار شده است. حالا ديگر مدت‌ها از زماني كه بچه‌ها و نوجوانان به صورت معمول هر روز ساعات زيادي از روز را به اينترنت اختصاص مي‌دهند، مي‌گذرد. اينترنت جزيي از زندگي آنهاست و به يك عادت و فراتر از آن، اعتياد تبديل شده است و آنها قسمتي از سال‌هاي حساسي را كه شخصيت‌شان در آن شكل مي‌گيرد، صرف وب‌گردي مي‌كنند.
سلامت نیوز :تاثيري كه استفاده درازمدت از اينترنت روي نحوه تفكر، تمركز و پردازش مغز ما مي‌گذارد، موضوعي است كه سال‌هاست دانشمندان را به خود مشغول كرده و باعث بحث و جدل‌هاي بسيار شده است. حالا ديگر مدت‌ها از زماني كه بچه‌ها و نوجوانان به صورت معمول هر روز ساعات زيادي از روز را به اينترنت اختصاص مي‌دهند، مي‌گذرد. اينترنت جزيي از زندگي آنهاست و به يك عادت و فراتر از آن، اعتياد تبديل شده است و آنها قسمتي از سال‌هاي حساسي را كه شخصيت‌شان در آن شكل مي‌گيرد، صرف وب‌گردي مي‌كنند. گرچه تعريف اعتياد آنلاين در ميان پژوهشگران مختلف متفاوت است، اما يك تحقيق تازه نشان داده است كه استفاده افراطي از اينترنت واقعا به صورت فيزيكي، مغز ما را تغيير مي‌دهد و مدارهاي نوروني ما را دستخوش دگرگوني مي‌كند. نتايج اين تحقيق در شماره سوم ژوئن مجله PLoS ONE منتشر شده است.

اعتياد را به صورت ساده مي‌توان بيماري مغزي‌ای تعريف كرد كه در صورت درگير كردن شخص باعث مي‌شود وي به صورت وسواس‌گونه از چيزي استفاده كند يا دست به كاري بزند، در حالي كه اين كار تاثير بدي روي سلامت، موقعيت و عملكرد اجتماعي وي دارد. به‌رغم كارهايي كه در زمينه اعتياد به اينترنت انجام شده است، هنوز پژوهشگران حتي در تعريف اين اعتياد هم با هم هماهنگ نيستند. مثلا راهنماي آماري و تشخيصي اختلالات ذهني يا DSM كه مرجع معتبر پژوهشگران براي تعريف و تشخيص اختلالات روان‌پزشكي است، تعريف دقيق و كاملي از اين اعتياد عرضه نكرده است. بيشتر پژوهشگران هنوز از پرسشنامه‌اي هشت سوالي براي تشخيص اعتياد اينترنتي اشخاص استفاده مي‌كنند. اين پرسشنامه در سال 1998 توسط «كيمبرلي يانگ» تنظيم شده است و در آن سوالاتي از اين دست وجود دارد: آيا از اينترنت به منزله وسيله‌اي براي فرار از مشكلات يا تخفيف اضطراب استفاده مي‌كنيد؟ آيا به خاطر اينترنت از رابطه با يك نفر يا يك موقعيت شغلي، تحصيلي يا حرفه‌اي خوب صرف‌نظر كرده‌ايد؟

اما چين به عنوان كشوري كه مطابق آمارها، 24 ميليون معتاد به اينترنت دارد، منتظر تعريف شدن اين اختلال نمانده و سعي كرده است تحقيقاتي عملي در اين زمينه انجام دهد. تخمين زده مي‌شود كه تنها پنج تا 10 درصد آمريكايي‌ها به اينترنت معتاد باشند، در حالي كه درصد معتادان اينترنتي چين خيلي بالاست. دلايل مختلفي براي بالا بودن اعتياد اينترنتي در چين ذكر شده است.
اولين دليل را در دسترس بودن اينترنت ارزان‌قيمت و فراگير بودن كافي‌نت‌ها در سطح شهرها مي‌دانند، اما بعضي‌ها ژرف‌تر به قضيه نگاه مي‌كنند. آنها معتقدند در جامعه‌اي كه مردم مجبورند هر روز 10 ساعت كار كنند و شش روز از هفته سر كار باشند، اينترنت، تنها مجراي گريز از فشار كار طاقت‌فرساست. شايد بازي‌هاي آنلايني كه به يك كارگر سخت‌كوش چيني امكان مي‌دهد در عالم رويا، قهرمان شود و يك امپراتوري بسازد، تنها دلخوشي يك چيني باشد.

