ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
بـیـمـاری کـیـسه صـفـرا را چطور بشناسیم؟
کار کیسهصفرا در انسان انباشتن و تغلیظ صفراست تا به هضم چربی کمک کند. ورود چربی به ابتدای معده یا اثنیعشر، باعث تحریک و ترشح هورمون کوله سیستوکینین بهوسیله مخاط روده میشود...
این هورمون از راه خون وارد کیسهصفرا و موجب انقباض آن میشود. صفرای غلیظشده به مجرای کلدوک و بعد به روده کوچک میرود زیرا وجود آن برای ذرهذره شدن چربیها مورد نیاز است. قطع شدن جریان صفرا که در بیماران دچار بیماریهای کیسهصفرا به وجود میآید، میتواند باعث اختلال هضم چربیها شود. بیماری کیسه صفرا (کولهسیستیت)، اغلب بعد از اینکه فرد چند بار دچار سنگهای صفراوی شد، آشکار میشود.
اگر شخص دچار سنگ کیسهصفرا باشد، درد در قسمت کیسه صفرا دیده میشود که در سمت راست بدن و بالای شکم، درست در زیر قفسهسینه قرار دارد. درد میتواند به ناحیه پشت و شانهها هم منتشر شود. تب، عرق سرد، تهوع، اسهال و درد شدید از مهمترین علایم این بیماری هستند. گاهی درد به قدری شدید است که بیمار نمیتواند به راحتی بنشیند، بایستد یا دراز بکشد. اگر فرد بعد از خوردن شام بخوابد، بعد از چند ساعت دچار دلدرد میشود.
هنگامی که بدن در حال استراحت است، عمل هضم غذا شروع و باعث آغاز درد خواهد شد. درد به سرعت زیاد میشود و حدود 6 تا 8 ساعت طول میکشد. اگرچه هر فردی ممکناست به این بیماری دچار شود، ولی خانمهای باردار، خانمهای بالای 40 سال، مردان و زنان چاق و افرادی که اخیرا کاهش وزن سریعی داشتهاند، بیشتر در معرض خطر هستند. تنها راه تشخیص وجود سنگ در کیسهصفرا، انجام سونوگرافی و عکسبرداری با اشعهایکس است.
اگر سنگ دیده شود، پزشک آنها را اندازه میگیرد تا مشخص شود بیماری به چه درمانی نیاز دارد. سنگهای کوچکتر، بیشتر از سنگهای بزرگ مشکلزا هستند زیرا میتوانند وارد مجرای صفراوی شوند و آن را مسدود کنند.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
کیسهی صفرا و بیماری های آن
کیسهی صفرا روی سطح زیرین لوب چهارم کبد قرار دارد و عمل اصلی آن غلیظ کردن، ذخیره سازی و ترشح صفرای تولید شده توسط کبد است (کیسه صفرا در تصویر بالا با رنگ سبز مشخص شده است). ترکیب اصلی صفرا را کلسترول، بیلی روبین و نمکهای صفراوی تشکیل میدهند.
بیلی روبین از آزاد شدن هموگلوبین در گلبولهای سرخ منهدم شده به دست میآید. این ماده پس از انتقال به کبد، از طریق صفرا دفع میشود. نمکهای صفراوی که به وسیلهی سلولهای کبدی از کلسترول ساخته میشوند برای هضم و جذب چربیها، ویتامینهای محلول در چربی و بعضی از مواد معدنی ضروری میباشند. صفرا وارد مجاری صفراوی شده و در نهایت از طریق مجراها وارد کیسهی صفرا میشود. در طی عمل هضم با رسیدن غذا به دوازدهه( قسمت فوقانی روده باریک) ، با تحریک کیسه صفرا، صفرا وارد دوازدهه میشود.
بیماریهای کیسهی صفرا:
اختلالات سیستم صفراوی هر ساله میلیونها نفر را مبتلا میکند. بیماریهای شایع مجاری صفراوی عبارتاند از:
- سنگ کیسهی صفرا،
- سنگ مجرای اصلی صفراوی،
- التهاب کیسهی صفرا و سایر بیماریها.
(تصویر پایین از قسمت پشت بدن، کیسه صفرا را نشان می دهد).
سنگ کیسهی صفرا:
این بیماری سالانه میلیونها نفر را مبتلا میکند در بیشتر موارد بدون علایم ظاهری است. ولی وقتی سنگ از کیسهی صفرا خارج و وارد مجرای صفراوی شود، ایجاد انسداد، درد و قولنج مینماید. در صورت انسداد، التهاب کیسه صفرا بهوجود میآید. همچنین رنگ مدفوع روشن میشود و در صورت ادامه وضعیت، صفرا به عقب برگشته و موجب زردی و صدمه رسیدن به کبد میشود.
بیشتر سنگها از کلسترول، بیلی روبین و نمکهای صفراوی تشکیل شدهاند.
عوامل خطر ایجاد سنگها عبارتاند از:
مونث بودن، بارداری، سن بالا، توزیع چربی در ناحیه شکم، دیابت ، استفاده از داروها (داروهای کاهش دهندهی چربی خون، ضدبارداری)، کاهش سریع وزن و غیره میباشد. باکتریها هم میتوانند در ایجاد سنگ نقش داشته باشند.
راه درمان سنگ کیسهی صفرا، برداشتن کیسهی صفرا به وسیلهی جراحی است. به ویژه اگر سنگها متعدد و بزرگ باشند. روش مخصوصی برای پیشگیری از سنگ کیسهی صفرا، در افراد در معرض خطر وجود ندارد. عوامل تغذیهای، چاقی و اجتناب از خوردن زیاد غذا، باید هر چه سریعتر برطرف شود. بعد از عمل جراحی و فقدان کیسه صفرا، صفرا مستقیماً از کبد به روده ترشح میشود که با گذشت زمان لولههای صفراوی گشاد میشوند تا بتوانند مشابه کیسهی صفرای اصلی، صفرا را در خود حفظ کنند.
تبیان
ارسالها: 57
موضوعها: 10
تاریخ عضویت: May 2012
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :255 بار در 60 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
محل سکونت : اصفهان
از بین بردن سنگ کیسه صفرا با استفاده از روش طبیعی
"دکتر لایی چیو نان"
این روش در مورد افراد بسیاری موثر واقع شده است. اگر شما استفاده کردید و مفید بود لطفا آن را به دیگران هم توصیه نمایید. با اين کار شما هیچ هزینهای را به دکتر نمیپردازید و فقط سود ان نصیب استفاده کننده میشود و شما که معرف این روش بودهاید اجر میبرید.
ما سنگ کیسه صفرا را در حالت عادی مورد اعتنا قرار نمیدهیم، در صورتی که همه دارای سنگ کیسه صفرا هستند. بیشتر مواقع علت سرطان کیسه صفرا همین سنگ کیسه صفرا است. سرطان هم میتواند اولین ناراحتی کیسه صفرا نباشد.
دکتر چیونان معتقد است که مسایل متعدد دیگری نیز میتواند باعث سرطان شود ولی این هم یکی از آنهاست. تحقیقات دکتر چیونان در چین نشان داده است که اغلب کسانی که دچار سرطان میشوند سنگ هم دارند. ما همه سنگ کیسه صفرا داریم و مهم نیست که کوچک است یا بزرگ یا تعداد ان زیاد است یا کم ولی داریم. يکی از عوارض سنگ کیسه صفرا احساس نفخ و سنگینی است بعد از یک وعده غذای همراه با پرخوری. احساس میشود که غذای خورده شده هضم نمیشود. اگر جدیتر شود احساس درد در ناحیه کبد است.
بنابراین چنانچه فکر میکنید شما هم سنگ کیسه صفرا دارید دکتر چیو نان روش زیر را جهت دفع طبیعی انها به شما پیشنهاد میکند. این روش برای کسانی که دارای کبدی ضعیف هستند نیز مفید فایده است چون کبد و کیسه صفرا در کنار هم ومکمل هم هستند.
رژیم:
1- برای پنج روز اول، هر روز ٤ لیوان آب سیب یا این که ٤ یا ٥ عدد سیب میل نمایید. هر کدام که ترجیح میدهید. البته آب سیب باعث نرم شدن سنگها میشود. در طول این ٥ روز وضعیت غذاییتان همان وضع معمول خودتان است
2- ) در روز ششم شام میل نکنید (
3- در ساعت ٦ بعد از ظهر،یک قاشق چایی خوری سولفات منیزیم) )اپسوم سالت( را با یک لیوان اب ولرم میل کنید
4- در ساعت ٨ بعد از ظهر نیز مورد ٣ را تکرار کنید. سولفات منزیم موجب باز شدن مجرای کیسه صفرا میشود
5- در ساعت ١٠ بعد از ظهر نصف فنجان روغن زیتون را با نصف فنجان آب لیموی تازه بخوبی مخلوط کنید و میل نمایید. روغن زیتون در واقع مسیر حرکت سنگ را روغن کاری میکند و دفع سنگ را آسانتر میکند. یک فنجان مساوی ٢٥٠ میلیلیتر - یک فنجان آب لیمو مساوی حدود آب ٣ عدد لیموی آبدار بزرگ است
صبح روز بعد شما سنگهای سبز رنگی را در مدفوع خود مشاهده خواهید کرد. من بیمارانی داشتهام که تا ٤٠، ٥٠ و حتی تا ١٠٠ سنگ دفع کردهاند.
حتی اگر شما هیچ عوارض کیسه صفرا ندارید، ممکن است چند تایی سنگ داشته باشید، همیشه خوبه که یک کیسه صفرای تمیز و بدون سنگ داشته باشیم و همیشه با این روش چند وقت به چند وقت تمیزش کنیم..
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک
ارسالها: 3,460
موضوعها: 262
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
محل سکونت : تهران
"دکتر لایی چیو نان" کیه ؟ معتبره ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
ارسالها: 57
موضوعها: 10
تاریخ عضویت: May 2012
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :255 بار در 60 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
محل سکونت : اصفهان
حقیقتش نمیدونم این دکتر کی هست و آیا وچود خارجی داره یا نه.اما این دوتا سایت هم عینا این مطلب را بیان کردند،که دومی مطالب بیشتری هم توضیح داه.ولی در مورد اون دکتر،به جز اسمش چیز دیگه ای نیست.
http://www.iran-forum.ir/thread-215550.html
http://arvana60.persianblog.ir/1390/2
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک