موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3439
تشکر های دریافت شده :1827 بار در 521 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر بابک منشی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
اولش نه.ولی وقتی دیدم علائمم داره بهتر میشه آره.همش و هم آمپول اکستاویا رو هم قرص هام و.الان واقعا خوبم
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 139
تشکر های دریافت شده :119 بار در 39 پست
سال تشخيص بيماري : مادرم بیماره 87
دكتر معالج : نبوی
داروي مورد استفاده :
پس میشه هر دو درمان رو به صورت موازی داشت؟
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
(2012/04/23, 03:32 PM)khojaste نوشته است: پس میشه هر دو درمان رو به صورت موازی داشت؟
بجز ادعای واهی طب سنتی هنوز هیچ کس در دنیا مدعی درمان بیماری ام اس نشده.
و متاسفانه بسیاری افراد عامی که بخاطر سود جویی نام استاد علم پزشکی سنتی روی خودشون گذاشته اند. بدون اینکه بدونن این دارو ها چه ترکیباتی دارند و چه تاثیری بر بدن میگذارند توصیه به قطع دارو هنگام استفاده از مواد غذایی خودشون می کنند.
در اینکه انسان نیاز به تغذیه ی سالم داره هیچ شکی نیست. و اغلب توصیه های بزرگان پزشکی سنتی مفید و مناسب هستند. اما درمان ام اس نیستند.
شما می تونید در کنار مصرف دارتون، هر گونه تغذیه نرمالی رو داشته باشید.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
(2012/04/23, 03:28 PM)Prime نوشته است: قطع کردن داروهاتون اشتباه بزرگیه که فقط کسانی مرتکب اش میشن که کم طاقت هستند و ارزش سلامتی شون رو نمیدونن
امیدوارم بعدا مانند بسیاری از دوستان خوش باور، مسیر بدون بازگشت رو نروید. این از اون راه هاست که امتحانش مجانی نیست.
استفاده از داروی گیاهی (با علم به دونستن اونچه می خورید و با مشورت پزشک تون) درکنار دارو های خودتون مشکلی رو ایجاد نمی کنه.
توصیه ی دیگران به قطع دارو در سایت اکیدا ممنوعه و من فکر میکنم مسئولین سایت به شدت با این افراد برخورد میکنن.
آقای محترم توهین به شعور آدم ها اصلا کار جالبی نیست.اگه فکر می کنید علامه دهرید پس بفرمائید تا من حرف نزنم و شما هرچی خواستید بگید
موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
(2012/04/23, 03:28 PM)Prime نوشته است: قطع کردن داروهاتون اشتباه بزرگیه که فقط کسانی مرتکب اش میشن که کم طاقت هستند و ارزش سلامتی شون رو نمیدونن
امیدوارم مانند بسیاری از دوستان خوش باور، مسیر بدون بازگشت رو نروید. این از اون راه هاست که امتحانش مجانی نیست.
استفاده از داروی گیاهی (با علم به دونستن اونچه می خورید و با مشورت پزشک تون) درکنار دارو های خودتون مشکلی رو ایجاد نمی کنه.
توصیه ی دیگران به قطع دارو در سایت اکیدا ممنوعه و من فکر میکنم مسئولین سایت به شدت با این افراد برخورد میکنن.
همونطوري كه عليرضا گفت توصيه ديگران به قطع دارو در سايت ممنوع است. جدا از اينكه اين كار اشتباهي بزرگه كه نتيجه اش ماهها يا سالهاي آينده مشخص مي شه.
اين صحبت هم به شعور كسي توهين نمي كنه بلكه برعكس يه راهنمايي دوستانه است.
كساني كه از درمانهاي تكميلي مثل داروهاي گياهي استفاده مي كنند بايد به اين نكته توجه كنند كه هنوز در دنيا درمان ام اس به طور قطع مشخص نشده و تضميني نيست اين داروهاي گياهي بتونه در كاهش حملات نقشي داشته باشه چون نمونه آماري براي اونها اخذ نشده. لااقل براي داروهاي معمول ام اس نمونه هاي آماري نشون داده به طرز مشهودي شدت و تعداد حملات را كاهش ميده.
استفاده از درمان هاي تكميلي و معرفي اون در سايت ايرادي نداره به شرطي كه به قطع داروهاي معمول تشويق نشه.
با صحبتي كه من با 2 تا از پزشكان برتر در زمينه ام اس داشتم عنوان كردن كه قطع خودسرانه دارو در دراز مدت باعث حملات به مراتب شديدتر از حملات اوليه خواهد بود گرچه ممكنه در كوتاه مدت مشكلي پيش نياره.
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
(2012/04/23, 04:06 PM)MAHDI نوشته است: همونطوري كه عليرضا گفت توصيه ديگران به قطع دارو در سايت ممنوع است. جدا از اينكه اين كار اشتباهي بزرگه كه نتيجه اش ماهها يا سالهاي آينده مشخص مي شه.
اين صحبت هم به شعور كسي توهين نمي كنه بلكه برعكس يه راهنمايي دوستانه است.
كساني كه از درمانهاي تكميلي مثل داروهاي گياهي استفاده مي كنند بايد به اين نكته توجه كنند كه هنوز در دنيا درمان ام اس به طور قطع مشخص نشده و تضميني نيست اين داروهاي گياهي بتونه در كاهش حملات نقشي داشته باشه چون نمونه آماري براي اونها اخذ نشده. لااقل براي داروهاي معمول ام اس نمونه هاي آماري نشون داده به طرز مشهودي شدت و تعداد حملات را كاهش ميده.
استفاده از درمان هاي تكميلي و معرفي اون در سايت ايرادي نداره به شرطي كه به قطع داروهاي معمول تشويق نشه.
با صحبتي كه من با 2 تا از پزشكان برتر در زمينه ام اس داشتم عنوان كردن كه قطع خودسرانه دارو در دراز مدت باعث حملات به مراتب شديدتر از حملات اوليه خواهد بود گرچه ممكنه در كوتاه مدت مشكلي پيش نياره.
من هم به کسی توصیه نکردم داروهاش و قطع کنه.از من سوال شد داروهاتون و قطع کردید منم جواب دادم.دروغ میگفتم راضی می شدید؟؟؟؟؟؟؟
این به طرز مشهود چرا روی اکثر بچه ها جواب نداده؟؟/؟/
نمونش خود من.از سینووکس با 5 تا پلاک،رسیدم به اکستاویا با 10 تا پلاک که دوتاش رو نخاع بود.
پس به حرف همه گوش بدید بعد توهین کنید.
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
(2012/04/23, 05:30 PM)ثریا نوشته است: من هم به کسی توصیه نکردم داروهاش و قطع کنه.از من سوال شد داروهاتون و قطع کردید منم جواب دادم.دروغ میگفتم راضی می شدید؟؟؟؟؟؟؟
این به طرز مشهود چرا روی اکثر بچه ها جواب نداده؟؟/؟/
نمونش خود من.از سینووکس با 5 تا پلاک،رسیدم به اکستاویا با 10 تا پلاک که دوتاش رو نخاع بود.
پس به حرف همه گوش بدید بعد توهین کنید.
در هر حال ثریا جان بفرمایید کجا توهین شده بهتون که عذر خواهی بشه.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
من فکر میکنم بعضی از میوه ها و خوراکیا رو اعصاب تاثیر داره،مثلا از زود عصبانی شدن جلوگیری میکنه..یه حالت آرام بخش داره.خدادادی هم دقیقا دست گذاشته رو همون خوراکیا..با آقا حمید موافقم.ام اس فقط و فقط به عصبی بودن برمیگرده.اون حل شه ام اس هم حل شده
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 101
تشکر های دریافت شده :198 بار در 58 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(2012/04/23, 09:04 PM)arezooo82 نوشته است: من فکر میکنم بعضی از میوه ها و خوراکیا رو اعصاب تاثیر داره،مثلا از زود عصبانی شدن جلوگیری میکنه..یه حالت آرام بخش داره.خدادادی هم دقیقا دست گذاشته رو همون خوراکیا..با آقا حمید موافقم.ام اس فقط و فقط به عصبی بودن برمیگرده.اون حل شه ام اس هم حل شده
ولی کسی رو که من میشناسم اصلا عصبی نیست خیلی هم ریلکس و خونسرده...اما ام اس داره...آدم بی خیال که حرص نمیخوره آرزو جون... من که از ام اس در عجبم...عجیبه خیلی عجیبه...
"This too shall pass"
این نیز بگذرد !!!
2012/04/24, 08:45 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/04/24, 09:00 AM، توسط ثریا.)