در حقيقت ميزان وابستگي به بازي‌هاي آنلاين در ميان چيني‌ها آنقدر بالاست كه براساس خبر جالبي كه به تازگي منتشر شده است، زندان‌بانان يك زندان، محبوسان را مجبور مي‌كردند هر روز مدت زيادي بازي كنند تا با به دست آوردن طلاي مجازي و به فروش رساندن آن، مبلغي از آن را از آن خود كنند. چندين پژوهش، استفاده افراطي از اينترنت را با افسردگي، عملكرد ضعيف درسي، افزايش تحريك‌پذيري و اشتياق غيرطبيعي براي آنلاين شدن مرتبط مي‌دانند.

با اين مقدمه طولاني مي‌رسيم به شرح پژوهش جديدي در مورد اعتياد اينترنتي. در اين پژوهش سعي شده نشان داده شود اينترنت واقعا مي‌تواند ساختار فيزيكي مغز ما را تغيير بدهد و تغييراتي كه در نتيجه آن ايجاد مي‌شود، منحصر به تغييرات عملكردي نيست.
پژوهشگران در اين تحقيق، 18 دانشجوي چيني را كه 10 ساعت در روز و دست‌كم شش روز هفته مشغول اينترنت و بازي‌هاي آنلاين بودند، انتخاب كردند و سعي كردند با انجام ام.‌آر.آي روي مغز آنها و مقايسه آن با مغز 18 جواني كه كمتر از دو ساعت در روز وارد اينترنت مي‌شدند، تغييرات ساختماني مغز را جست‌وجو كنند.

پژوهشگران دريافتند كه واقعا تغييراتي در نتيجه استفاده از اينترنت در مغزها ايجاد مي‌شود. يكي از آنها كاهش ماده خاكستري قشر مغز در بعضي از نواحي به ميزان 10 تا 20 درصد بود. كورتكس مغز در قسمت پيش‌پيشاني خلفي جانبي، قسمت سينگوليت دمي قدامي، ناحيه حركتي ضميمه‌اي و قسمت‌هايي از مخچه، اين ميزان كوچك شدن را نشان مي‌دادند. اين كوچك شدن را مي‌توان با كاهش نيروي مهاري كه براي اجتناب از اعمال نادرست لازم است و همچنين كاهش خودآگاهي افراد از اهداف‌شان در ارتباط دانست.

اما سوال اين است كه اين كاهش حجم ماده خاكستري، واقعا يك تغيير بد است يا يك تغيير واكنشي براي سازگاري با كاري كه از مغز كشيده مي‌شود؟ برخي از محققان اعتقاد دارند همان‌طور كه يك ورزشكار متناسب با نوع ورزشش برخي از عضلاتش را پرورش مي‌دهد و بر حجم آن مي‌افزايد و در مقابل روي برخي از آنها كه به كارش نمي‌آيد، كار نمي‌كند، اين تغييرات، بيشتر واكنشي هستند و نمي‌توان آنها را بد قلمداد كرد.

در سال 2006 هم مغز رانندگان تاكسي لندن با مغز رانندگان اتوبوس اين شهر مقايسه شده و معلوم شده بود كه چگالي ماده خاكستري در هيپوكامپ خلفي (منطقه‌اي كه در راهبري و ايجاد يك نقشه دروني در ذهن و حافظه مهم است) رانندگان تاكسي در قياس با مغز رانندگان اتوبوس بيشتر است. در حالي كه رانندگان تاكسي لندن بايد يك شبكه لابیرنتي و پيچيده متشكل از 15 هزار خيابان را بدانند، رانندگان اتوبوس بايد مسير مشخص و سرراستي را طي كنند و طبيعي است كه مغز رانندگان تاكسي بايد متناسب با كارشان، سازگاري لازم را پيدا كند.
اما تغييرات مغز معتادان اينترنتي، منحصر به ماده خاكستري نيست و تغييراتي هم در ماده سفيد آنها پيدا شده است. ماده سفيد مغز، قسمت‌هاي مختلف مغز را به هم مربوط مي‌كند. بر اساس تحقيق انجام‌شده، مشخص شد كه ماده سفيد در شيار پيرامون هيپوكامپ راست معتادان اينترنتي افزايش يافته است. اين قسمت در تشكيل حافظه و بازيابي آن نقش دارد و طبيعي است كه در وب‌گرداني كه به صورت موقت نيازمند به حافظه سپردن و بازيابي اطلاعات هستند، افزايش داشته باشد.

از سوي ديگر ماده سفيد، بازوي خلفي كپسول داخلي چپ كه در اعمال شناختي و اجرايي نقش دارد، در مغز معتادان اينترنتي نسبت به بقيه جاها كاهش نشان مي‌داد. اين تغيير را مي‌توان با كاهش نيروي تصميم‌گيري اين افراد مرتبط كرد. البته مسلما براي بررسي دقيق‌تر تغييرات ساختاري و عملكردي اينترنت روي مغز به تحقيقات بيشتري نياز داريم، تحقيقاتي كه بايد روي افراد بيشتري با كارها و عادات آنلاين مختلف انجام شوند.
منبع:روزنامه شرق
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : نازلی , TootFarangi , najva
#3
laughing3 عنوان تاپیک را خوندم یاد خودم و بچه محل ها افتادم دیر بازیست گول شیطان بزرگ را خوردیم کلن در این ضمینه مشکل داریم .
خدا نکنــــــــــــــــــــــــــــــــــه اینترنت قطع بشه یا سرعت دانلود کم بشه دیگه همه : angry
خداییش ولی اگر حال آدم خوش نباشه که اینترنت که سهله کامپیوتر هم دیگه بهش نیگاه نمی کنم.

حالا که خبری در راه است گفتن مثلی که اینترنت رو دارن واسه کاربران خانگی ملی می کنن دیگه خیلی خبرشون رو مخ من راه رفته اعصاب ندارم اصلا laughing3
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
#4

.jpg   149483.jpg (اندازه: 33.41 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)

نام گروه: اخبار پزشکی انتشار: 1391/09/14
10 بیماری شایع اینترنتی
بیماری اینترنتی
هنگامی که پشت رایانه نشسته‌اید و بر روی صفحه کلید تایپ می‌کنید، فقط انگشتان و چشمان شما کار نمی‌کنند بلکه تمام اندام‌های بدن شما در حال فعالیت هستند. امّا متأسفانه، علیرغم این واقعیت، این کار شما ورزش محسوب نمی‌شود.

گسترش روزافزون خدمات اینترنت و زمان زیادی که افراد به طور روزانه در فضای مجازی می‌گذرانند، مشکلات و بیماری‌های متعدد جسمی و روانی به همراه داشته است که در زیر به معرفی ده نمونه از شایع‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

10- خستگی چشم

هنگامی که از چشمانتان زیاد استفاده می‌کنید، خسته می‌شوند. بنابراین جای تعجبی نیست که هنگامی که برای ساعت‌های طولانی به صفحه نمایشگر رایانه خیره می‌مانید، دچار سوزش و درد چشم شوید. به گفته پزشکان مایو کلینیک، «با وجودی که خستگی چشم آزاردهنده است امّا معمولاً مشکل حادّی نیست و پس از استراحت دادن به چشم‌ها برطرف می‌گردد.»

9- اضطراب سلامتی/ فاجعه‌سازی از درد

بعضی افراد مایلند علائم درد در بدنشان را به طور مبالغه‌آمیزی تفسیر کنند. روان‌شناسان به این تمایل، «فاجعه‌سازی از درد» می‌گویند. یعنی تمایل به در نظر گرفتن بدترین احتمالات به هنگام حس درد. منظور از اضطراب سلامتی نیز این است که فرد حس کند مشکل جدّی سلامتی دارد و این اضطراب با نتایج طبیعی آزمایش‌های پزشکی و اطمینان بخشی پزشک متخصص از بین نرود. اینترنت به دلیل وجود حجم زیاد اطلاعات نادرست، تأیید نشده و غیرعلمی و این باور در مردم که هرچه در اینترنت هست قابل اطمینان می‌باشد، می‌تواند باعث تشدید اختلال روانی «خود بیمار انگاری» گردد.

8- سردرد

سه نوع سردرد در ارتباط با اینترنت وجود دارد:

سردردهای تنشی

این نام ممکن است گمراه‌ کننده باشد. این نوع سردردها به دلیل استرس به وجود نمی‌آیند بلکه غالباً به دلیل کشیدگی عضله گردن یا چشم درد حادث می‌شوند. به گفته پزشکان مایوکلینیک، سردردهای تنشی از 30 دقیقه تا یک هفته ممکن است باقی بمانند.

سردردهای مزمن روزانه

اغلب افراد گاه به گاه دچار سردرد می‌شوند. اما به گفته پزشکان چنانچه تعداد روزهایی که فرد سردرد دارد بیشتر از تعداد روزهایی باشد که سردرد ندارد، احتمالاً دچار این سردرد است. ماهیت متوالی این نوع سردرد، آن را در بین بدترین سردردهای ناتوان‌ساز قرار می‌هد.

سردردهای استرسی

پیدایش سردرد به استرس خیلی زیادی نیاز ندارد. استرس ناشی از به انتظار دریافت اطلاعات ماندن از اینترنت، کندی بار شدن صفحات، خرابی رایانه و امثال آن‌ها می‌تواند باعث این نوع سردرد شود.

7- درد پشت

نشستن نادرست پشت رایانه، به ویژه اگر با چاقی، کمبود ورزش و تحرّک، و سیگار کشیدن همراه باشد به درد پشت می‌انجامد. منشأ این درد معمولاً عضلات، اعصاب، استخوان‌ها و مفاصل در ستون فقرات است. نشستن نادرست و برای ساعت‌های طولانی پشت رایانه، این درد را تشدید می‌کند.

6- ترومبوز وریدی

به لختگی درون رگ، ترومبوز گفته می‌شود. منظور از ترومبوز وریدی، تشکیل لخته خون در رگ‌های وریدی است که غالباً در پاها پدید می‌آید و علّت اصلی آن، بی‌تحرّکی و کم شدن آب بدن است. نشستن برای ساعت‌های طولانی پشت رایانه می‌تواند باعث ترومبوز وریدی گردد. به تازگی در هواپیماهای مسافربری نیز اطلاعات هشدار دهنده‌ای درباره ترومبوز وریدی به مسافران داده می‌شود و به آن‌ها توصیه می‌گردد تا برای ساعت‌های طولانی بی‌حرکت بر روی صندلی باقی نمانند.

5- نشانگان مونچهاوزن

نخست اجازه دهید به تعریف نشانگان یا سندروم مونچها‌وزن بپردازیم، چرا که ممکن است بسیاری از خوانندگان با این اختلال روانی آشنا نباشند، و بعد به سراغ اینترنت می‌رویم:
«خصوصیت مهم این سندروم، میل شدید به بستری شدن است و به عقیده بعضی از روان‌شناسان، اصطلاح اعتیاد بیمارستان برای این سندروم مناسب‌تر است. خصوصیت مهم دیگر این بیماران این است که به محض آشکار شدن ساختگی بودن علائمشان، درخواست ترخیص کرده و از مراجعه مجدّد به آن محل خودداری می‌کنند. مواردی دیده شده که بیمار برای ایجاد علائم دست به ابتکارهای عجیبی زده است.»
در اینترنت تعداد بیشماری اتاق گپ‌زنی ، گروه‌های پشتیبان و وبگاه شبکه‌های اجتماعی وجود دارد که افراد می‌توانند مشکلاتشان را با دیگران در میان بگذارند، درخواست راهنمایی کنند و حس همدردی دیگران را جلب کنند.
شاید تعجب کنید از این که خیلی از افراد صرفاً برای جلب توجه به بیان بیماری‌ها یا مصیبت‌های دروغین و ساختگی می‌پردازند. آن‌‌ها وانمود می‌کنند که قربانی تجاوز، حمله، ضرب و شتم یا بیماری‌های جدّی و سخت‌درمانی هستند تا توجه دیگران را به خود جلب کنند. به این اختلال روانی، نشانگان یا سندروم مونچهاوزن گفته می‌شود. بر اساس پژوهشی که صورت گرفته است، اینترنت می‌تواند افراد را ترغیب کند که به منظور جلب توجه وانمود کنند که مبتلا به بیماری هستند.

به گفته دکتر فلدمن از دانشگاه آلاباما افرادی که دارای این نشانگان هستند در صورتی که به یک مرکز روان‌پزشکی مراجعه کنند مورد درمان قرار خواهند گرفت امّا اغلب آن‌ها چنین تمایلی ندارند و ترجیح می‌دهند که یک بیماری جسمی حاد داشته باشند تا یک اختلال روانی.

4- افسردگی فیس‌بوکی

بر اساس گزارشی که در روزنامه دیلی‌میل چاپ شده است، فیس‌بوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی، دختران نوجوان را در معرض ابتلاء به اضطراب و افسردگی قرار می‌دهند. این‌گونه وبگاه‌ها علاوه بر امکان نامه‌نگاری و پیام‌رسانی، این امکان را برای نوجوانان به وجود می‌آورند که درباره یک چیز، بارها و بارها و بارها صحبت کنند. بر اساس این مقاله، بحث مکرّر در میان دختران نوجوان، به ویژه درباره ناکامی‌های عشقی، حال آن‌ها را بدتر می‌کند و هیجانات منفی در آن‌ها به وجود می‌آورد.

این گزارش، نتیجه پژوهشی است که از سوی دانشگاه استونی بروک نیویورک بر روی 83 دختر نوجوان صورت گرفته است. توصیه یکی از پزشکان به نوجوانانی که به طور مداوم درباره یک مشکل صحبت می‌کنند این است که «موضوع بحث را عوض کنند.»

3- خشم اینترنتی

با وجودی که ممکن است خشم اینترنتی به خودی خود برای سلامتی افراد مضر نباشد اما می‌تواند به آزار اینترنتی و حتی شاید به خشونت بینجامد. بنابراین کسانی که توانایی فروخوردن خشمشان را ندارند باید مواظب باشند.

یکی از منابع خشم اینترنتی «افزونگی اطلاعات» است. حجم عظیم اطلاعات موجود بر روی وب و کند بودن سرعت دستیابی به آن‌ها باعث بروز مقدار زیادی استرس در کاربران اینترنت می‌گردد. بر اساس مطالعه‌ای که از سوی شرکت نمایه‌گذاری بریتیش وب صورت گرفته، 68 درصد از 200 نفر افراد مورد مطالعه گفته‌اند که برای آن‌ها در انتظار دریافت اطلاعات ماندن از وب، استرس‌زاتر از گذراندن یک آخر هفته با پدر و مادر همسرشان است و 38 درصد گفته‌اند که استرس‌زاتر از ماندن در ترافیک خیابان است.

یکی از محل‌های بروز خشم اینترنتی در بخش اظهار نظرهای وب‌نوشت‌ها، ویدیوهای یوتیوب یا نظرگاه وبگاه‌هاست. اگر به بخش اظهار نظرها نگاهی بیندازید، خیلی طول نمی‌کشد تا به کلمات زشت و ناپسند بر بخورید. شاید ماهیت گمنام اینترنت، افراد را ترغیب می‌کند که هرچه در فکر دارند را بیان کنند. اما نکته‌ای که در اینجا وجود دارد این است که این مسأله واگیردار است. اظهار نظر خشمگینانه شما دیگران را خشمگین می‌کند و این چرخه همین‌طور ادامه می‌یابد.

2- اختلالات بالای دست

اختلالات بالای دست شامل: نشانگان (سندروم) کشیدگی گردن، نشانگان (سندروم) مجرای مچ دستی، نشانگان (سندروم) مجرای ساعدی، التهاب تاندون دست و مچ، التهاب تاندون و غلاف آن، التهاب کیسه زلالی، کشیدگی مکرّر عضلانی و نشانگان (سندروم) مجرای خروجی قفسه صدری است.

تمام این بیماری‌ها می‌تواند مربوط به استفاده از اینترنت باشد. این بیماری‌ها غالباً بر اثر استفاده بیش از حدّ از یکی از اندام‌های بالای دست (مثل بازوها) و استفاده بیش از حدّ از یک ابزار مثل صفحه کلید رایانه یا موس بروز می‌کنند و به دلیل آسیب‌دیدگی بافت ها با درد همراهند.

در مورد بیماری نشانگان مجرای خروجی قفسه صدری گفتنی است که دو گروه از افراد بیشتر در معرض خطر این بیماری قرار دارند. یکی کسانی که در تصادف‌های رانندگی دچار آسیب‌های گردنی می‌شوند و دیگر کسانی که از رایانه در وضیعت‌های نشستن نادرست و غیر ارگونومیک، در دوره‌های زمانی طولانی استفاده می‌کنند

1- اعتیاد به اینترنت

این بیماری به این علت در این فهرست شماره یک شده است که واقعاً بسیار جدّی است و در بعضی موارد کشنده بوده است. ماهیت اعتیاد بسیار فراگیر است. هنگامی که صحبت از اینترنت باشد، این اعتیاد می‌تواند به چیزهای زیادی پیدا شود. از تایپ کردن گرفته تا بازدید از اتاق‌های گپ‌زنی، خرید یا بازی‌های چند نفره.

اعتیاد به اینترنت آنقدر جدّی و واقعی است که مراکز بازپروری برای آن به وجود آمده است. به طور مثال، بر اساس مقاله‌ای که در نیویورک تایمز منتشر گردیده، مراکز بازپروری معتادان اینترنت در کره جنوبی با استفاده از مدّرسان نظامی به معتادان تمرین‌های بدنی نسبتاً شدید شبیه تمرین‌های نظامی می‌دهند، نشست‌های گروهی با مشاور برگزار می‌کنند و کارگاه‌های روان درمانی برای معتادان ترتیب می‌دهند. مسئله اعتیاد به اینترنت در کره جنوبی در سال‌های اخیر به صورت یک مسئله ملّی در آمده و میزان مرگ و میر ناشی از خستگی و از پا افتادگی پس از انجام بازی‌ها روز به روز در حال افزایش است.

برای این که متوجه شوید معتاد به اینترنت هستید یا نه، به پرسش‌های زیر جواب دهید:
• آیا از محدود کردن استفاده خود از اینترنت ناتوانید؟
• آیا کار کردن با اینترنت بیشتر وقت آزاد شما را به خود اختصاص می‌دهد؟
• وقتی دارید با اینترنت کار می‌کنید، زمان را گم می‌کنید (متوجه گذشت زمان نمی‌شوید)؟
• آیا امکاناتی برای خود فراهم می‌کنید که بیشتر به اینترنت متصل باشید؟
(مثلاً میز رایانه‌تان را با خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های فراوان پر می‌کنید؟ نوشابه‌های انرژی‌زا می‌آشامید؟)
• آیا به طور دائم رایانه‌ها و نرم‌افزارهایتان را ارتقاء می‌بخشید؟
• آیا چنانچه به هر دلیلی از اتصال به اینترنت بازداشته شوید دچار خشم، افسردگی، ناامیدی، زودرنجی، بی‌قراری یا کج‌خلقی می‌گردید؟
• آیا از رایانه‌تان برای فرار از واقعیت‌های زندگی استفاده می‌کنید؟
• آیا به دیگران در مورد میزان استفاده‌تان از رایانه دروغ می‌گویید؟
• آیا در دنیای واقعی از لحاظ اجتماعی آدمی تنها و منزوی هستید؟
• آیا هیجانات و احساساتی که از طریق شبکه‌های اجتماعی، بازی‌ها و ... در اینترنت به دست آورده‌اید جایگزین تجربیات زندگی واقعی شما شده‌اند؟
• آیا برای استفاده از اینترنت، روابط زندگی واقعی یا کارتان را به مخاطره می‌اندازید؟

اگر پاسخ شما به حداقل پنج پرسش از پرسش‌های بالا، مثبت باشد بهتر است برای درمان اعتیاد خود به اینترنت به مشاور حرفه‌ای مراجعه کنید.




گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : salamatnews.com

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : paeazan
#5
اعتیاد به اینترنت عامل ضعف سیستم ایمنی بدن و ایجاد بیماری در افراد می شود
تهران-ایرنا- محققان هشدار داده اند که صرف زمان بسیار زیاد در اینترنت، سیستم ایمنی بدن انسان را ضعیف می کند و سبب ایجاد بیماری در فرد می شود که افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا ازجمله این بیماری هاست.
اعتیاد به اینترنت عامل ضعف سیستم ایمنی بدن و ایجاد بیماری در افراد می شود
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی میل آنلاین، محققان دانشگاه سوان سی انگلیس و دانشگاه میلان ایتالیا در مورد علت این پدیده می گویند: افرادی که سطوح بالاتری از اعتیاد به اینترنت دارند نسبت به افرادی که اوقات کمتری را در اینترنت سپری می کنند، بیشتر احتمال دارد که تسلیم بیماری ها شوند.
این محققان معتقدند که این موضوع به دلیل این حقیقت است که افراد معتاد به اینترنت منزوی تر هستند و در نتیجه سیستم ایمنی ضعیفی دارند.
مطالعات گذشته نشان داده اند افرادی که مدت زمان بیشتری را در پای اینترنت می گذارند، محرومیت از خواب بیشتری را تجربه می کنند ، عادات غذا خوردن بدتری دارند و کمتر ورزش می کنند و به سیگار کشیدن و مصرف نوشیدنی های ناسالم بیشتر تمایل دارند.
این رفتارها به سیستم ایمنی بدن آنها آسیب می زند و آسیب پذیری آنها را برای ابتلا به بیماری ها بیشتر می کند.
پروفسور فیل رید از دانشگاه سوان سی انگلیس می گوید: متوجه شدیم که تاثیر اینترنت بر روی سلامت افراد مستقل از یک سری عوامل دیگر مانند افسردگی، بی خوابی و تنهایی است که با سطوح بالای استفاده از اینترنت و نیز سلامت ضعیف ارتباط دارد.
محققان در یک مطالعه 500 فرد 18 تا 101 ساله را مورد بررسی قرار دادند. آنها متوجه شدند، افرادی که اوقات بسیار زیادی را در اینترنت صرف می کردند نسبت به افرادی که اوقات کمتری را در اینترنت می گذراندند، بیشتر به علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبتلا می شدند.
این مطالعه نشان داد، افرادی که از سطح بالاتری از اعتیاد به اینترنت برخوردار بودند حدود 30 درصد بیشتر به علائم سرماخوردگی و یا آنفلوانزا مبتلا می شدند.
محققان همچنین متوجه شدند، افرادی که به اینترنت معتاد هستند زمانی که ارتباط آنها با اینترنت قطع می شود، تنش بیشتری را تحمل می کنند.

http://www.irna.ir/fa/News/81713247/
تاریخ خبر: 18/05/1394
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیماری زونا چیست؟ شهرزاد 4 7,317 2015/09/12, 01:05 PM
آخرین ارسال: Omidoops
  ویروس HIV و بیماری ایدز nazaninn 5 7,436 2014/01/23, 09:14 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  بیماری مارفان را بشناسیم نازلی 1 3,715 2013/10/14, 08:42 PM
آخرین ارسال: نازلی
  حفظ سلامت ناخن‌ها - تشخیص بیماری ازروی ناخن ها مـه ســـا 24 22,263 2013/07/31, 12:32 AM
آخرین ارسال: رامنا
  چرا بیماری‌ها گسترش یافته‌اند؟ حرفهای جالب دکتر قارون را بخوانی paeazan 0 2,763 2012/12/31, 11:53 PM
آخرین ارسال: paeazan
  شایع ترین بیماری مسری جنسی sargol 0 2,478 2012/12/06, 04:27 PM
آخرین ارسال: sargol
  10 بیماری نادر و عجیب و غریب دنیا را بشناسید نازلی 1 4,210 2012/12/05, 12:06 PM
آخرین ارسال: sargol
  افرادی پشت میز می‌ نشینند در معرض بیماری‌های قلبی و عروقی هستند mojtaba2iran 1 3,225 2012/11/19, 08:12 PM
آخرین ارسال: sargol
  نقش آفت کش‌ها در ابتلا به بیماری‌های مختلف paeazan 1 3,110 2012/10/24, 05:03 PM
آخرین ارسال: نازی ی
  بیماری کرون با دل‌درد و اسهال نازلی 0 2,357 2012/10/03, 10:47 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست