2015/09/21, 11:53 AM
دیشب که این طور بود:
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
برنامه خندوانه
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/09/21, 12:14 PM
امار این دو نفر لحطه ای جابجا میشه الان ژوله پونرده تا عقبه
منم که پی گیـــــــــــــــــــــــر
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
2015/09/21, 02:03 PM
آدم یاد عکدمی می افته !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2015/09/21, 05:53 PM
اهای ام اس سنتریها ژوله عقب افتاد
یه کاری بکنید
پیش از آنکه با خبر شوی
لحظهی عزیمت تو ناگزیر می شود ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر میشود!
2015/09/21, 06:18 PM
150 نفر جلوتره شما استرس ندید به خودتون
در زندگی سه گزینه بیشتر نداریم: بی خیال شویم، تسلیم شویم، یا آگاهانه سخت تلاش کنیم.
نتایج نهایی
تبریک به تو تبریک به خودم تبریک همههههه
ام اس ندارم
2015/09/22, 12:07 AM
تبریک تبریک تبریک
به افتخارخودمون وهمه اونایی که به امیرمهدی ژوله رای دادن
الا به ذکر الله تطمئن القلوب
2015/09/22, 12:52 AM
سلام دوستان واپسین دقایق تابستان امیدوارم برایتان خنک و سرشار از شادی باشد. برنامه دوشنبه شب 30 شهریور را دیدید؟ مرا در خلسه فرو برد دیدن چهرههای مهتاب رنگی که نشانی از شوق زندگی نداشتندو دستها و صورتهایی که بی اراده میلرزیدند. دیدگانی که در تنهایی و سکوت قرصهای اعصاب آرام گرفته و سر به زیر داشتند. آخ کسی نمی داند اما من تجربه و کرده ام. پدری که از خویش عزیزتر و گرامیتر بود و تنها و قویترین انگیزه ام برای نفس کشیدن! صدای نفسهایش لالایی هر شبم و حضور سردش گرما بخش حیاتم. تندیسی زنگار گرفته از روزهای سخت که دوران آرامش بر روی تخت تمام اوقات برایش شب بود و یلدا و..... هفت ماه است از آشیان پرکشیده دریا دریا اشکم بدرقه اش کرد و حالا حتی خورشیدهم برایم روشنی ندارد. دیگر شب سیاه سیه روزی مرا امید و احتمال پگاهی نمانده است.... هرگز یادت رنگ خزان نمیگیرد. روحت شاد و رها در وسعت آرامش.....
برای اولین بار تولد را درک کنید فرصتهای ناب تکرار نمی شوند. من امشب هفت شهر آرزوهایم را گم کرده ام. اینجا ستاره ها پنهان شده اند. تا به خویش آمدم تمامم تباه شد........
سلام غزل جان
هر چند هدف اولیه از ایجاد تاپیک "برنامه خندوانه" چیز دیگری بوده و قرار شد اینجا در مورد مسایلی که در مورد ام اس در خندوانه مطرح میشه اطلاع رسانی و صحبت شه اما به شخصه پستتون کاملا برام قابل احترامه روح پدرتون شاد باشه جان خودم همین امشب بعد از پایان برنامه داشتم به برخی دوستان مجازیم میگفتم که برنامه امشبه خندوانه فوق العاده بود و چه خوب یادی از این افراد شد و در انتها باهاش اشک هم ریختم ... نمی گم بیشتر از شما میتونم درک کنم جنگ و جانبازی رو ... اما درکم کم هم نیست جنوب زندگی می کنم و از بچگی از نزدیک شاهد آثار و افراد باقی مونده از جنگ بودم ... اکثر مناطق جنگی غرب خوزستان رو رفتم با آدمهای اونجا مدتی زندگی کردم و اگر بخوام حکایاتی رو بگم کلمات از گفتنش جا میمونه خوشحالم برنامه خندوانه افراد همه اقشار رو به برنامه میاره چقد دلم میخواست جایی از سایت از برنامه امشب حرفی بزنم و چه خوب شد پست گذاشتید و باعث شد منم سفره دلی باز کنم موفق و سلامت باشید
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/09/22, 09:34 AM
عالی بود تبریک به همه به خودم به شما دوستان خوشگل و دوست داشتنیم
خدا میدونه برد امیرمهدی ژوله انقدر برام حیاتی شده بود که هرچی دوست و آشنا و فامیل توی تهران و قم و همدان و چالوس و اصفهان و نوشهر و مشهد داشتم بسیج کردم برای این برد شیرین خیلی خوشحالم خیلی
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برنامه مناظره شبكه 1 | spring | 24 | 17,240 |
2014/04/18, 02:28 PM آخرین ارسال: سالومه |
|
برنامه نوبت شما بی بی سی امشب به ام اس اختصاص دارد. | warrior | 12 | 7,893 |
2011/11/24, 11:34 PM آخرین ارسال: nahid |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
24 مهمان |