2011/12/23, 09:21 AM
من کوه میخوام
تو میرقصی و من عاشق شدن رو یاد میگیرم
تو میخندی حواست نیست من آروم میمیرم
نظرسنجی: آیا مایل به شرکت در سومین فراخوان کوه نوردی هستید ؟ |
|||
بلی | 21 | 95.45% | |
خیر! | 1 | 4.55% | |
در کل | 22 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/12/23, 09:21 AM
من کوه میخوام
تو میرقصی و من عاشق شدن رو یاد میگیرم
سلاااااااااااام من برگشتم
خیلی عالی بود خیلی خوش گذشت مچکرم اقا فربود دوستای قهرمان ورزشکار که اسم بردنشون برای حافظه ام مشکلهخیلی خیلی ممنونم ازتون که اومدید حسابی خوش گذشت قهرمانان گرچه نشد اون برنامه اصلیمو اجرا کنماما ایشالا سری های بعد اجازه اش صادر بشه اجراش کنم همه چی اوکی اوکی بود جای تک تک دوستایی که میخواستنو نشد بیان خالی بود یاده همتون بودیم
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
2011/12/23, 05:22 PM
جای همتون خالی بود.........خیلی عالی بود..........همه دوستان ورزشکار خیلی پر انرژی وسر حال بودن......من که عقب افتادم ولی دوستان خوبی که دیدم الان سر حال وپر انرژیم..........مرسی از فربد عزیز با مدیریت خوب وهماهنگی این برنامه ...........همیشه همینطور پر انرژی باشی........امیدوارم همه بچه های ام اس سنتر رو در برنامه های بعدی ببینم.........مرسی از زحمات همه مخصوصا سینا وحمید.............
2011/12/23, 05:55 PM
من امروز تمام مدت داشتم خدا رو شکر می کردم هی بلند بلند!
به خاطر تمام خوبی هایی که خدا بهم امروز نشون داد مرسی بچه ها!
آغاز به مردن می کنی
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی...
2011/12/23, 08:23 PM
خیلی خوش گذشت امروز...جای همه کسانی که نبودند خالی و ممنون از همه بچه هایی که اومدن و در کنارشون به ما خیلی خوش گذشت...
آقا فربود هم مثل همیشه مجهز و پرقدرت اومده بود بابت همه زحماتش یک کف مرتب... ای سراپا همه خوبی تک و تنها به تو می اندیشم
فربد جان باز هم مثل همیشه عالی بود، خیلی خیلی مرسی، خیلی خوش گذشت
دوستان عزیزم بودن در کنار تک تک شما برام لذت بخشه... مرسی به کسانی که اومدن و کلی از دیدار و بودن در کنارشون خوشحال شدم جای همه کسانی هم که نبودن خالی بود... واقعا خوش حالم که دوستای خوبی مثل شماها رو دارم ... (بچه ها من سر همون زمین خوردنم پام از دو جا خیلی بد زخم شده و ورم کرده، اصلا فکر نمی کردم این جوری شده باشه، فکر می کردم یه خراش باشه، بی ظرفیتیه دیگه ساناز، شهرزاد، شما که چیزیتون نشد؟؟؟) (2011/12/20, 04:36 PM)Majid نوشته است: بچه ها خیلی خیلی خوش بگذره مجید جان خوشحال شدم که بالاخره شما رو هم دیدم، آقای مدیر سایت
2011/12/23, 08:48 PM
خوش بحالتون ورزشکاران محترم
همیشه سالم باشید وپرتوان؛خیلی دوست داشتم همراهتان بیام اما............. خوب همین که شماها رفتید وبهتون خوش گذشت وسلامتی برگشتیدمن هم خوشحالم خدارو شکر؛دست تمامی هماهنگ کنندکان درد نکنه در این جور برنامه ها مدیریت،برنامه ریزی وهماهنگی حرف اول رو میزنه بازم خسته نباشید
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2011/12/23, 08:50 PM
(2011/12/23, 08:48 PM)پویش نوشته است: خوش بحالتون ورزشکاران محترم جای همتون واقعا خالی بود عزیزم...
2011/12/23, 09:07 PM
امروزم مثل همیشه همه چی خیلی خوب بود و جای همه دوستانی که نیومدن خالی بود
دست همه درد نکنه فقط موقع برگشتن چند تا مصدوم دادیم ، منو که با برانکارد آوردن پایین ، تا همین الانم تو کما بودم ولی الان حالم خوبه ... Forever trusting who we are , And nothing else matters
2011/12/23, 09:49 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
10 مهمان |