2012/01/26, 02:14 PM
ولی من نمیخوام هیچ وقت کسی بدونه
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
انگ اجتماعی و ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/01/26, 02:14 PM
ولی من نمیخوام هیچ وقت کسی بدونه
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
2012/01/26, 02:24 PM
منم اولش دوست نداشتم که کسی بدونه اما الان واسم شرایط فرق میکنه ولی بازم نمیدونم چه طوری بگم پدر و مادرم میدونن ولی خواهر و برادرم نمیدونن اما یه خاطره خوب دارم خواهر یکی از دوستام تازه فهمیده بود که ام اس داره و من کلی تونستم کمکش کنم که از ترسی که تو وجودشه کم شه و براش از وضعیت خودم و ام اس گفتم و خیلی خوشحالم که حتی یه کم هم که شده تونستم کمکش کنم .ام اس چیز وحشتناکی نیست که بخوام پنهونش کنم و واقعا تصمیم جدی دارم که بهشون بگم
2012/01/26, 02:30 PM
انگ، دنگ، فنگ، جنگ، رنگ، سنگ زده شد رفت پی کارش.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2012/01/26, 04:25 PM
غلط ميكنه هر كى بخواد به ما انگ بزنه ، مگه ما چمونه؟ اينهمه خانوم و آقاى ناز و دوست داشتنى كجا پيدا ميشه آخه غير از اينجا؟
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
2012/01/29, 11:47 AM
هر کی بفهمه ام اس داریم که انگ رو میزنه مردم یه چیز رو اینقد بزرگ میکنن که ما بیخبر میمونیم این وسط ولی باهاتون موافقم هر کی میخواد دری وری بگه غلط میکنه خدا بزنه تو کمرش که دفعه دیگه ابروی کسی رو بیخودی بیخودی نبرن بی تربیتها مگه ما ادم نیستیم خودتون چی هستین که فقط نشستین ببینید کی براش مشکل پیش میاد حرف بزنید که عریضتون خالی نمیونه متاسفم هم برای اوناییکه این کارا رو میکنن هم برا ی فرهنگش
2012/01/29, 12:11 PM
(2012/01/26, 04:25 PM)نسترنى نوشته است: غلط ميكنه هر كى بخواد به ما انگ بزنه ، مگه ما چمونه؟ اينهمه خانوم و آقاى ناز و دوست داشتنى كجا پيدا ميشه آخه غير از اينجا؟ ای بابا من فقط ازین ترحم مردم بدم میاد فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/01/29, 12:18 PM
شاید من نباید در این رابطه نظر بدم
ولی ام اس از نظر من یه بیماری نیست یه خصوصیته وما خودمون با نگفتن این موضوع به دیگران باعث می شیم که الکی بزرگ و بد جلوه کنه. مثلا همین پنهون کردنش از دیگران خود به خود باعث میشه که وقتی فهمیدن پیشه خودشون فکر کنن که چه چیزه بزرگ و خطرناکی هست که مخفیش کردیم در صورتی که ام اس نه مسریه و نه مشکل دیگه ای برا طرف مقابل ایجاد می کنه ذهنهای بزرگ دربارهی ایدهها صحبت میکنند.
ذهنهای متوسط دربارهی رویدادها ، و ذهنهای کوچک دربارهی دیگران . . .
2012/01/29, 12:28 PM
من هم موافقم نباید پنهان بشه البته تاجایی که آشکار شدنش باعث اذیت شدنمون نشهمثلا راست میگند بچها بعضی ها ترحم ودلسوزیشون آزار دهندس.نه فکر کنن ما دچار انگ شدیم ولی اووووووووودیگه ماروتاببینن چشمهاشون اشکی بشهوبمیرم بمیرمشون عذابت بده
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2012/04/12, 02:29 PM
تشگر از تمام پاسخ های مختلف چاره ای نیست ؟خوش باش خوش بیاسای زمان این همه نیست/ با تشگر موحد
من اطرافم ازدوستای به این نازنینی زیادن ولی به خدا هیچ تفاوتی بین خودمو و اونا نمیبینم (خیلی از منم سره حال ترن).. این موضوعها برمیگرده به درک پائین افراد که فکر میکنن اگر بگن انگ چسبوندیم یعنی این مورد رو حذف کردیم و ما ام اس نمیگیریم ... به خدا اصلا فرقی ندارید تازه هم بهتر هستید هم همه افراده جامعه باید از شماها یاد بگیرن....
یکی هست ...تو این شهر.... که هر شب یه ملت براش میخونه و اون خوابه....
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
انزوای اجتماعی با کاهش میلین سازی وام اس رابطه دارد | همسر یک مشکوک به ام اس | 9 | 8,008 |
2014/08/05, 11:43 AM آخرین ارسال: محمد جواد |
|
تاثیر ام اس بر روابط اجتماعی و انتخاب خانواده | neda sedaghat | 0 | 2,874 |
2011/07/02, 03:47 PM آخرین ارسال: neda sedaghat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |