موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 298
تشکر های دریافت شده :358 بار در 135 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : صحراییان وبهرامی
داروي مورد استفاده : کوپامر
ای با با دنیا همینه دیگه فکر کنم پسری اگه پسری مگه قطی دختره یکی بهترش گیرت میاد اگه دختری هم ولش کن چیز ی که زیاده پسر مجرد تا دلش هم بخواد ولی از موفقیتای خودم بگم من فقط درس خوندم ودرس خوند م تا ام اس گرفتم دیگه ادامه ندادم چون خیلی ها معتقدند که ام اس از استرس زیاده منم که استاد استرس هستم حتی کارم هم ول کردم به خاطر اینکه می خوام بدون استرس زندگی کنم دکترا هم بوسیدم گذاشتم کنار واسه بقیه دوستام برن حالشو ببرن البته از من الگو برداری نکنید ها
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
منم فعالم عایا؟
به نظرم هرکسی تو زندگیش کاری رو که داره انجام میده ازش راضی باشه و دوست داشته باشه فعال و موفقه
اینحا منظورم از کار، شغل نیست.
خب من الان یه ترم صفری .gif) ارشد مخابرات -سیستم هستم و از اینکه رشته گرایش مورد علاقم رو قبول شدم خیلی خوشحالم 
یه کار تمام وقت دارم
-خدا منو ببخشه کلی تو فرم های بیمه دروغ که ننوشتم راستش رو نگفتم .فقط همین  
مدیرم از کارم راضیه و از وقتی دانشجو شدم باهام کلی راه اومده
ناامید نشید.یکی یاد شماست
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 155
تشکر های دریافت شده :325 بار در 132 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : رضا پزشکی
داروي مورد استفاده :
2013/10/15, 08:26 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/15, 08:28 PM، توسط rezami.)
از ديروز بياموز، براي امروز زندگي كن و به فردا اميد داشته باش
تشکر های اهدا شده: 330
تشکر های دریافت شده :476 بار در 72 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
منم خییییلی فعالم 
همش باشگاه ورزش  مهمونی  با دوستان بیرون  کلاس زبان 
کل هفته رو بیخودی پر کردم
تشکر های اهدا شده: 1844
تشکر های دریافت شده :1084 بار در 329 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : دکتر مقدسی
داروي مورد استفاده : بتافرون
دالفیرا
سلام به همه بچه های گل و خسته نباشید به مدیران و زحمت کشان سایت .
هر کس دیدش به موفقیت فرق می کنه مثل خوشبختی که فیلسوفایی مثل ژان ژاک روسو و شپنهاور اونو یه امر ذهنی می دونن این موفقیتی که مد نظر ماست موفقیت تو قردادا و مناسبت های اجتماعیه مثلا نمونه شدن تو یه ارگانیو...ولی شاید خوب بودن حال یه ام اسی یه موفقیت باشه
به نظرم ما باید از پوسته فکرای سنتی گذشتگان بیرون بیایم که یه سری ارزشارو به ما منتقل کردن مثلا چرا هر کی که موفق شده ارزشمند ؟ همه ی این ارزش گذاری هارو گذشتگانمون انجام دادنو نسل به نسل به ما منتقل کردن ما می تونیم ارزش هارو و دیدهارو به مسایل تغییر بدیم
به همه بچه ها توصیه می کنم که زندگینامه استفان هوکینگ بخونن ابن فرد دچار بیماری ای ال اس شد و اکثر بدنش فلج و به خاطر ذات الریه هنجرشو برداشتن.. این مرد بزرگترین دانشمند فیزیک نظری جهانه
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19996 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
خودم که فعالم شدید 
ولی یه خانم msمیشناسم که یک سال بعد ازدواجشون دوتا کلیه ی شوهرش از کار افتاد(پیش از ازدواجmsداشت)اون خانم شروع کردن به کارکردن وبا پختن نون محلی خرج زندگی شون رو درآوردن خدا بهشون یه پسرهم داده وخداروشکر الان هم خانم وهم شوهرش وهم بچشون خوبه خوبن وخداروشکر زندگی خوبی دارن
به اندوه خود لبخند بزن...
تشکر های اهدا شده: 183
تشکر های دریافت شده :295 بار در 60 پست
سال تشخيص بيماري : 1379
دكتر معالج : خانم دکتر ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
2013/12/27, 02:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/27, 02:09 PM، توسط peli.)
سلام . 
من 13 ساله که ام اس دارم.وقتی بیماریم شروع شد 15 سالم بود،تا اون زمان شاگرد اول بودم ولی بعد افت شدیدی کردم.دوستام که از بیماریم خبر نداشتن مسخرم میکردن و من همچنان با شاگرد اولها دوست بودم،تا اینکه زمان کنکور رسید و با رتبه 2000 مهندسی ارتز پروتز تهران قبول شدم  ،الان 4 ساله که کلینیک دارم و کار می کنم.به دروس دینی علاقه زیادی دارم و فعلا دارم دروس حوزوی میخونم  .12 ساله که حرفه ای نقاشی میکشم.شمع هم میسازم.الان 3 ماهه عروسی کردم   و همسر خیلی خوبی دارم
(2013/12/27, 02:02 PM)سمیرا67 نوشته است: خودم که فعالم شدید
ولی یه خانم msمیشناسم که یک سال بعد ازدواجشون دوتا کلیه ی شوهرش از کار افتاد(پیش از ازدواجmsداشت)اون خانم شروع کردن به کارکردن وبا پختن نون محلی خرج زندگی شون رو درآوردن خدا بهشون یه پسرهم داده وخداروشکر الان هم خانم وهم شوهرش وهم بچشون خوبه خوبن وخداروشکر زندگی خوبی دارن
سلام سمیرا جون
امیدوارم همیشه سالم باشن
اللهم صل علی محمد و ال محمدوعجل فرجهم  ............
تشکر شده توسط : | سمیرا67 , paeazan , ابراهیم , neda.n , fireboud , OMG! , afsaneh , nahid , بی تـــا , hadisss , nilo0far , aztab , tala , sgb , ayda.m , نازلی , مریم۷۲ , havaars , glassheart , HannahZ , sooorooosh , zenith , A.Kh |
|
تشکر های اهدا شده: 767
تشکر های دریافت شده :479 بار در 143 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر تقیا سعیدی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
من خوم فعالم پسرم 4سالش بود که همسرم فوت شدن من 25 سالم بود بعد یک سال تشخیص ام اس داده شد برا من موندم و یک بیماری که شناختی نداشتم ازش و یه بچه 4 ساله الا پسرم 10 سالشه ومنم هنوز خدارو شکر رو پام از خیلی از ادمای سالمم بهتر زندگیمو تنهای تنها اداره میکنم خدارو هزار مرتبه شکر
تشکر شده توسط : | afsaneh , hadisss , mehdisalimi , paeazan , ابراهیم , nilo0far , neda.n , mahdiye1989 , nahid , هانیه , peli , سمیرا67 , aztab , ساسان , sgb , ayda.m , نازلی , مریییم , fireboud , havaars , glassheart , sooorooosh , zenith , بهار شیرازی , nasim_k , A.Kh |
|
تشکر های اهدا شده: 54
تشکر های دریافت شده :870 بار در 246 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : ایزدی
داروي مورد استفاده :
سال 91 بود دچار حمله شدیدی از لحاظ دوبینی شده بودم
چهار سری پالس تراپی گرفتم
سه ماه خانه نشین شدم
همه اش به اخبار سیاسی واقتصادی گوش میدادم
خداوند یه نعمت بزرگی به من داده همیشه در هر حالتی فعالیت اقتصادی کنم
در ان موقع شروع به خرید وفروش دلار کردم به برادرم میگفتم امروز برو بخر
چند روز بعد میگفتم برو بفروش
خلاصه سود خوبی کردم
ام اس زندگیتون مختل میکنه اما هدفتون هرگز
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3519
تشکر های دریافت شده :6831 بار در 2229 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اقای خانعلی
داروي مورد استفاده :
من خودم اخر فعالم...سال87 که ام اس گرفته بودم درگیر کلاسای یه اموزشگاه بودم..اخه سیاه قلم تدریس میکردم
بعد کنکور88 دادم و قبول شدم..رفتم دانشگاه..همزمان باهاش شعرم نفر دوم منطقه شد...نقاشیمم یه جایزه تو منطقه برد
بعد یه مدت مربی مهدکودک بودم...یه سالم معلم نقاشی بودم...یادمه70تاشاگرد داشتم..یادش بخیر
بعد دوره های گریم چهره کودکو گذروندم.شدم گریمورکودک...الان لیسانسمو گرفتم...دارم واسه ارشد میخونم تو خرداد کنکورمه سال اینده..
شاید بالاترین مرتبه رو نگرفته باشم اما بازم شکر میکنم...هدفام خیلی بیشتر از ایناس
من هنوز موفقیت کاملو کسب نکردم...اها یچیز دیگه...درکنارش شیرینی پزی و کیک پزی هم میکنمو اتفاقا همه تعریف میکنن..
ام اس هیچوقت دلیل نیست که خودمو ببازم...هیچوقت
تشکر شده توسط : | مریییم , ساسان , leili-asmaneh , مریم۷۲ , بهرنگ , havaars , omid_nejad , afsaneh , alireza.s , ماه , elham 66 , glassheart , nahid , nazaninamiri70 , HannahZ , sooorooosh , rey123 , زهرا93 , mohammadreza1369 , Sara Azimi , sange sabor , برگ 7 , zenith , حدیث ادریسی , laleh , نجمه , خاطره68 , A.Kh |
|
|