ولی خیلی خوشگله
اگه اعتراض داشته باشیم به کی باید بگیم؟؟؟؟؟؟
smile , be happy and enjoy life
اطلاعیه شماره 6: فراخوان برای طراحی کارت
|
||||||||||||||||||||||||
ولی خیلی خوشگله
2011/06/11, 03:53 PM
مهسا جان!
نظر خودم اینه که روی کارت همون تصویر پشت کارت باشه و پشتش یه رنگ نارنجی همرنگ متن باشه هرپند خودم صورتی خیلی تیره که به بنفش هم نزدیکه بیشتر دوست دارم با آدرس سایت و اینا نظرت راجع به شعار سایت چیه؟؟
آغاز به مردن می کنی
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی...
2011/06/11, 03:56 PM
خوبه.
شعارش.................بزار فکر کنم.................. بالای کادر .....با فونت تقریبا متوسط که زیاد بزرگ نباشه..... وسط بعدش هم پایین کادر سمت چپ ادرس سایت. حیف شد فتوشاپ نصب نکردم...ویندوز عوض کردم. دوباره ادامه بده
2011/06/11, 04:31 PM
مهسا جان دستت درد نکنه به خاطر نظراتت
این یکی را خودم دوست دارم بازم میگم خیلی ممنون و مرسی میشم اگه نظر واقعیتون را بهم بگین روی کارت پشت کارت
آغاز به مردن می کنی
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی...
کارت جدیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
آقا من خودم ازین خوشم اومد:35::35::35: front.bmp (اندازه: 352.79 KB / تعداد دفعات دریافت: 37) back.bmp (اندازه: 351.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 17)
بازم کـــــــــــــــــــــــــــــــارت
این بهتره front3.bmp (اندازه: 351.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 35) front2.bmp (اندازه: 351.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 30) back.bmp (اندازه: 351.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 22)
2011/06/11, 09:54 PM
بیتا خانم خیلی قشنگن فقط ابعاد طرح هاتون رو 4.5 در 8 بزنید .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
2011/06/11, 09:57 PM
(2011/06/11, 09:54 PM)hamed نوشته است: بیتا خانم خیلی قشنگن فقط ابعاد طرح هاتون رو 4.5 در 8 بزنید . میشه اول جواب سوال منو بدین که این کارتا کاربردشون چین؟بعد ابعاد بزنم، خوب دارم بی هدف طرح میزنمکسیک متاسفانه جواب نمیده
2011/06/11, 10:00 PM
(2011/06/11, 09:57 PM)bita.s نوشته است: میشه اول جواب سوال منو بدین که این کارتا کاربردشون چین؟بعد ابعاد بزنم، خوب دارم بی هدف طرح میزنمکسیک متاسفانه جواب نمیده ما تصمیم داریم برای سایت کارتی رو چاپ کنیم ، به همین منظور تصمیم گرفتیم از سلیقه همه اعضای سایت کمک بگیریم تا اونها هم در این کار سهیم باشن . به امبد خدا بهترین طرح رو می دیم چاپ کنن .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
47 مهمان |