موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 5398
تشکر های دریافت شده :3865 بار در 1682 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : اسدپور
داروي مورد استفاده :
بعد خوردنش طعم ماهی تو دهن میاد من بدم میاد
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .
باورکن تا ببینی
بهار
موضوعها: 42
تشکر های اهدا شده: 101
تشکر های دریافت شده :437 بار در 74 پست
سال تشخيص بيماري : 2009
دكتر معالج : Grette
داروي مورد استفاده :
2012/04/18, 09:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/04/18, 09:39 PM، توسط maya.)
(2012/04/18, 08:59 PM)blue sky نوشته است: بعد خوردنش طعم ماهی تو دهن میاد من بدم میاد
Doste man age aval Omega 3 bokhori va badesh ghaza bokhori rosh, dige boye mahi nemiad to dahanet
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1404
تشکر های دریافت شده :886 بار در 408 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : babak jalalian
داروي مورد استفاده :
عزیزم میتونی برای اینکه بهتر بفهمی / تو گوگل سرچش کن .خیلی کمکت میکنه
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 1688
تشکر های دریافت شده :1965 بار در 517 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دكتر انعامي
داروي مورد استفاده : سینووکس
کوپامر
محل سکونت : کهکشان راه شیری-منظومه شمسي-كره زمين-آسیا-ایران-مرکزی-اراک
بابا ماهي كه خوبه .من فقط استخوانهاشو نميخورم .به خدا اگه اونم تو گلوم گير نميكرد اونارم ميخوردم.
ماهي بخوريد با ميگو سعي كنيد تا ميتونيد قرص نخوريد.تو اين وضعيت بهتره به حرف عقل(ماهي و ميگو بخور) گوش كرد تا به حرف دل(ماهي و ميگو نخور).
حدیث قدسی:
هر گاه عبدی گناه می کند قطعه ای از زمین که در آن محل این گناه را انجام داده است از خدا اجازه می خواهد بنده را در کام خود فرو ببرد و آن سقفی که روی سر آنهاست از سقف بناها یا آسمان است از خدا اذن می طلبند که بر سر آنان خراب شود .
اما خداوند متعال می گوید :
دست از بنده من بردارید و به او مهلت بدهید زیرا شما او را خلق نکرده اید اگر او را خلق کرده بودید به او رحم میکردید.
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
پیش از این چند مطالعه تحقیقاتی نشان داده بود که اسیدهای چرب از دسته امگا 3 و امگا 6 ، در بیماری ام اس نقش مفیدی دارند.
تحقیقی اخیر که در دانشگاه Queen Mary لندن انجام گرفته و نتایج آن در هفته گذشته منتشر شده ، نشان داد که اسیدهای چرب امگا3 (که در روغن ماهی – سبزیجات و گردو یافت میشوند ) علاوه بر اینکه نقش محافظتی برای سلول های عصبی دارند، به ترمیم عصب آسیب دیده نیز کمک می کنند و سرعت ترمیم را افزایش میدهند.
بطور کلی اسیدهای چرب امگا3 برای رشد و نمو طبیعی بدن ضروری هستند و به دلیل موضوع تعداد زیادی از مطالعات تحقیقاتی قرارگرفته اند و از آنجا که بدن قادر به ساختن این مواد نمی باشد، ضروری است از طریق مواد غذایی تأمین گردد.
اگرچه این مطالعه بر روی آسیب سلولهای عصبی محیطی موش انجام گرفته و هنوز تا اطلاق نتایج آن به انسان ، مطالعات زیادی باید انجام گیرد ، اما به هر حال می تواند روزنه امیدی در درمان بیماری ام اس نیز باشد.
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 1263
تشکر های دریافت شده :821 بار در 229 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر حسین نجف آبادی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
آخه ماهی طبیعتش سرده که من که میخورم صد در صد سردرد میگیرم
یعنی قرص امگا 3 رو میشه جایگزینش کرد؟
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3903
تشکر های دریافت شده :2702 بار در 754 پست
سال تشخيص بيماري : 1/11/90
دكتر معالج : etemadifar-shaygan nezhad
من که تا الان nتا امگا3 خوردم
جديدا کلسيم و جيسينگم بهش اضافه شده
قرار نیست من اونجوری زندگی کنم که دنیا دوست داره ...
خب طبعا قرارم نیست دنیا هم اونجوری بچرخه که من دوست دارم...
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
ینی بخوریم تاثیر داره؟؟؟؟اگه آره من برم سراغش تورو خدا بگین
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
ساعت ۳:٥٧ ب.ظ روز ۱۳٩۱/٢/٢٦
تحقیقات قبلی نشان داده بود مصرف مکملهای امگا 3، با ایجاد خاصیت ضدالتهابی میتواند برای بیماران مبتلا به اماس مفید باشد، اما محققان نروژی در تحقیق جدید خود دریافتند این مکملها تاثیری بر این گروه از بیماران ندارد. البته این تحقیقات هیچ نتیجهای مبنی بر مضر بودن مصرف مکملهای امگا 3 نشان نداده است.
پژوهشگران با تاکید بر این نکته که همچنان مصرف مکملها با تجویز پزشک توصیه میشود، اعلام کردند مکملهای امگا 3 فواید دیگری نیز دارد و میتواند برای بهبود سایر مشکلات به فرد کمک کند. اسیدهای چرب امگا 3 در ماهیهایی مانند سالمون و مکملهای روغن ماهی یافت میشود.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 120
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
اسید چرب امگا3 و بیماری ام اس
سه شنبه 8 اسفند 1391
سالهاست که محققین بدنبال پاسخ این سوال میباشند ودراین رابطه مطالعات گوناگونی راانجام داده اند اما نتایج مطالعات همچنان ضد ونقیض بوده است.
اسیدهای چرب امگا 3،اسیدهای چرب اشباع نشده ای هستند که به مقدار فراوان در ماهی های آب سرد( مانند سالمون) و نیز در اشکال داروئی وجود دارند.
در مطالعه ای که در ماه آوریل سال گذشته نتایج آن به چاپ رسید، نشان داده شد که کپسول های امگا 3 هیچ اثر مثبتی بر روی بیماری ام اس ندارند و البته تجویزهمزمان آنها باداروی انترفران بتا یک α ، مانع اثرات مثبت این دارو نمی شود.
مطالعه مذکور برروی 92 فرد مبتلا به ام اس ، فرم عود کننده - بهبود یابنده، انجام گرفت که در بین سنین 55 – 18 سال بودند.
با توجه به این مطالعات و تحقیقات دیگری که نشان داده اند، اسید چرب امگا 3 میتواند از آسیب های سلولهای عصبی ( بطورکلی) جلوگیری و حتی آن را درمان نماید. صاحب نظران پیشنهاد می کنند، اگرچه هنوز نقش این اسید چرب در بیماری ام اس مشخص نیست، اما با توجه به سایر اثرات مثبت این دارو، بهتر است عزیزان مبتلا به ام اس، با نظر پزشک معالجشان استفاده از این دارو را ادامه دهند .
منبع انجمن ام اس ایران
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...