2012/01/26, 07:52 PM
عاشقتونم بچه ها.
Peace begins with a smile
ام اس سنتر با رای مردمی در جشنواره برترین وبسایت مقام کسب کرد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/01/26, 07:58 PM
طاقت نميارم برم ، هى ميام نگاه ميكنم ببينم چقدر بچه ها خوشحالن
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
2012/01/26, 08:00 PM
تبریک میگم به همتون.ولی چرا صاحبای سایت نمیان یه خبر درستی بدن.نکنه ترورشون کردن؟شایدم تنهایی جشن گرفتن؟
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
2012/01/26, 09:05 PM
به مدیران عزیز وهمه دوستان تبریک میگم خیلی خوشخال شدم
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
2012/01/26, 09:18 PM
ایشالا حمید میاد کاملتر توضیح میده همراه با عکس
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2012/01/26, 10:08 PM
به همه بچه ها تبریک می گم، ایشاالله سال آینده کل جوایز رو با هم جمع می کنیم میاریم که به هر کدوم از کاربرای ام اس سنتر یه هدیه برسه
از این که به عنوان یه دوست در کنار بچه های ام اس سنتر هستم افتخار می کنم
سلام به همگی دوستان عزیزم
بدون مقدمه برم سر اصل مطلب رسیدیم جشنواره جا نبود 2 نفرمون مجبور بود سرپا وایسه که کنار شخصی وایساده بودیم که مسئول نوشتن گزارشات زنده برنامه بود . انقدر سرش جیغ و داد کردیم که چرا جا نیست ؟ اونم تو سایت ( همون لینکی که قبلا داده بودم ) نوشت من بغل مدیرهای سایت MSCENTER.IR نشستم جا کمه واسه نشستن اینا دارن یه سره غر میزنن بعدشم بلند شد جاشو داد به ما برنامه اولاش کسل کننده بود تا قسمت هیجانیش رسید کاندید ها به ترتیب معرفی میشدن تا بعد از یک ساعت نوبت به گروه خیریه رسید و تو این گروه توسط رای داورها انتخاب نشدیم و با رای مردمی و 100% شما دوستای عزیزم به اولین مقام رسیدیم بعد از اون هم چند دقیقه بعدش به گروه دارویی رسیدیم که بازهم در این گروه توسط رای داورها اول نشدیم و مقام اول رو در رای مردمی کسب کردیم راستش هم امیدوار بودم که تو رای داورها اول میشیم و هم امیدوار نبود . دلیل امیدوار نبودنمم این بود که واقعا ما نه سایت دارویی هستیم و نه خیریه و در مقابل رقیبامون در این گروهها صرفا اختصاص به این گروه ها داشتن . به نظر من همه چی عادلانه بود و خوشحالم که ام اس سنتر در بین کاربرهاش خیلی محبوب هست امروز یه تقدیر نامه اماده بود بهمون دادن که میزارم اینجا . 3 تا تقدیر نامه دیگم هست که هر موقع رسید دستم میزارم اینجا درسته اسم من در تقدیر نامه هست و فقط منو سینا و مجید تونستیم به اختتاممیه دعوت بشیم ولی اینو بدون اقرار میگم که در تقدیر نامه ها باید اسم تک تک شما نوشته بشه چون زحمت همه شما بوده . و دوست داشتیم که همتون میتونستید در این مراسم شرکت کنید ولی خوب امکانش نبود . ببخشید که بدون اجازه نماینده شما شدیم بازم از همه ممنونم و واقعا به خودم به خاطر داشتن چنین دوستایی میبالم . جهت اطلاع دوستانی که با چهره های ما اشنا نیستن بگم که اسامی از سمت راست به ترتیب : سینا - مجید - حمید موفق باشید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک به همه ی دوستای گلم و تشکر از مدیران زحمتکش سایت کیفیت اتفاقی نیست . . . به امید موفقیت های بیشتر در کنار دوستان عزیزمون
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2012/01/26, 10:15 PM
آخی...الهی..به شیک پوش ها رای نمیدادن اونجا؟!
خبر خیلی خوبی بود فوق العاده است
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
2012/01/26, 10:18 PM
تبریک میگم
امیدوارم شاهده موفقیت های بعدیتون باشیم.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
61 مهمان |