2013/05/15, 10:25 AM
دوستان ثبت نام کننده ، واریز وجه برای شرکت در برنامه فراموش نشه تا به مشکل برخورد نکنیم
gone out
follow the white rabbit
[/b]
follow the white rabbit
[/b]
اطلاعیه : دهمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر
|
|||||||||||||||||||||
2013/05/15, 10:25 AM
دوستان ثبت نام کننده ، واریز وجه برای شرکت در برنامه فراموش نشه تا به مشکل برخورد نکنیم
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/15, 10:39 AM
برادران عزیزوخواهران عزیزبه شماخیلی خوش بگذره خواهشاجای منو باوجودی که دلم خیلی میخواداما امکان شرکت برام وجودنداره خالی کنید من همیشه بیاد شماعزیزانم بودم وهست وخواهم بود آرزوی من موفقیت روزافزون وسلامتی وشادی وسرحالی شماستنمیدونم چرا قسمتم هیچوقت خواسته ی دلم رایاری نمی کند
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
2013/05/15, 10:49 AM
(2013/05/15, 10:39 AM)sargol نوشته است: برادران عزیزوخواهران عزیزبه شماخیلی خوش بگذره خواهشاجای منو باوجودی که دلم خیلی میخواداما امکان شرکت برام وجودنداره خالی کنید من همیشه بیاد شماعزیزانم بودم وهست وخواهم بود آرزوی من موفقیت روزافزون وسلامتی وشادی وسرحالی شماستنمیدونم چرا قسمتم هیچوقت خواسته ی دلم رایاری نمی کند مرسی سارگل عزیزم فقط خداکنه خواب نمونم!!! زندگی باوری میخواهد از جنس امید
2013/05/15, 11:45 AM
(2013/05/15, 08:44 AM)anaram نوشته است: سعیده جان اولش که هنوز به درگاه بانک منتقل نشده ای به تومانه . تازه اونو هم ماا وارد نمیکتیم . به صورت پیش فرض خودش 8 هزار تومنه ممنون آنارام جان ولی برای من این اتفاق نیفتاده. من هشتاد هزار تومان از حسابم کم شده. چون حساب من وقتی ازش برداشت می شه یا واریز می شه اس ام اس میاد. به هر حال حالا هم بر نگردونید روز جمعه ازتون می گیرم 70: خدا رو چه دیدی شاید همه جو گیر شدید خواستید دسته جمعی پرداخت کنید اونوقت نفری هفتاد و دو هزار تومان اصرار اصرار بخواهید پرداخت کنید منم نخوام دلتون رو بشکونم از همه قبول کنم بعد دیگه دیگه کانادا و اسکی و...
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2013/05/15, 01:28 PM
دوستان محلی که باید جمع بشیم و از اونجا حرکت کنیم میدون درکه ست دیگه درست میگم؟؟؟ ساعتش هم 7 صبح
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/05/15, 01:37 PM
پس زمانش امشب مشخص میشه
ممنون
2013/05/15, 01:39 PM
من با شما فرق می کنم بابا من هشتاد تومن از حسابم کم شده. به خدا راست می گم روز جمعه اس ام اس رو نشونتون می دم. تازه من روز قبلش یه کارت به کارت کرده بودم موجودی دوروز پیشم رو دارم کسر این مبلغ هم دارم. نشونتون می دم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2013/05/15, 01:41 PM
راستی من وضع اب و هوا رو چک کردم جمعه نیمه ابریه هوا بین 13 تا 22 درجه هست احتمال اینکه بارون بگیره زیاده پس لباس مناسب یادتون نره
2013/05/15, 02:00 PM
نمی دونم چرا این چند روزه زمان این قدر دیر می گذره دلم آب شد
دوست دارم هر چه زودتر برسیم به روز جمعه
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را بلندتر از همیشه نقاشی می کنم لطفی کن، به کسی چیزی نگو بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |