2012/01/26, 07:52 PM
عاشقتونم بچه ها.
Peace begins with a smile
|
ام اس سنتر با رای مردمی در جشنواره برترین وبسایت مقام کسب کرد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/01/26, 07:58 PM
طاقت نميارم برم ، هى ميام نگاه ميكنم ببينم چقدر بچه ها خوشحالن
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
2012/01/26, 08:00 PM
تبریک میگم به همتون.ولی چرا صاحبای سایت نمیان یه خبر درستی بدن.نکنه ترورشون کردن؟شایدم تنهایی جشن گرفتن؟
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
2012/01/26, 09:05 PM
به مدیران عزیز وهمه دوستان تبریک میگم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
2012/01/26, 09:18 PM
ایشالا حمید میاد کاملتر توضیح میده همراه با عکس
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2012/01/26, 10:08 PM
به همه بچه ها تبریک می گم، ایشاالله سال آینده کل جوایز رو با هم جمع می کنیم میاریم که به هر کدوم از کاربرای ام اس سنتر یه هدیه برسه
![]() از این که به عنوان یه دوست در کنار بچه های ام اس سنتر هستم افتخار می کنم ![]() ![]()
سلام به همگی دوستان عزیزم
بدون مقدمه برم سر اصل مطلب رسیدیم جشنواره جا نبود 2 نفرمون مجبور بود سرپا وایسه که کنار شخصی وایساده بودیم که مسئول نوشتن گزارشات زنده برنامه بود . انقدر سرش جیغ و داد کردیم که چرا جا نیست ؟ اونم تو سایت ( همون لینکی که قبلا داده بودم ) نوشت من بغل مدیرهای سایت MSCENTER.IR نشستم جا کمه واسه نشستن اینا دارن یه سره غر میزنن ![]() بعدشم بلند شد جاشو داد به ما ![]() برنامه اولاش کسل کننده بود تا قسمت هیجانیش رسید کاندید ها به ترتیب معرفی میشدن تا بعد از یک ساعت نوبت به گروه خیریه رسید و تو این گروه توسط رای داورها انتخاب نشدیم و با رای مردمی و 100% شما دوستای عزیزم به اولین مقام رسیدیم بعد از اون هم چند دقیقه بعدش به گروه دارویی رسیدیم که بازهم در این گروه توسط رای داورها اول نشدیم و مقام اول رو در رای مردمی کسب کردیم راستش هم امیدوار بودم که تو رای داورها اول میشیم و هم امیدوار نبود . دلیل امیدوار نبودنمم این بود که واقعا ما نه سایت دارویی هستیم و نه خیریه و در مقابل رقیبامون در این گروهها صرفا اختصاص به این گروه ها داشتن . به نظر من همه چی عادلانه بود و خوشحالم که ام اس سنتر در بین کاربرهاش خیلی محبوب هست امروز یه تقدیر نامه اماده بود بهمون دادن که میزارم اینجا . 3 تا تقدیر نامه دیگم هست که هر موقع رسید دستم میزارم اینجا درسته اسم من در تقدیر نامه هست و فقط منو سینا و مجید تونستیم به اختتاممیه دعوت بشیم ولی اینو بدون اقرار میگم که در تقدیر نامه ها باید اسم تک تک شما نوشته بشه چون زحمت همه شما بوده . و دوست داشتیم که همتون میتونستید در این مراسم شرکت کنید ولی خوب امکانش نبود . ببخشید که بدون اجازه نماینده شما شدیم بازم از همه ممنونم و واقعا به خودم به خاطر داشتن چنین دوستایی میبالم . جهت اطلاع دوستانی که با چهره های ما اشنا نیستن بگم که اسامی از سمت راست به ترتیب : سینا - مجید - حمید موفق باشید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تبریک تبریک به همه ی دوستای گلم و تشکر از مدیران زحمتکش سایت کیفیت اتفاقی نیست . . . ![]() ![]() ![]() ![]() به امید موفقیت های بیشتر در کنار دوستان عزیزمون ![]() ![]() ![]()
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2012/01/26, 10:15 PM
آخی...الهی..به شیک پوش ها رای نمیدادن اونجا؟!
![]() خبر خیلی خوبی بود فوق العاده است
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
2012/01/26, 10:18 PM
تبریک میگم
امیدوارم شاهده موفقیت های بعدیتون باشیم.
|
| کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
| 1 مهمان |