2013/05/13, 10:16 AM
اول ازهمه جا داره که یه تشکرتوپول مپل و ویژه از بچه ها ی برگزار کننده نمایشگاه(بچه ها ی تیم همایش) کنم
مخصوصا از حمید که دیروز تک و تنها بوده و تمام کارای هنری رو زحمت کشیده و جمع و جورشون کرده.
خدا قوت آقا مدیر
از آقا پویا به خاطر زحمتی که واسه آثار بچه ها کشیده بودن و خیلی عالی تر شده بود نقاشی بچه ها
تو این چند روزی که تونستم نمایشگاه برم یروزشو حسین و یروزشو افسانه تو کار تبلیغات بهم خیلی کمک کردن.ازشون واقعا ممنونم.
(من و افسانه کلی خاطره از تبلیغ کردن داریم که هر دفع بهش فک میکنم کلی میخندم!)
از همه کسایی که اومدن و بهمون دلگرمی دادن بسیار بسیار سپاسگزارم
از یسری از دوستان که اومدن ولی کسی تو نمایشگاه حضور نداشت عذرخواهی میکنم
از دوست دوران دبیرستانمم که با پدر هنرمندشون نمایشگاه اومدن و با نقد کردن نقاشی بچه ها و نکته های مثبتی که تو دل هر کدوم از آثار وجود داره
کلی انرژی + بمن دادن ازشون واقعا سپاسگزارم
امیدوارم نمایشگاه بعدی که برگزار میشه خیلی خیلی خیلی نارنجی تر باشه
منظورم اینه که انقد تعداد آثار زیاد باشه که جا نشه تو نمایشگاه و همینطورم هنرمندای بیشتری شرکت کنن تا از هنرشون لذت ببریم
چون جای آثار اونا واقعا تو نمایشگاه خالی بود....
مخصوصا از حمید که دیروز تک و تنها بوده و تمام کارای هنری رو زحمت کشیده و جمع و جورشون کرده.
خدا قوت آقا مدیر
از آقا پویا به خاطر زحمتی که واسه آثار بچه ها کشیده بودن و خیلی عالی تر شده بود نقاشی بچه ها
تو این چند روزی که تونستم نمایشگاه برم یروزشو حسین و یروزشو افسانه تو کار تبلیغات بهم خیلی کمک کردن.ازشون واقعا ممنونم.
(من و افسانه کلی خاطره از تبلیغ کردن داریم که هر دفع بهش فک میکنم کلی میخندم!)
از همه کسایی که اومدن و بهمون دلگرمی دادن بسیار بسیار سپاسگزارم
از یسری از دوستان که اومدن ولی کسی تو نمایشگاه حضور نداشت عذرخواهی میکنم
از دوست دوران دبیرستانمم که با پدر هنرمندشون نمایشگاه اومدن و با نقد کردن نقاشی بچه ها و نکته های مثبتی که تو دل هر کدوم از آثار وجود داره
کلی انرژی + بمن دادن ازشون واقعا سپاسگزارم
امیدوارم نمایشگاه بعدی که برگزار میشه خیلی خیلی خیلی نارنجی تر باشه
منظورم اینه که انقد تعداد آثار زیاد باشه که جا نشه تو نمایشگاه و همینطورم هنرمندای بیشتری شرکت کنن تا از هنرشون لذت ببریم
چون جای آثار اونا واقعا تو نمایشگاه خالی بود....
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...