2012/01/20, 05:16 PM
تا حالا شده دنبال مانتویی بگردین که تنتونه ؟؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
ام اس بر حافظه تاثیر دارد ؟
|
||||||||||||||||||
2012/01/20, 05:16 PM
تا حالا شده دنبال مانتویی بگردین که تنتونه ؟؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2012/01/20, 08:54 PM
من بعضی اوقات مسواک میزنم دوباره فکر میکنم مسواک زدم یا نه میرم دوباره میزنم دندونامم تمیزتر میشه
ولی آی بهتر از بقیه مغزم کار میکنه میدونم دیروز پارسال 4 سالگیم و ........ چیکار کردم کجا بودم ولی به یکی که میگم مثلا یه هفته پیش فلان فیلم رو دیدی میگه فیلم کدوم فیلم هر چی براش توضیح میدم مغزش کار نمیکنه عصبیم میکنه بعدشم تازه میگن ام اسیا اینطور ام اسیا اینطور خودت و خودتون مشکل دارین وگرنه من نه حافظم کم شده نه چیزیو یادم میرهاینقد ریز بین هستم که بدونم چی کار میکنم چی میگذره دور ورم
2012/01/20, 08:58 PM
اوایل خیلی کم حافظه شده بودم الان بعد 1 سال خیلی بهترم
2012/03/31, 10:17 AM
بچه ها استفاده از کندر خیلی میتونه کمکتون بکنه.
خود کندر مزش تلخه ولی شرکت دارویی گل دارو به صورت کپسول با نام تجاری ممورال عرضه می کنه. http://www.goldaru-co.com/products/Memoral%20Capsule
2012/03/31, 10:30 PM
من که حافظم افتضاحه یه بار سرکار داشتم یه فرمی رو که روزانه اونو پر میکردم هرچقدر فکر کردم یادم نمیومد که چیه جوری باید بنویسمش اینقدر عصبی شدم مه زدم زیر گریه
بعضی اوقاتم خیلی گیج و بی دقتم
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2012/04/08, 11:20 AM
سلام .من خیلی وقتها از خانه که بیرون میام هی با خودم میگم یه چیزی یادم رفته بعد از دو ساعت زمانی که دیگه فایده نداره یادم میاد !ولی به نظر من همش تقصیر ام اس نیست مشغله هامون زیاد شده من خودم با یک دست ده تا هندونه میگیرم ..........خوب آدم قاطی میکنه دیگه ......
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
2012/04/08, 11:56 AM
من كه حافظه كوتاه مدتم افتضاحه. يه چيزه كوچولو رو بايد كلي فكر كنم تا يادم بياد. به همين خاطر تو محيط كارم مشكلم زياد ميشه.
2012/04/08, 12:59 PM
من مشكل شديد اختلال حافظه داشتم طوري كه كم مونده بود از تحصيل انصراف بدم اما با يك قرص حل شد و الان خيلي حافظه ام قوي يه و مشكلي ندارم!
2012/04/19, 02:05 AM
درمانی موثر برای ضعف حافظه
تحقیقات جدید در آمریکا ثابت کرد که مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3، راه درمانی موثر برای مشکلات ضعف حافظه است. به گزارش سلامت نیوز به نقل ازفارس، این تحقیقات نشان میدهد کمبود سطح اسیدهای چرب امگا 3 در خون باعث بروز مشکل ضعف حافظه و پس رفت آن میشود. بر اساس این تحقیقات، مصرف غذاهای حاوی امگا 3 حافظه را تقویت و از ابتلا به پیری و کوچک شدن مغز که به علت کمبود امگا 3 ایجاد میشود، پیشگیری میکند. پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در شهر لس آنجلس در تحقیقات خود 1575 فرد با میانگین سنی 67 سال را مورد بحث و بررسی قرار دادند و عملکرد مغزی آنها را به همراه سطح امگا 3 موجود در گلبولهای قرمز محاسبه کرده و بررسیهای زیادی روی آنها انجام دادند. نتایج تحقیقات نشان داد: حجم مغز افرادی که میزان امگا 3 آنها کم بود، نسبت به افرادی که به میزان معمول امگا 3 داشتند، کوچکتر بود و عملکرد حافظه و مهارتهای فکری آنها تا حد زیادی پایین آمده بود. تحقیقات پزشکی دیگری نیز نشان دادد: مصرف روغن ماهی به همراه امگا 3 در دوره بارداری کودک را از حملات آسمی بعد از تولد محافظت میکند. بر اساس این تحقیقات، مصرف روغن زیتون و ماده امگا 3 همچنین کودکان را از ابتلا به آلرژی غذایی به ویژه حساسیت به تخم مرغ در امان نگه میدارد. پژوهشگران همچنین بر اساس تحقیقات خود دریافتهاند مرگ و میر در میان بیمارانی که از روغن ماهی استفاده میکنند 30 درصد کمتر از کسانی است که آن را مصرف نمیکنند. همچنین بر اساس تحقیقات، مصرف روزانه 28 گرم ماهی 40 درصد بیماریهای عروق کرونر را که به قلب خونرسانی میکنند و 50 درصد سکته های قلبی را کاهش میدهد. در همین حال، گروهی از پژوهشگران آمریکایی اعلام کردهاند که با استفاده از اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی، به طور اصولی طی آزمایشهای اولیه موفق شدهاند، اختلالات روانی را درمان کنند. ماهیها به ویژه ساردین، سالمون و تن و آجیلها به ویژه گردو و تخم مرغ از منابع سرشار امگا 3 هستند. سلامت نیوز
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
2012/04/19, 08:56 AM
سلام بچه ها اگه حافظتون کم شده طبیعیه کندر و کپسول ممورال خیلی عالیه کندر رو تو عطاری ها میتونید پیدا کنید و کپسول ممورال مخلوطی از کندر و ریشه زنجبیل هست که گرمه و برای ماها خوبه میتونید امتحان کنید
{خداجونم امان زلحظه غفلت که شاهدم باشی }. به امید روزی که هیچ بیماری نباشد [/size]
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
61 مهمان |